СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 107 241
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 070
Скрит текст:
В 133-то има квоти за всички паралелки. В 35-то има 3 паралелки с квоти и една без. Останалите училища с квоти за двете английски, двете немски, френската, испанската, 32-ро, НТБГ и НФСГ. За други не се сещам.

Мерси! А СМГ не е ли и тя с квоти? НПМГ? ТУЕС?

Коя е паралеката в 35-то без квоти - френската ли? Тази година видях, че имат само 1 френска обявена.

Едната немска.
Благодаря!
Подозирам, че причината за това е ДСД 2 програмата и че тази паралелка ще иде целокупно в нея Laughing То и едно време в ДСД 2 (която е без квоти) имаше 3/4 някъде  момичета.

# 2 071
Аз малко не разбрах: как 25 деца са се отказали от СМГ - т.е. там са приети на 2ро желание? А баловете, които цитирате тук, означават, че няма начин да не са приети на първо с тия резултати за СМГ в което и да е друго училище... или аз нещо не мога да схвана...
т.е. ако е 1во СМГ - и са приети там (явно, щом са се отказали) - няма как да отидат на 2ро - може да отидат в частно у-ще?
ако е 2ро желание СМГ и са приети по него, как така не им е стигнало за кое да е друго 1во, като във всички останали училища минималните балове са по-малки?
Мисля си го от няколко страници и него не го измислям...

# 2 072
  • София
Спортисти от други области, които нямат намерение да се местят в София.

# 2 073
По-скоро са приети там на първо желание, но отиват в училище в друга област или в училище извън системата на МОН.

# 2 074
25 отказали се трябва да означава, че са приети там на 1-во класиране, но нито са се записали, нито са подали за 2-ро. Това води до огромни размествания по веригата надолу. Тези деца или са в Частни училища или са класирани в друго РУО.

# 2 075
  • София
https://dskbank.bg/%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D1 … D0%B0%D0%BA%D1%81
Това намерих на сайта на ДСК.Имам приятелка ,която работи в Райфайзенбанк.Ше попитам и нея за продуктите.Има време.Междувременно разбрах че стипендиите бе навсякъде са еднакви като сума и се дават с различни условия...
Didia,ще питам за групата и ще ти пиша

# 2 076
  • София
Рени, Матей е приет в 35-то, ама с френски.

# 2 077
25 отказали се трябва да означава, че са приети там на 1-во класиране, но нито са се записали, нито са подали за 2-ро. Това води до огромни размествания по веригата надолу. Тези деца или са в Частни училища или са класирани в друго РУО.
Не беше ли 25 незаписали се? Което е различно от отказали се 🙂
Има деца, които ще предпочетат частно училище или ще се запишат в друга област или в чужбина...

# 2 078
Сега пък ме уплашихте с това голямо разместване. Нали балът в 73-то няма вероятност да падне с 15 точки? Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 16:38 от Fifiana

# 2 079
  • София
Класиране изчезна като функционалност в сайта.

# 2 080
  • София
Пише "Класирането е в процес на обработка. Моля опитайте по-късно."

# 2 081
Класиране изчезна като функционалност в сайта.
И аз не го виждам вече

# 2 082
  • София

Вени, то и там е без квоти. Ще му се радват момичетата, ако не се преместите на второ класиране. 😀

# 2 083
  • София
При мене изобщо е изчезнало.

# 2 084
  • София

Вени, то и там е без квоти. Ще му се радват момичетата, ако не се преместите на второ класиране. 😀

Ох, това на баща му.... отказа ми 22-ро заради липса на квоти и се нахака на 35-то.
И при мен е изчезнало напълно Класиране.

Общи условия

Активация на акаунт