Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 845
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • BG-DE
Като говорите за бои да споделя огромното си разочерование от Лореал Преферанс, миналата седмица спонтанно реших да се боядисам и нямах време да поръчам боя та взех 9.1 на Преферанс и такова нещо не помня да ми се е случвало при толкова години боядисване с най-различни бои, резултата беше кръгла нула все едно изобщо не съм се мазала, белите ми коси дори не се тонираха😡, а пък каква смрад беше просто не е истина 😖 Сега се чудя колко време да изчакам преди пак да се боядисам, че видът ми е ужасен 🤔

# 241
Menerva,според мен изчакай поне 2-3 седмици,хайде да не е цял месец. Много съм учудена,аз я харесвам боята,но от много време не съм я ползвала. Поне е щадяща.
Аз май си харесах Колаж 3 ка и смятам нея да пробвам. Но ми остана още една кутия от Кастинга.

# 242
  • BG-DE
И аз преди я харесвах но вече не 🙂 да, поне две седмици е добре да изчакам но не знам как ще издържа, че просто не мога да се гледам 😔

# 243
  • София
Аз лично не бих изчакала толкова дълго ако не мога да се гледам. То очевидно химичната реакция не се е получила и вероятно не е проникнала в косъма. Все пак когато се изсветлява косъма тип омбре, се слага изсветлител и след като се измие и косата е изсветлена, се слага боя в зависимост от желанието. Пък изсветлителя е доста по-голям и силен агресор,но боята отгоре я слагат веднага. Но аз говоря от името на плътна, къдрава и обемна коса,която 2 последователни боядисвания няма да я бутнат. Ако имаш направи някоя протеинова терапия за възстановяване преди следващото боядисване.

# 244
Мисля, че в тази тема бях обещала снимки с 6-ците ми на Пермес

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 09:37 от Lollaa*

# 245
  • Някъде по Дунава
Много полезно, Лола. Предстои ми първо боядисване и събирам идеи. Фризьорката ми работи с Елгон. Ще пробвам първо с нейната боя, а после ще видим. Цветът ми е на ниво 5.

# 246
Благодаря Лола, много ми харесаха 6.1 и 6.31 😊 Май наклоних везните към тази боя за сега 😁

# 247
  • Deutschland
Като говорите за бои да споделя огромното си разочерование от Лореал Преферанс, миналата седмица спонтанно реших да се боядисам и нямах време да поръчам боя та взех 9.1 на Преферанс и такова нещо не помня да ми се е случвало при толкова години боядисване с най-различни бои, резултата беше кръгла нула все едно изобщо не съм се мазала, белите ми коси дори не се тонираха😡, а пък каква смрад беше просто не е истина 😖 Сега се чудя колко време да изчакам преди пак да се боядисам, че видът ми е ужасен 🤔

Преди доста време бях писала за тази боя. Ужасна е

# 248

Преди доста време бях писала за тази боя. Ужасна е
И аз да се включа,че е ужас.Последният път се задържа около седмица и половина.

# 249
Пишем доста за бои, но да ви питам: какви шампоани/балсами/маски/финиши/олиа/стилизанти и т.н. ползвате в момента? Ще ги сменяте ли през есента? Има ли нещо ново по магазини и сайтове, което да искате да пробвате? Все ми се струва, че нещо не уцелвам за моя тип коса.
Аз съм заредила малко количество за проба шампоан против косопад на Insight, още не съм стигнала до афтърсън шампоана на Балеа. Довършвам финиш на Марокан и спрей-балсам без отмиване на Елсев. Ще си карам с маската на Syoss Salonplex, която ми е малко силна и я ползвам 2-3 пъти месечно. Поръчала съм един серум на Ейвън за връхчета и скоро ми подариха два техни спрея за обем и за слънцезащита. Пълен мармалад е при мен.

# 250
  • Deutschland
Основно професионални ползвам, но имам и доста дрогерийни.
В момента ползвам Лореал абсолют рипеър шапоан и маска, изглаждащата серия на Керастаз, Goldwell за премахване на жълти оттенъци, защото през дългото стоене у дома, експериментирах с русите нюанси в домашни условия, маски Ikoo, кристали на Линеа Био, кристали на Биофарма, спрей за боядисана коса на Dessange, олио на Langhaar Mädchen и още не знам какво. Утре ще режа коса и то доста.
Нещо такова искам:

# 251
  • Street of Dreams
Aftersun Balea е пълна скръб, не си заслужава изобщо. Мирише на някакъв слънцезащитен спрей, напомня ми на солариумите. Уж шампоан и балсам, пък си иска балсам дори и на моята коса, която иначе и без може да мине. Мотае ми се от може би една година и скоро няма да му видя дъното.

И аз хем се каня да видя какво ново има на пазара, хем като знам какво става с банята ми се отщява. Искам да дойде момент, когато ще изхабя всичко и ще започна ново пазаруване с нови продукти.

Докато съм тук, да ви питам пак - откъде купувате коректорите? Искам да убия лилавеещо - зелено ли ми трябва? В краен случай синьо. Да не е жълто, защото лилавее, за да боядисам жълто в сиво Grinning

Много сложни неща си мисля, докато всеки казва, че съм чернокоса Grinning

# 252
  • Някъде там
Лола ,много хубави снимки и трансформации.
Най много ми харесваш с номер 6.31 и 6.1.
Боядисват ме с чиста 6 ца и някакви коректори и косата ми изглежда доста тъмна а реално не е .
Септември ще слагаме кичури леки.
 Харесвам си цвета. Не  ми се правят експерименти .
Вела ме изненада приятно за трайност на бели коси.
Това споделих и в темата за профи продукти .Като се правих в нас с Вела и на белите коси прозират,като ме направи фризьора няма падане Grinning.
Мис, за скалпа има предпазващи серуми за боядисване.

# 253
Мерси, Искрица. Последно време, от около Декември все се боядисвам с 6.1+син коректор и ми харесва. Като се отмива става много приятен мек цвят и после като се боядисам пак става много плътен и по-тъмен. И така все едно си правя промяна на цвета Grinning

# 254
Основно професионални ползвам, но имам и доста дрогерийни.
В момента ползвам Лореал абсолют рипеър шапоан и маска, изглаждащата серия на Керастаз, Goldwell за премахване на жълти оттенъци, защото през дългото стоене у дома, експериментирах с русите нюанси в домашни условия, маски Ikoo, кристали на Линеа Био, кристали на Биофарма, спрей за боядисана коса на Dessange, олио на Langhaar Mädchen и още не знам какво. Утре ще режа коса и то доста.
Нещо такова искам:

Какво Ви е мнението за Goldwell?

Общи условия

Активация на акаунт