Обсъждане на имотни обяви-16

• 35 366
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Додо, кой е строежът?
Едит: излезна ми веднага реклама за Park  view residence. Това ли е? Simple Smile

# 556
  • София
Здравейте, какво мислите за този апартамент А 52. Намира се в новострояща се много голяма сграда в Банишора. Мен лично само това ме притеснява, живущите са колкото едно голямо село 😁
Чистата площ е 129 кв.м. Цената е 140 000 евро.

Купихме този на долния етаж 😁 Няколко познати също си взеха апартаменти. Ако искате някакво конкретно инфо, ми пишете.
Супер. Ако правилно си спомням вие търсихте в района, нали? Дали е имало и други обекти, които да ви заинтересували?   На нас Банишора ни е идеален район като локация. Търсим и апартамент с три спални. Утре мъжът ми ще ходи на среща и живот и здраве може да сме комшии 😁

# 557
  • София
Додо, кой е строежът?
Едит: излезна ми веднага реклама за Park  view residence. Това ли е? Simple Smile
Не съм Додо, но да кажа. Да, това е, завършена е първа фаза, т.е. първият блок, от скоро започва втора фаза.

# 558
  • София
Да, парк вю е комплексът. Другият месец ще има акт 16 за първата сграда. Ние и сега живеем в квартала и си го харесваме. Търсехме апартамент с 3 спални в квартала и това беше единственото, което ни хареса. До ро разпределение, просторни стаи, сигурен инвеститор и сериозен строител, който работи с качествени материали.

# 559
  • София
Додо, а дали сте  говорили за завършване до ключ от тяхната фирма?

# 560
  • София
Не сме обсъждали подробности, но по-скоро ние няма да се възползваме

# 561
Разпределението ми хареса страшно много. В голямата спалня дори може да се отдели нещо като кабинет. С този хоум офис е голямо предимство. Честито,  Додо!

# 562
Kölsches Madl, извинявам се за директния въпрос, кьолш ли си наистина? Simple Smile В смисъл, в момента?

Относно сградата, визуално изглежда добре, това което за мен би било главната спирачка, е че гледката е покъртителна - люспещи се (в буквалния смисъл) паметници на соц. архитектурата. Ако беше само от едната страна, да речеш, ама като гледам на снимките, отвсякъде е така. Дано поне като построят втората сграда, тя да предоставя по приятен декор, поне от единия край.
Вярно е и което казва Ева, че там ще живее едно, че даже и две големи села народ. Дано да са бързи асансьорите, че иначе сутрин ще има тапа още на слизане...

# 563
  • София
Асансьорите ще са от бързите, взимат 1 м за секунда и нещо. На работа сме с такива. По 2 за вход са и не мисля, че ще е особен проблем. Гледката също ми е ок, аз не виждам къде трябва да живееш, за да не си заобиколен от соц съоръжения...

# 564
Kölsches Madl, извинявам се за директния въпрос, кьолш ли си наистина? Simple Smile В смисъл, в момента?

В момента не Simple Smile

# 565
А ще ставаш ли пак или затвори тази глава окончателно? Simple Smile

Асансьорите ще са от бързите, взимат 1 м за секунда и нещо. На работа сме с такива. По 2 за вход са и не мисля, че ще е особен проблем. Гледката също ми е ок, аз не виждам къде трябва да живееш, за да не си заобиколен от соц съоръжения...
Единия вариант е извън града - това работи винаги, другия вариант е някъде по новоизлюпените квартали, или в разширенията на съществуващите, където преобладава ново строителство. Пак силно зависи от конкретното място разбира се, примерно от долните части на Горна баня пак има голям шанс да виждаш панелките на Овча купел...

За асансьорите, ако са по 2 на вход е супер, като гледам не са повече от 5-6 апартамента на етаж, така че става...

# 566
А ще ставаш ли пак или затвори тази глава окончателно? Simple Smile

Единия вариант е извън града - това работи винаги, другия вариант е някъде по новоизлюпените квартали, или в разширенията на съществуващите, където преобладава ново строителство. Пак силно зависи от конкретното място разбира се, примерно от долните части на Горна баня пак има голям шанс да виждаш панелките на Овча купел...

За асансьорите, ако са по 2 на вход е супер, като гледам не са повече от 5-6 апартамента на етаж, така че става...
А третият е в квартал с малки 3-4 етажни тухлени сгради, както и къщи, и много дървета и зеленина  Има и такива.

# 567
Преобладаващо такива са "новоизлюпени" квартали без инфраструктура и с ползване задължително на кола.
Сега ако говорим за твоя квартал, около Иван-Асен II, Редута, Гео Милев в някои негови части (да не изброявам всичките, че има и още), пак няма да искат. Искат наоколо да са им все нови кооперации, не СС, ама и зеленина да има, и инфраструктура. Ама не може и душата в рая Laughing

# 568
Здравейте, какво мислите за този апартамент А 52. Намира се в новострояща се много голяма сграда в Банишора. Мен лично само това ме притеснява, живущите са колкото едно голямо село 😁

Купихме този на долния етаж 😁 Няколко познати също си взеха апартаменти. Ако искате някакво конкретно инфо, ми пишете.

Това е по-малко от 100 кв.м. светла площ.
Направих си труда да го сметна.
Липсата на обособяване на стаите чрез преход с коридор значително нямалява удобството.
Хабер няма от 129 кв.м.

# 569
  • София

Това е по-малко от 100 кв.м. светла площ.
Направих си труда да го сметна.
Липсата на обособяване на стаите чрез преход с коридор значително нямалява удобството.
Хабер няма от 129 кв.м.
ЗП е 129м2, а светлата е по-малко от 100м2, да. Ние също сме го смятали 😁👍

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 07:00 от Д0Д0

Общи условия

Активация на акаунт