Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 822
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
И защо това тъжно човече? 😃

# 361
  • Някъде там
И защо това тъжно човече? 😃
Мъжа ми не ме хареса с къса коса .
Разстроих се,аз си се харесах...Прибирам се а той ми не ми харесваш,но въпрос на навик ще свикна Sob

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 11:09 от Искрица

# 362
Супер ти е живнала косата. Харесваш ми, дръпна с поне 5 години назад 😘😇

# 363
Този мъж е за бой! Кажи му,че ще намериш някой друг да те харесва всякак! Много ти е добре! Изобщо не го слушай. ММ като се прибрах от фризьор също не беше възхитен,но не посмя да каже нищо. 😁 Те просто са свикнали да ни виждат с дългите коси,но не е ли по-важно ние да св чувстваме добре и красиви?! Знам,криво ти е,но те са от друга планета. 🤗🌺 Да ти е честита новата прическа! Много ти отива.

# 364
Супер ти е, Искрице! Каква е тази унила физиономия. Това не е къса коса. Моят мъж рядко смее да каже нещо за косата, че после не иска да му излезне през носа. Да не говорим, че много често и не забелязва 🤣

# 365
Искрице, според мен така ти отива много повече, а и косата ти изглежда наистина много живнала 🤩
А пък мъжете....никога няма да разберат, защо жените обичаме да експериментираме 😩, те повечети нали си ходят от младини до дъртини все еднакво...чак се чудя дали се замислят колко са скучни 🤔

# 366
  • София
Аз си представях като моята. Така ти е супер!

# 367
Искрица, добре ти е! Освен това прическата не е супер къса. Мъжът ти е свикнал явно само с дълга коса да те гледа. Или просто не е бил на кеф...

# 368
Искрице, много много ми харесваш така! Честита прическа!
Изглежда ми по-гъста така.
А за мъжът ти - радвай се, че поне е видял промяната, че ММ никога не познава. 😂

# 369
  • София
Леле колко е Червена! Супер е така и на мен ми харесва Искрица.
Отзад по къса ли е?

# 370
И на мен ми хареса. Пробвай и начупена, не че знам как се прави, ама стои хубаво 😘

# 371
  • BG-DE
И на мен така ми харесва повече, а ако сложиш и леки плажни вълни ще е съвсем сладко 😍

# 372
Искрицеее, супер си! Много подмладена (не че имаше нужда) ама много ми харесва дължината в комбинация с бритона! Някой ден като се нарадвам на дълга коса и аз ще се кръцна така с малко бритонче, супер свежарска прическа и както момичетата казват, мисля и на леки вълни също ще седи много яко! Heart

# 373
  • Street of Dreams
Аз все още мисля, че трябваше да направиш прическата от предната снимка, тоест още по-къса, за да е по-оформена.

# 374
  • Някъде там
Благодаря ви.
Много сте мили.
На 30 съм на боя .
Ще вкараме и леки кичури.
Прическата е на къса черта.
Т.е отрязахме до най късата част в косата.
Лично аз си се харесвам много.
Мислехме да покажем малко и от вутра,но решихме ,че за сега това е добре.
На 30 ще обмислим дали да дребен още малк
Лично аз си си се харесвам.
Малко ми е тъжно защото ММ не ме хареса Sad
Редактирам да попитам ,без маша този тип къдрици как се постигат.
На 30 мисля кой цвят да направя ,дали този или този клоня към втория цвят .

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 07:15 от Искрица

Общи условия

Активация на акаунт