СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 339
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аманда,не се отцепвай от групата в 18-о Wink Ето ти довод.Ще ходим дружно на родителски и други алкохолни срещи .(а и вече казах на дъщеря ми че "познавам"момче от новия й клас ....)

# 736
Моля  кажете дали правилно са разбрала прогнозата за Първа АЕГ, момиче с бал 452 има шанс на второ класиране?
Че в нас вече сме ....
Има голям шанс. Минимален бал за момичета е в АЕ/РЕ - 454.
Изчакайте си второ класиране, нищо не губите.
Миналата година беше паднал до 442 на второ класиране (ако не се лъжа).

# 737
Здравейте,
според вас има ли шанс момиче с бал 472 на второ класиране в 91 нег?

# 738
Да попитам и аз гадателките в темата Hug

Момче, 462 точки има ли шанс на второ класиране за Първа немска, а с 481 точки за СМГ?

# 739
Перник се отчете. Simple Smile
Моята прогноза е била 474 за второ класиране девойки НЕГ. Ако отчетем бала от първо класиране и движението миналата година, възможно е, но не е сигурно.
Младежът за НЕГ - моята прогноза е 459, за СМГ - по-скоро не.

# 740
  • Отвъд алеята зад шкафа
А аз се надявам Sanaka да е познала и прогнозните балове за второ класиране. Според тях с бал 394 ще ни стигне съвсем точно за нашата най-желана паралелка.  Simple Smile

За къде се надявате?

# 741
Перник се отчете. Simple Smile
Моята прогноза е била 474 за второ класиране девойки НЕГ. Ако отчетем бала от първо класиране и движението миналата година, възможно е, но не е сигурно.
Благодаря

# 742
Аз с моята половин точка нямам място за притеснение, нали?

# 743
Здравейте! Според вас възможно ли е балът в 9ФЕГ( паралелка англ с френски) на второ класиране да се понижи с 4 точки? Благодаря предварително.

# 744
По повод баловете и тяхното оползотворяване отново виждам 125 уч-ще Мат с АЕ с впечатляващия макс 482 и минимален 253.5. Тъй като клас от ученици с толкова голяма разлика ми беше интересен, държа да подчертая, че с изявените математици явно се работи сериозно и децата постигат успехи на олимпиади и мат. състезания. Наблюденията ми са От предходните набори. Открили са начина.

Да, тук има причина и на мен лично би ми било интересно да я разбера. Ако разсъждаваме рационално за да предпочетеш 125-то пред НПМГ, 91НЕГ, 164 ГПИЕ  или 73. СУ "Владислав Граматик", за които училища този бал би стигнал...тук има нещо друго. Предположенията са ми, че става въпрос за 1, максимум 2 деца и реалните причини не са от сферата на образованието, а са индивидуални за детето.
От 100 години не съм писала във форума, но човек и добре да живее, детето му става 7 клас Simple Smile.
За 125-то специално мога да кажа, че математиците остават заради господин Димитров. Училището имаше много силен отбор математици едно време, когато големият учеше там. Всички силни математици обаче след 7 клас отиваха в СМГ (почти целия клас на големия) и 125-то не оставаха деца, които да учат след 7 клас. От 2 години насам, обаче г-н Димитров е решил да се занимава с отбора математици и след 7 клас, ако децата останат в училището. Както ми каза приятелка, чиито син завърши 7 клас в 125-то и има бал 478: "- Ако не стане в НПМГ с химия, ще остане в 125-то при Димитров. Поне ще му е близо и няма да пътува"Hushed
Предполагам и други родители разсъждават така.

# 745
Здравейте, може ли да помоля за линк към статистиката максимален, минимален бал във Варна. И ние ще сме в чуденка дали да се записваме или да бягаме към второ класиране и ще ми е важно да я погледна, но не я откривам на сайта на варненското руо. Може би не търся на правилното място Simple Smile Ще ви бъда благодарна - майки от Варна ...

# 746
  • София
Не мога да намеря какви са документи за подаването?
свидетелство за раждане
свидетелство за завършване
... още?

# 747
Да попитам и аз гадателките в темата Hug

Момче, 462 точки има ли шанс на второ класиране за Първа немска, а с 481 точки за СМГ?
Според мен - за немската има голям шанс. Но за СМГ....доста трябва да падне бала, а е без квоти....

# 748
  • sofia
Не мога да намеря какви са документи за подаването?
свидетелство за раждане
свидетелство за завършване
... още?
За документите за записване вижте на сайта на училището, в което е прието детето.
Ако е само за потвърждаване за участие във второ класиране се попълва само заявление.

# 749
  • Отвъд алеята зад шкафа
По повод баловете и тяхното оползотворяване отново виждам 125 уч-ще Мат с АЕ с впечатляващия макс 482 и минимален 253.5. Тъй като клас от ученици с толкова голяма разлика ми беше интересен, държа да подчертая, че с изявените математици явно се работи сериозно и децата постигат успехи на олимпиади и мат. състезания. Наблюденията ми са От предходните набори. Открили са начина.

Да, тук има причина и на мен лично би ми било интересно да я разбера. Ако разсъждаваме рационално за да предпочетеш 125-то пред НПМГ, 91НЕГ, 164 ГПИЕ  или 73. СУ "Владислав Граматик", за които училища този бал би стигнал...тук има нещо друго. Предположенията са ми, че става въпрос за 1, максимум 2 деца и реалните причини не са от сферата на образованието, а са индивидуални за детето.
От 100 години не съм писала във форума, но човек и добре да живее, детето му става 7 клас Simple Smile.
За 125-то специално мога да кажа, че математиците остават заради господин Димитров. Училището имаше много силен отбор математици едно време, когато големият учеше там. Всички силни математици обаче след 7 клас отиваха в СМГ (почти целия клас на големия) и 125-то не оставаха деца, които да учат след 7 клас. От 2 години насам, обаче г-н Димитров е решил да се занимава с отбора математици и след 7 клас, ако децата останат в училището. Както ми каза приятелка, чиито син завърши 7 клас в 125-то и има бал 478: "- Ако не стане в НПМГ с химия, ще остане в 125-то при Димитров. Поне ще му е близо и няма да пътува"Hushed
Предполагам и други родители разсъждават така.

Рени, привет! Вие къде се позиционирахте?

Общи условия

Активация на акаунт