Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 836
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Никак не го харесвам този дълбок корен, точно на занемарено ми прилича. Кичури много харесвам, придават обем

# 316
Искрице, така си си супер. Стой си така и се фокусирай в някакво друго хоби, различно от смяната на цвета Grinning И аз мисля, че за всяка жена има определено русо,което и отива. Но много трудно се открива. Аз в момента съм като китеник. Този цвят изобщо не подхожда на цвета на кожата ми. Не знам какво да правя. Да доизрусявам ли с още кичури и да я досъсипя или да потъмня?

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 22:07 от неви86

# 317
Неви, мисля, че кичури много ще ти отиват.

Искрица, твоят цвят е много хубав и топъл. Ако все пак искаш промяна, нещо тъмно русо. Да е по-натурално.

# 318
  От Инстаграм, късата ми харесва много повече.

# 319
Русото не са само 10ки и изгорени кичури все пак.
Започват от ниво 6, което е тъмно русо и зависи много от основата.
Това че ние го смятаме за карамел примерно или светло кафяво е различен въпрос.
Не твърдя, че на всяка дама й отива скандинавско русо...

# 320
Ето това е моят естесвен цвят. Какво ли се води?! Двойка? Тройка?..
Скрит текст:

Сега съм така. На боята пише 6-ца, но не мога да кажа, че това е русо пък било то и тъмно както го водят.

Скрит текст:

Смятам, че този цвят ми седи 10 пъти по-добре, защото като цветнотип съм топла есен, а и пъстрите ми очи изпъкват още повече.

# 321
Анастасия, много хубава коса! Гъста, и изглежда здрава. Не съм сигурна кой номер се води..
Вторият цвят е страхотен!

# 322
По-скоро е 3-ка, и аз съм с такъв цвят естествен, почти същия е моя.Първия цвят ми харесва много повече, втория ми е някак медено-кестеняво-рус, доста странен цвят. Не е лош, но първия ми харесва повече.

# 323
Неви, мисля, че кичури много ще ти отиват.

Аз сега съм на кичури. От горната част на главата. Но като съм вързана, те остават скрити. Наистина мисля какво да предприема.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 10:18 от bubanka

# 324
  • Някъде там
Анастасия,разкошна коса.
Харесваш ми и с двата цвята.
Бретона си го харесвам много ,смятам,че ми прилича с бретон
Косата ми е много тъничка,фин косъм .
Била съм руса преди 11 години,харесвах се .
Рокстар ,най добре е на фризьор .
Неви,на мен ми харесва цвета ти.
Моята коса също е с номер 6 ,но хич не е тъмно русо Grinning

# 325
Анастасия, естествения ти цвят е страхотен. Аз в момента съм с цвета ти от втората снимка, но ми се иска да намажа една тъмна боя, може би 4-ка. Чудя се как устисквам още.

# 326
  • Street of Dreams
Четворка ми се вижда цвета на Анастасия.

Анджелина е много добър пример, че не всяка жена изглежда добре като блонди и че тъмното е по-приластително при някои жени.

На Искрица ме е страх да й кажа какво мисля, че лесно й се пали искрицата Grinning

# 327
  • Някъде там
Четворка ми се вижда цвета на Анастасия.

Анджелина е много добър пример, че не всяка жена изглежда добре като блонди и че тъмното е по-приластително при някои жени.

На Искрица ме е страх да й кажа какво мисля, че лесно й се пали искрицата Grinning
Не се притеснявай,не ми се пали така лесно на искрата  Grinning

# 328
  • София
Повече е на приказки Искрица Stuck Out Tongue Winking Eye аз от години все с тази коса я знам.

# 329
Аз не бих могла да изтърпя така бретона да ми бърка в очите. 😁 Онзи ден се подстригах и пак не го нося така,а настрани. По-удобно ми е,а иначе ми отива и на мен.
Почвам да съжалявам за карето. 😒 Не мога да се вържа,харесва ми само изправена,а бях забравила за пресата... Абе нямам угод,ама каквото-такова. Отрязах я вече. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт