Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 829
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Каква термозащита да си взема от ДМ? Нямаме друга верига тук
Toni&Guy Prep - обожавам я.

https://www.notino.bg/toniguy/prep-zasshiten-sprej-za-kosa-izloz … soki-temperaturi/
Това ли е? Не съм обръщала внимание изобщо, дано го има

# 346
  • В полите на Пирин планина
Ами аз почти цял живот съм си на една и съща прическа. Хиодила съм със съвсем къса коса като студентка - добре ми беше, отива ми, но трябва при всяко миене да дърпам с кръгла четка и сушоар, защото косата ми е доста чуплива. Най-лесно ми е средна дължина (малко под раменете), оставям я да съхне сама, като начупвам с някакво олио и после още малко с крем за къдрици - бързо и лесно, а мисля, че и най-много така си ми отива.

# 347
Лейди,какъв крем ползваш? Търся си и аз,но да не става корава косата,както с пяна.

# 348
  • Street of Dreams
Каква термозащита да си взема от ДМ? Нямаме друга верига тук
Toni&Guy Prep - обожавам я.

https://www.notino.bg/toniguy/prep-zasshiten-sprej-za-kosa-izloz … soki-temperaturi/
Това ли е? Не съм обръщала внимание изобщо, дано го има

Моята опаковка е малко по-различна, но продуктът е същият, а и аз отдавна го имам, понеже рядко ползвам. При нас в Германия се предлага марката в ДМ, не знам дали и в България е така, но е логично.

# 349
Лейди,какъв крем ползваш? Търся си и аз,но да не става корава косата,както с пяна.

Сто и пет вида кремове съм ползвала и на всеки нещо му има...! Simple Smile
Горе-долу харесвам тези:
Линеа био Curl cream -

Трябва да се слага малко - примерно 2-3 помпички за цялата коса и се мачка добре. Малко е като количество и е евтин, та няма да се набута човек, дори и да не ти харесва.

На Балеа крема за къдрици -

Малко странна миризма има, но на косата изчезва. Иначе хидратира и оформя добре.

Lakme Frizz control -

Много е приятен, с него не съм успяла да прекаля, но има съвсем лека фиксация.

Сега комбинирам Линеа био и Лакмето - получава се доста добре.

Този на Матрикс също е хубав: https://www.notino.bg/matrix/total-results-curl-please-stilizira … va-kosa/p-514446/

Не слепва и не прави косата твърда, но го поръчвам само по интернет.

# 350
Много ти благодаря за изчерпателния отговор. Ще потърся Линеата,ДМ нямаме тук,та втория отпада. Като ходя в Лили ще търся да взема,дано намеря нещо. 🤗

# 351
Няма проблем. Радвам се, ако мога да помогна. Иначе ето и снимка на косата, за да придобиеш представа:

# 352
😍 Страхотна коса,много добре изглеждат къдриците. И цвета ми харесва. 🤗

# 353
😍 Страхотна коса,много добре изглеждат къдриците. И цвета ми харесва. 🤗

Благодаря. Докарва вид, иначе е мека и тъничка, добре, че не е рядка, защото ще е ужас! Bowtie

Боядисвам се, последно с Лореал Екселенс 8.13, но естествената ми коса е светла, някъде към 7-ца, та разликата не е драстична.

# 354
Искрица, прическата е страхотна! Аз съм "За" промените, по принцип. Ако смяташ, че няма да съжаляваш, отрежи я. Макар косата ти да е хубава, дълга и здрава.

Лейди, страхотни къдрици и цвят! Heart Eyes

Аз цял живот съм с дълга коса. Почти до кръста. От около две години насам я правя на каре.  Не съжалявам. Мисля, че ми отива точно тази прическа. Не бих отрязала по-късо. Много късите коси вече наистина отиват на малко жени. И изискват редовна поддръжка. Женствеността не се крие само в косата, в крайна сметка. Съвкупност от много неща е.

# 355
  • Някъде там
Ще видим, фризьора ми измести часа за днес .
Най - вероятно няма да се навие да ме направи .

# 356
Ще видим, фризьора ми измести часа за днес .
Най - вероятно няма да се навие да ме направи .

Че то не е кой знае колко голяма промяна. Аз съм за карето. Ще порастне за 2-3 месеца. Аз в петък съм на фризьор и ще правя по-руси кичури.

# 357
Ама какво значи няма да се навие? Фризьора изпълнява това,което клиентът иска.

# 358
  • Някъде там

Имам нова прическа Confused

# 359
Дай да те видим 🙂

Общи условия

Активация на акаунт