Какво смятате за Tinder?

• 56 085
  • 396
  •   1
Отговори
# 330
Що па да не се позаблуждават хората? Живота и без това е гаден, накрая се умира, вие искате и от малкото хубаво да ги лишите...

# 331
Срещнах съпруга си в Тиндър. И аз и той, заявихме очакванията си, че търсим нещо сериозно веднага. Разбира се, не конкретно един към друг, а като готовност, нагласа за това какво търсим в Тиндър. Не виждам нищо лошо в това да зададеш въпроса - какво търсиш тук. Болшинството търсят забавление и е хубаво да се знаят тези неща в началото, преди да сме загубили време. Повечето мъже, които не търсят нищо сериозно, казват - търся каквото излезе, или се смущават и го обръщат на шега. А се смущават, защото явно търсят развлечение, но не искат да си признаят. Нещата са по лесни, ако си кажеш в началото. Или попиташ. На мен ми се получи да срещна сериозен човек, но преди това целунах много жаби Simple Smile

# 332
Винаги съм била от хората, които не са търсили целенасочено нещо. Често, даже не съм знаела и какво искам, не съм имала и очаквания.
Ми, харесваме се с някой  ,общуване, секс, ако си паснем става връзка. Като започне да не ме устройва и светват червените лампи, следващия. Така съм си живяла дълги години.
Натрупах опит и тогава всъщност разбрах, какъв мъж искам. Слава богу и го срещнах.

# 333
Хората се опитват да си изяснят очакванията, защото се стараят да се предпазят от разочарования. Такива изяснявания им дават илюзорно чувство за контрол и един вид знание накъде отиват нещата. Да, ама в човешките отношения това рядко работи. Общуването е най-добрият тест дали нещата отиват накъм сериозна връзка, любов, посвещение на общи цели и т.н., или ще си останат в някакви други сфери. Мен въпрос какво търсиш и какво очакваш в ранен етап от връзката би ме стреснал и отблъснал. Предпочитам нещата между мен и мъжа да се случват естествено. Досега не ми се е случвало да се заблудя, че някой ме иска и обича, пък той да не ме. Или обратното.
Знаеш ли, преди има-няма няколко години и аз бях на същото мнение и това е най-нормално. Но когато двамата са на шестото кафе или седмата разходка в парка и разговорите се въртят около ежедневни теми, единия наум си задава въпроса "Какво иска от мен", а другия сякаш си запълва времето, разбираш че нещата бе са нормални. В такова време живеем просто. Единия създава илюзии, другия живее с очаквания. Тогава е момента да се гледат предимно действията, за да не каже единия някой ден "Та ние просто си се виждахме и забавлявахме, не сме били никакви".

# 334
  • София
Ами още на третото кафе трябва да се усетиш накъде духа вятърът. 6-7 срещи са към 2 месеца /за заети хора/. За това време достатъчно неща проличават. Може би си неопитна, но ще се научиш.

# 335
  • София
Илюзиите човек си ги създава сам Wink
Никога не съм се заблуждавала, че мога да имам романтична връзка някого, а пък мъжа да иска само приятелство.
Виж сега мога да се зачудя иска ли да градим дом заедно, или просто да прекараме няколко месеца-година забавлявайки се и пътувайки, но често второто прераства в първото или тръгваш с нагласата за първото, но по стечение на обстоятелствата си оставате на второто...но това са нормални неща все пак, не сме роботи.

# 336
А не може ли да не се фокусира човек, непременно да гради сериозна връзка? Просто излизате, опознавате се, общувате и в този ред на мисли виждате,  дали това е вашия човек.
Няма как, с всеки, с който се запознаете и ви хареса да очаквате брак и деца.

# 337
Може, но жените не са така устроени.

# 338
  • София
Добре, че не съм жена.

# 339
Може, но жените не са така устроени.

Ти да не мислиш, че жените искат от всеки мъж да раждат? То, така ,ако беше, все бременни щяхме да ходим. Не сме, толкова заблудени.

# 340
  • По света и у нас
Знаеш ли какъв е парадокаса, когато съм се настройвала да търся несериозна връзка или не съм знаела точно какво търся или не съм се чувствала готова да започна сериозни или каквито и да е отношения, винаги съм попадала на много навити сериозни мъже, такива дето все се натискат да сме сериозни, предлагат да се местя у тях веднага и въобще искат за ме заградят.
Това лято имаше един ухажор който се навърташе около мен и  "опипваше почвите", но който като чу че ще се местя предложи да заживее с мен без дори да сме били интимни.
А когато съм била със големите сериозни очаквания, дори не съм намирала мъж или съм попадала на някви еднодневки дето искат 2-3 секса и да бягат.
Такаче смятам, че ще имаш повече успех ако не си разкриваш картите. Какво да му обяснявам какво искам като той ще ми покаже точно това което искам да видя, а не това което той търси.

(Горджъс, ако не си жена какво си тогава ?)

# 341
(Горджъс, ако не си жена какво си тогава ?)
Гергана е богия!

Когато не се подхожда с очаквания и изисквания най-се получават нещата.

# 342
  • София
Ха ха ха писа ми един стар ухажор с някакви много дебели теории как на жените, които не искат сериозна връзка им личало и били като зли програмирани роботи 🤣🤣
А той самият е разведен от .... години, без връзка...киселяк

# 343
Как заявяването на намерение за сериозни отношения възпрепятства отсрещнат страна да каже - Да, добре и аз така, след което в даден момент да каже - Сори, ама всъщност вече не съм на това мнение или поне сериозните отношения не ги искам с теб?

# 344
  • По света и у нас
Никак. А тези с очакванията какво ще направят - ще започнат с мразенето: О ти така каза, а после се промени!!... Мрън мрън.

Общи условия

Активация на акаунт