Искам да питам мамите които все още само кърмят по колко пъти в денонощие акат бебоците
Абсолютно нормално е

И също е нормално да не иска вода, в кърмата има достатъчно и бебета често не искат водичка

Иначе лигавници ползваме най-усилено, а като я храня си имам и сгънат лигнин от белия, за да мога да попивам, защото почти винаги връща по малко.
, но по принцип си яде в 3 часа (през нощта)около 5 мин. и отново заспива.За сега не мисля да му давам водичка....нека си хапва.След всяко ядене гледам да давам чайчето на HIPP или водичка да му се промива устичката.Всичко е наред.....
.Не знам дали защото бърза да яде или не винаги се оригва?!
.Обадих се на педиатърката и тя каза да правя млякото с вода от преварени овесени ядки и да и давам Дуфалак, прочетах брошурата и на нея пише, че можело да даде резултат след два дни. Горкото днес вече отказва да се храни. Ще се поболея от мъка и безпомощност.
.Обадих се на педиатърката и тя каза да правя млякото с вода от преварени овесени ядки и да и давам Дуфалак, прочетах брошурата и на нея пише, че можело да даде резултат след два дни. Горкото днес вече отказва да се храни. Ще се поболея от мъка и безпомощност.