Какво смятате за Tinder?

• 59 049
  • 396
  •   1
Отговори
# 165

На последното ни Коледно парти поканата беше за строго официален дрес код.
Имахме колежка, която дойде с ботички, тип кубинки и рокля. Никой не я е върнал, нито я е погледнал изпод вежди. Приказвахме си и тя сама спомена - нямам поддобни обувки за толкова официален повод, не поддържам такъв стил.

Съжалявам, но това е пълно безхаберие. Конкретно за обувки - независимо от дрес кода, една класическа дамска обувка в нюд или черно на 8-9 см ток винаги би вървяла. Няма повод, сезон и стил, за който да не е подходяща. Може за рокля да няма пари и да не иска да инвестира - разбираемо (въпреки че "малка черна" винаги върши работа), но този тип обувка е абсолютно задължителна в гардероба на всяка жена. Носи се на сватба, погребение, рожден ден, бизнес парти, среща - лична или по работа. Една инвестиция от 100 лв в такъв чифт се отплаща стократно. Това е от онези непреходни истини, които за жалост вече не са на мода и не са cool, но не ги прави по-малко истинни. Мързел, тъпо оправдание и издигане на собствения комфорт (не само в буквален смисъл) в култ за сметка на всичко и всички е горното, нищо различно.

А, Горджи, не така. Лафът под голям камък - голяма змия се крие не е дошъл от фитнеса.

Ох, така изцвилих, че не е истина. 

А тясната ризка на цветчетата е покъртителна наистина. Селски бек в селска дискотека. Може и в градска, ама 100% ще е манго или мазен турчин.
Но истината е, че на хубав мъж със солидна физика доста повече неща му стоят и повече грехове биха му се опростили Relaxed Laughing Ама същия този мъж учтиво го молим да избере една хубава едноцветна риза, която да сложи върху тия гърди и бицепси, ако е възможно.

# 166
Имахме колежка, която дойде с ботички, тип кубинки и рокля. Никой не я е върнал, нито я е погледнал изпод вежди. Приказвахме си и тя сама спомена - нямам поддобни обувки за толкова официален повод, не поддържам такъв стил.
Съжалявам, но това е пълно безхаберие.
Всеки сам преценява за себе си дали иска или не иска да носи нещо, дали нещо му допада като стил.
Няма задължителни неща в индивидуалността и всичко, що касае личен избор, усещания, разбирания или средства. 
Защо трябва да определяме другите по това дали носят токчета или не? Все пак не е била с галоши или джапанки за баня.
На среща пък съвсем.

Познавайки момичето, смея да твърдя, че не ѝ трябват токчета или малка черна рокля, за да изглежда добре обаче. И не ѝ липсват средства. Пък за мъжко внимание и срещи - съвсем.

# 167
На нищо над 5 см не мога да стоя. Да, точно, да стоя. Камо ли да вървя. Опитвала съм като продавах дрехи и обувки, е не мога и това е. Обувам, изправям се и усещам как залитам.
А страшно бях харесала едни рокерски сандали на платформа на Кларкс, очите ми останаха, но те бяха 10 см само тока, без платформата под пръстите. Бях точно като спъната кобила, колежките се спукаха от смях.

# 168
Скрит текст:
Почти всички срещи са кежуал - първо кафе, разходка, излизане.
Ако пък се уговорите за вечеря направо, може малко по-така, но чак формал, не. Simple Smile
Аз лично вечери много обичам, защото предполага, че жената ще сложи я токче, я готина рокличка.
Няма какво да се залъгваме, всеки иска да е готин, да се барне малко, да се чувства добре, в кожата си, със самочувствие (особено, ако е с покритие, най-добре), усмихнат и позитивен.
Даже е за предпочитане да са кежуал, за да няма неприятни изненади и неща, които да отвличат вниманието от целта на срещата.
Ако целта на срещата е само да се покажем колко сме богати, колко сме класни или колко сме красиви, значи искаме да си начешаме собственото его, а не да се концентрираме в това какъв човек има отсреща ни.
Изненадите също може да са интересни и запомнящи се, но пак кежуал.
Ако целта на срещата е само секс, то няма никакво значение кой с какво е облечен обаче.

Всеки обича да е хубав. Но и представите за хубав са различни на всеки. Според вкуса му, възможностите му, разбиранията му.

Това е отговора. Ще си позволя да допълня малко - и според средата му.
А най-вече според интелекта Wink

# 169
Като тийн съм ходила по срещи с 20 см. токчета, без платформа, но това бяха изгъзиците на едни по-различни години. Сега не бих правила такъв цирк за никого.
Самата аз също не бих се чувствала удобно на такава височина. Не, че тогава се чувствах, но тогава исках да пробвам всякакви стилове.

# 170
За моженето не ми се почва даже да коментирам. Писала съм в темата за блогърките, изядоха ме с парцалите с всякакви вариации на това оправдание.
Умение е като всяко друго, а всяко умение се учи. Сигурна съм, че с английския/готвенето/секса/фитнеса/ските/слагането на очна линия и т.н. не е било "опитвала съм и не мога, това е". Няма такъв филм. Има си начини, подходи, видове обувки за всеки вид крак, тренировки и т.н. Никой не очаква да овладее стойка на глава от първия път, защо тази специфична стойка на тялото се очаква да се получи моментално?

