Какво смятате за Tinder?

• 59 020
  • 396
  •   1
Отговори
# 240
Даже и аз нямам против Heart Eyes
Како, щом Ти одобри, директно слагам табелката "мое". Joy Дидо, дано да имаш издръжлива нервна система.

# 241
Изобщо няма да я вземам с мен. Знаеш ли басейн в който ще ни пуснат с плавници?

# 242
Хахахах Ти откога чакаш да Те пуснат някъде?

# 243

Тиндър си е точно пусия.
Нулеви усилия, бърз адреналин, захабяване на чувства и емоции.

Точно така е!

# 244
Това да умееш да общуваш човешки и приятно с хората наоколо, без значение от пол или други белези, не е равносилно на флирт. Ако някой го приема така, значи наистина е болен в главата.
Да си усмихнат и приятен не коства абсолютно никакви усилия. Не е задължително да е обвързано и с някаква прекалена емоционалност.
За да си неприятен не е нужно да си истерик, достатъчно е да гледаш тъпо и безизразно с цел да покажеш, колко си над нещата, колко си недостъпен, колко си значим.
Подобно поведение на жена или мъж ми е адски отблъскващо.

FragranceFanatic, не знам какво е да си похлупак, когато се води диалог. Аз не се цитирам сама. Отдавна стана безинтересно и плоско, но не разбирам какво се опитваш да докажеш, покажеш.

# 245
Браво Фрости. Чудесен пост. Аз си падам истеричка и доста емоционална и точно тези безизразните са ми най-неприятни.

# 246
Това да умееш да общуваш човешки и приятно с хората наоколо, без значение от пол или други белези, не е равносилно на флирт. Ако някой го приема така, значи наистина е болен в главата.
Да си усмихнат и приятен не коства абсолютно никакви усилия. Не е задължително да е обвързано и с някаква прекалена емоционалност.

И мъжете и жените могат да разглеждат Тиндер и като средство за социален контакт , и като средство да намерят някой, с когото да си играят малко.
Един от бъговете на системата е, когато срещне човек , който иска да си споделя, с човек, който иска да прекара малко време с органите на другия,без да слуша планини от досадни проблеми. Тогава системата гръмва.

# 247
Като видя, че някой не иска да си играе с мен, аз го оставям намира и продължавам да търся такъв, дето иска да си играе.
В Тиндър едва ли се регистрират много хора, които не искат да си играят, без да го напишат ясно в профила си, така че да не ги занимават с глупости.
Извратено е да се подиграваш и да си чешеш болното его с някой, който очевидно не иска да си играе.

В реалността е още по-тъпо.
Да не виждаш интерес, но да продължаваш да упорстваш.
Или да си фантазираш, че като ти се усмихнал някой, значи е готов за игра.

# 248

В реалността е още по-тъпо.
Да не виждаш интерес, но да продължаваш да упорстваш.
Или да си фантазираш, че като ти се усмихнал някой, значи е готов за игра.

+ 100000000000000, точно така!

# 249
В Тиндър както има съвпадения, така има и онмени съвпадение.
За да обхвана темата ще отида на първа среща с къси гащи и къс ръкав.

Тай, как си в неделя? Басейн няма да намериш, да те водя на Искъра, но не където си мислиш, а отсреща. И пъстърва ще ядем, и у ряката ще се изкъпим.
Подробностите на лични.

# 250
Дидо, това официална покана ли е и ще ме вземеш ли от София? Joy
П. П. Още не знам как ще съм в неделя, но ще Ти пиша на лични...

# 251
Снимки на мъже, снимани пред скъпи чужди коли или скъпа витрина, са уловили точно същността им. Trollface

И сега какво? Убихте мечтата ми.
Не мога да си сложа любимата снимка.

# 252
  • София
Ще трябва да се напънеш за качествена безвкусица. Не ставаш, отхвърля се.

# 253
Шевролет Бел Еър? Класика!

# 254
Като чета такива неща, се сбърквам... Аз пък искам мъж с такава кола:

Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт