Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 137
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Благодаря Heart

Взела съм на Лореал лилавия шампоан и маска. Сложих и перлен тонер на Престиж. Сякаш ми се иска още малко Joy

# 526
Искрица,
аз си бях поръчала Редкен за брюнетки, даже го разменях в един момент. Не е нищо особено.
Шампоанът ми докара безобразен сърбеж, колкото пъти го пробвах, оцветяваш си цялата баня сериозно (моята е тъмна и не си личи толкова).
Като серия са приятни, леко хидратиращи и дават блясък, но нищо по-така.
В крайна сметка ги дадох на баба ми...

# 527
  • Някъде там
Искрица,
аз си бях поръчала Редкен за брюнетки, даже го разменях в един момент. Не е нищо особено.
Шампоанът ми докара безобразен сърбеж, колкото пъти го пробвах, оцветяваш си цялата баня сериозно (моята е тъмна и не си личи толкова).
Като серия са приятни, леко хидратиращи и дават блясък, но нищо по-така.
В крайна сметка ги дадох на баба ми...
Хм...Друг вариант ми е матрикс , като цена са на половината на редкен Grinning
За тъмна коса гледах тези на матрикс , но не ги намирам в бг сайтовете https://www.matrix.com/total-results/products/dark-envy/dark-env … ating-conditioner

# 528
Tези на матрикс са зелен мат и не са много добра идея. На лакме съм ползвала след покриване на русо, но нищо не правят.

Ако нанеса лилав шанпоан(профи) като боя и поседя повече време ще убие ли жълтото? Пробвах просто да измия косата с него, но никакъв ефект..

# 529
А как " докарвате" подходящ цвят на веждите, който да пасне на светлите коси ?
Аз никак. Ц1ял живот си запълвам дупките с молив за вежди Импала номер 5, а на последък нямам време и съм ги оставила на произвола на съдбата, а те взеха, че поникнаха косми и дупките се самозапълниха.

# 530
https://f-expert.bg/bg-product-details-186.html

Излезе ми тази боя във фейса, имате ли наблюдения от марката, иначе тази точно е нова

# 531
Елена много ти отива! Нищо непепай не жълтее,русо си е.
Аз за веждите съм пас-черни,гъсти и хубава форма са ми,не ги пипам,ненавиждам моливи и всякаква намеса там,защото ми е неестествено и не ми допада. Като бях рижава ги правех и тях такава боя. Гротеска направо. И тъмни вежди-рука коса не е вариант,но пък съм чувала,че напоследък бил модерен конраста.

# 532
  • Някъде там
https://f-expert.bg/bg-product-details-186.html

Излезе ми тази боя във фейса, имате ли наблюдения от марката, иначе тази точно е нова
Някъде из темите бях чела ,че боите на фанола са добри .
Лично аз нямам наблюдения от тази .

# 533
Сутринта направих бързи небрежни къдрици в косата, които станаха вълни, не масури.. Моята е мека и бързо се развалят. Та после намачках с малко количество пяна, но не ми хареса. Губи се блясъка като че ли на косата, става суха и заплетена, не ми харесва за фиксиване, а лак не искам да ползвам. С какво вие фиксирате къдрици правени с маша, за да седят дълго, косата същевременно да е подвижна, жилава и лъскава?

# 534
Пяната се ползва преди топлинна обработка на косата, а не след, за това са се развалили съвсем къдриците.  Аз ползвам малко количество лак след като се навия, навеждам глава, обръщам косата надолу и пръскам от далече малко количество, а после разресвам с пръсти.
Aз поседях доста с "лилавия" шампоан и на места позеленяха някои кичури, явно е имало и син пигмент....

# 535
Аз съм много доволна от тониращия шампоан на Матрикс. Поръчах го без особени надежди, но се справя чудесно с матиране на жълтото.
Аз много се чудя дали да не се върна скоро пак към тъмната коса. Сега съм руса с дълбок корен (air touch). Хубаво е, отива ми, но сякаш душата ми е на брюнетка. 😂 Може би няма да е пак черно, за някаква 5ца си мисля. Имам снимка след първото ми обезцветяване на черното, преди 2-3 години и също ми харесва сега, тогава не - скучно ми беше.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 20:21 от -soft-

# 536
Soft много е хубав цвета от снимката, чак на мен ми се прииска да се изсветля до това ниво, а и косата ти изглежда много здрава въпреки обезцветяването! От русо да се потъмниш е лесно, ако не ти хареса така или иначе ще се измие бързо, така че пробвай!

# 537
  • Някъде там
Soft много е хубав цвета от снимката, чак на мен ми се прииска да се изсветля до това ниво, а и косата ти изглежда много здрава въпреки обезцветяването! От русо да се потъмниш е лесно, ако не ти хареса така или иначе ще се измие бързо, така че пробвай!
Пийч, твоя цвят е подобен. Поне така изглежда на снимки.
Софт, може да пробваш с леко потъмняване на косата за да видиш дали ще се харесаш,ако не поне бързо ще се отмие.
На снимката косата ти е уникална Simple Smile.
Много ми прилича на косата на Пийч която изглежда по подобен начин.

# 538
Страхотен цвят и здравина на косата, Софт!

# 539
Аз много се чудя дали да не се върна скоро пак към тъмната коса. Сега съм руса с дълбок корен (air touch). Хубаво е, отива ми, но сякаш душата ми е на брюнетка. 😂 Може би няма да е пак черно, за някаква 5ца си мисля. Имам снимка след първото ми обезцветяване на черното, преди 2-3 години и също ми харесва сега, тогава не - скучно ми беше.

Великолепен цвят и коса! Жива, блестяща и много естествена!

Общи условия

Активация на акаунт