А ако трябва да продължа малко по-нататък, за да съм по темата, аз приятели, да не говорим за партньори, с тази нагласа (леско отказване в комплект с нереалистични очаквания) не бих имала. Червен флаг е и със сигурност се пренася и в други посоки и области от живота. Лично мнение, разбира се Simple Smile

# 171
20 см. токчета, без платформа
Майко мила, как изглежда това? Може ли снимка на такъв модел?

И аз не мога да ходя на твърде високи токчета. Мъча се с колкото мога. Laughing Абе, кажете трикове как да не се нацеждат стъпалата напред при пръстите и да виждаш звезди на всяка крачка? От години се мъча да разбера тайната. Ако кажете, обещавам тържествено на следващата ми среща да съм поне на 8-10 см, хаха. Simple Smile))

# 172
Мисля, че зависи от обувката.
Аз все се каня да взема един лек ток за пробата, пък дано проходя. Ама лек, 5см.
По принцип имам проблеми с равновесието, та... Дано стане.

# 173

И аз не мога да ходя на твърде високи токчета. Мъча се с колкото мога. Laughing Абе, кажете трикове как да не се нацеждат стъпалата напред при пръстите и да виждаш звезди на всяка крачка? От години се мъча да разбера тайната. Ако кажете, обещавам тържествено на следващата ми среща да съм поне на 8-10 см, хаха. Simple Smile))

От години?
Та-да-да-даааааам! Подложки. Най-добре текстурирани. В жегата - не силиконови, макар че може и с тях да ти се получи.
Верният размер и модел за крака ти също е важен. Ако си с тясно стъпало и си купиш обувка за широк крак, ще ти се хлъзгат напред при всяка крачка да. Не се изкушавай да взимаш такива, при които лентата отпред е твърде ниско, тоест е къс материалът с цел да ти спира пръстите - само боли повече. И разбира се, каишка около глезена е също е супер трик - с такива наскоро, обути за първи път, ток 9 сантиметра, тропах хорца на сватба. Пасването на свода е универсален съвет - за всеки тип обувка гледай, разликата е гигантска. И за това има подложки, които могат да компенсират несъответствието - аз, например, съм с висок свод и доста малко обувки ми пасват там.

Няма нужда от твърде високи токчета. 7-8-9 сантиметра е класически ток (говорим за тънък, нали). 20 е... няма да казвам за коя професия са присъщи, но айде - такива само в спалнята, ако са нечия тръпка. Simple Smile Това за зряла жена вече - като тийнове всички сме имали гафове, разбира се Grinning

# 174
Скрит текст:
Нещо такова като модел, по-високо от това на снимката. Тотална инквизиция.
Около 17 см. ако трябва да съм по-точна.

# 175
Като почнете с тия клишета за парите.
Всеки обича парите.
Аз не съм срещнала човек до сега, който да не иска да има пари и да не му е кеф като има пари.
На жените е по-лесно да го постигнат, щото има мъже, които търсят точно такива жени.
Потърсили се, намерили се.
Не виждам какъв е проблемът с подобни хора, след като вие не сте.
За вас ще се намерят жени, които си постигат нещата по различен начин. Но това не значи, че не обичат парите. Simple Smile

Пък и не съм забелязала жени толкова да се палят коя била златотърсачка.
Споменават го и толкова.
Но мъжете са все много чувствителни на тая тема...
Чувствителни са тези мъже, които ги нямат. Парите, де.

# 176
Няма нужда от твърде високи токчета. 7-8-9 сантиметра е класически ток (говорим за тънък, нали).
Така е, но аз спирам на около 6-7 и избягвам най-тънките, а има толкова красиви обувки извън моите ограничения...
Пробвала съм със силиконови възглавнички, но само стесниха обувката и съвсем се влоши положението. 🤦‍♀️ Може би не съм ги поставила добре, не знам. Ще видя какви са тези текстурираните. След толкова години. Simple Smile))) 

Фрости, красиви са, ама прекалена работа наистина. Simple Smile)))

# 177
Скрит текст:
Фрости, красиви са, ама прекалена работа наистина. Simple Smile)))
Мъчение.
Хлапашки акъл на онея години.

# 178
Момичета, оценяваме умението ви да балансирате изкусително върху токчета по достойнство.

# 179

Съжалявам, но това е пълно безхаберие. Конкретно за обувки - независимо от дрес кода, една класическа дамска обувка в нюд или черно на 8-9 см ток винаги би вървяла. Няма повод, сезон и стил, за който да не е подходяща. Може за рокля да няма пари и да не иска да инвестира - разбираемо (въпреки че "малка черна" винаги върши работа), но този тип обувка е абсолютно задължителна в гардероба на всяка жена. Носи се на сватба, погребение, рожден ден, бизнес парти, среща - лична или по работа. Една инвестиция от 100 лв в такъв чифт се отплаща стократно. Това е от онези непреходни истини, които за жалост вече не са на мода и не са cool, но не ги прави по-малко истинни. Мързел, тъпо оправдание и издигане на собствения комфорт (не само в буквален смисъл) в култ за сметка на всичко и всички е горното, нищо различно.

8-9см ток:) Може да те правят елегантна ако си свикнала да носиш ток:)
Уви,често гледката е плачевна.Измъчена физиономия,присвито коляно и смешна походка.
Не бих си го причинила.

Общи условия

Активация на акаунт