СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 107 236
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 085
Сега ще седи така до понеделник...

# 2 086
  • София
Или ще ни изненадат рано рано.

# 2 087
Има много деца, които след СМГ са писали НЕГ..., по някаква странна логика.
А като разместят НЕГ, от там 73-то или испанската...
Не е толкова странна логиката. Три броя такива познавам. Просто, след 3 години в СМГ, не желаят да продължат в тази посока. За мен това е много информирано решение. Бил си там, видял си, решил си. МГ не е мечтата на всички деца, които са добри по математика. Някои предпочитат на този етап да научат два езика. Математиката като заложба не им се губи.
От нашия клас (33 деца) само 15 засега са записани в СМГ. На другите или не им стига бал или са се отказали да кандидатстват в СМГ.

Warwick, били незаписани въобще, а не подали за СМГ НЕ.

Ох, как ми се прииска да го пуснат сега това класиране!

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 16:59 от maria77bg

# 2 088
  • София
Иска ни се Simple Smile

# 2 089
Може пък да ни изненадат приятно към 17.30ч. и да изкараме един спокоен уикенд Simple Smile

# 2 090
Възможно е. Цялата информация е в системата още от първо класиране. Предполагам, че всички училища са въвели записан, заявил участие и неявил се, тъй като е петък късен следобед...

# 2 091
  • Ловеч
И при нас изчезна класирането, в очакване на нова информация.

# 2 092
И аз влязох в Мон от любопитство.При мен липсва "Класиране",а е записан.Вероятно ще пуснат всеки момент 2-рото класиране.

# 2 093
  • София
А по-долните желания изчезват ли?

# 2 094
А по-долните желания изчезват ли?

При нас се виждат желанията

# 2 095
  • София
Е това вече ще е изненада ако стане днес.

# 2 096
  • о`майна лунна нощ е
Графата с желанията си седи така, както е подадена със заявлението първоначално. Цялата. При нас е така.

# 2 097
  • София
Попея, от години тази паралелка в 35-то е без квоти.

За ДСД в 35-то ти е малко стара информацията. Уж в 9 клас бъдещите единайсетокласници  по новата система държаха изпит за допускане до ДСД1 и се говореше, че  на база резултатите от него щели да разпределят за ДСД паралелка, после уж щеше да има друг изпит за селекция, който май не се проведе.. И  реалността е, че май всички като в НЕГ се готвят за ДСД2, а в даден момент вероятно ще спрат този или онзи, който не  работи в час, не предава домашни, не работи над папката, показва ниски резултати  на писмени работи и т.н. И съм сигурна , понеже познато дете не се яви на въпросния изпит в 9 клас, а вече мисли за тема за ДСД2. Даже имат задания от германката Михаела Фрьомер, бивш учител в 73-то,  в тази посока.

# 2 098
И аз влязох в Мон от любопитство.При мен липсва "Класиране",а е записан.Вероятно ще пуснат всеки момент 2-рото класиране.
И при нас така, и малко се стреснах

# 2 099
  • София
Има много деца, които след СМГ са писали НЕГ..., по някаква странна логика.
А като разместят НЕГ, от там 73-то или испанската...
Не е толкова странна логиката. Три броя такива познавам. Просто, след 3 години в СМГ, не желаят да продължат в тази посока. За мен това е много информирано решение. Бил си там, видял си, решил си. МГ не е мечтата на всички деца, които са добри по математика. Някои предпочитат на този етап да научат два езика. Математиката като заложба не им се губи.
От нашия клас (33 деца) само 15 засега са записани в СМГ. На другите или не им е стига бал или са се отказали да кандидатстват в СМГ.

Значи се запазва тенденцията - и преди 5 години беше така - след 7-клас част от децата избраха да учат в НЕГ или АК, на други не им стигна балът и не успяха да влязат в СМГ. Останаха около половината от два класа, предимно момчета, от тях направиха един нов клас от 32 деца, 25:7 Yum.

Общи условия

Активация на акаунт