Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 184
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • Street of Dreams

Ей така изглежда моят, но както казах, сигурно отдавна са променили опаковката. В ДМ не съм влизала от не знам кога.

На мен ми е втори, върви много бавно - малко коса, много продукти Grinning
Консистенцията е като вода с разкошен аромат, без фиксация.

# 391
  • Deutschland
Благодаря, не съм го виждала, а и в сайта им го няма. Ще го потърся пак, когато се върна в Германия

# 392
Този е по-голямата разфасовка. В нашия го нямаше

# 393
  • Някъде там
Днес съм с лент за коса и се харесвам много
Знаете ли сайт с диадеми(с кадифе,кожа , перли) и т.н ?

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 17:18 от Искрица

# 394
До ви покажа колко ми избледня цвета само за 2 седмици. Досега не ми се беше случвало. Корените стоят много тъмни. Има разлики. Едва ще изчакам до другия месец и ще отида в салона да ме направи с нейна боя амонячна. Искам да си ползвам без амоняк тази и много ме е яд,защото цвета е точно който искам,боята не уврежда и косата е с много блясък след нея.

Моля, не ме цитирайте.

# 395
  • В полите на Пирин планина
Мис, прелято стои и ти отива. Не се дразни. 👍😊

# 396
Мис, прелято стои и ти отива. Не се дразни. 👍😊
Да,не е лошо. Ама съм просто удивена как така се изми боята толкома бързо
 Дали е защото е червена отдолу и защото преди това съм ползвала почти само амонячни.

# 397
  • Някъде там
Мис, червеното е най упорит цвят за премахване и то с дрогерийни бои е наистина много трудно .
На мен цвета ти ми харесва, хубав е , прелива и стои добре .Най - добре е обаче да отидеш в салон да те направят с  амонячна боя и подходящите коректори Simple Smile

# 398
Мис, на мен ми харесва. Интересно стои.
Харесвам червени коси, но бързо избледнява това червено.

# 399
Не мога да си възприема тия кърпи и това е. Хайде на плаж долу-горе, ама на работа ...абсурд.

# 400
  • София
Ами както винаги зависи. Зависи какво работи човек, както и какъв му е обичайния дневен аутфит. Също зависи и каква е лентата. Аз 90% съм по-спортно облечена /разбирай кецове, кожено яке, дънки, тениски/ и много ги виждам и ползвам. Ето някои идеи, които според мен и за по-стегнат офис стават.

Аз например никога не разбрах тези, за мен са си категорично гадни.

# 401
Аз се връщам от фризьор и съм мега доволна! Не ми се беше случвало в послените години и просто си намерих фризьорката и това е, заслужаваше си чакането един месец за час.
Другият месец може би ще я накарам да ме направи още тон по-светла.

Аз пък много харесвам кърпи и диадеми, но не ми седят добре, защото ми стърчи едното ушо Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 20:36 от Хибискус

# 402
Хибискус , супер си.
Много ми харесва новата ти прическата!

# 403
  • Street of Dreams
Изглежда много добре - омбре ли правихте? Косата ти естествено права ли е?

Имам и кърпи и от големите фиби. Отскоро дори и диадема от перли. 😁

# 404
Благодаря, не е омбре, всъщност са тупирани кичури и после нанесе боя корен и по-светли дължини, като балеаж.
Права е косата ми, да

Общи условия

Активация на акаунт