Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 654
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Как да няма, Жекова нали беше влизала като операционна сестра поради недостиг на персонал. Сега теб ще праща😁

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 00:36 от Mint.

# 31
Нали знаем, че с цел драма всички мултитаскват кой както се налага 😃

# 32
Жекова така им развали удоволствието - единствено в операционната имаха уединение, сега и в това сакрално място всичко е под контрол Joy

# 33
Дали ще продължат с нишката на короната или само ще бъде споменавана и ще се продължи с драматичнинте обрати в съдбите на героите Grinning

Интервю с Неда. Кая щяла да бъде по-различна този сезон - саркастична и рогата Grinning Връща се към корените си Joy

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 15:49 от maichetoooo

# 34
Дано ми спестят тая корона..
Аз искам Наков с готин доктор - асистент да се загадже. 😁

# 35
Хаджито е готин ама да му намерят някоя дето да си гони. Всеки път много лесно му се получават нещата и не е интересно. Искам да го гледам повече този сезон.

# 36
  • София
Кая - саркастична и рогата - да не се сръгат с Хаджито? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 37
Много ще се радвам, ако Кая е сиктирдосала Христо, позволявам й да е рогата колкото си иска, пък ако спре само да реве и мрънка, може и да я дам на малката гад Grinning

# 38
Много ще се радвам, ако Кая е сиктирдосала Христо, позволявам й да е рогата колкото си иска, пък ако спре само да реве и мрънка, може и да я дам на малката гад Grinning
И ти ли Бруте?! Joy

Кайчето ще е като в началото на 6-ти сезон с нейната йерархия и отношението към Ицето с парцала Joy

# 39
Христо много ми харесваше в ролята му на Мистър Пропър Joy

# 40
Не давам Кая на Пудела, хич не ги виждам заедно.
Тя, колкото и да е дървена и сопната, е отдадена и отстъпчива. А той заслужва някоя здраво да му стъпи на врата. 😃😃😃

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 14:23 от Вαнилия ~🌸~

# 41
  • София
Не давам Кая на Пудела, хич не ги виждам заедно.
Тя, колкото и да е дървена и сопната, е отдадена и отстъпчива. А той заслужва някоя здраво да му стъпи на врата. 😃😃😃

Жекова 😂

# 42
  • В страната на мечтите.
Хайде и аз тук, като голям почитател на сериала.  Иска ми се да върнат Калин Генадиев, но след като Димо ще е водещ на ИВ, няма много шанс. Забелязвам как бавно махат всички от началото и вече почти няма герои от първите сезони (като изключим Жекова, но тя е вечната там, че без нея няма интрига Grinning).

Как мислите, че ще се развие бременността на Зорница, защото май още от началото имаше доста проблеми около нея.

# 43
Мисля си, че Чудото ше е новият Месия😁

# 44
Аз в някоя от предишните теми бях написала като идея Огнянова да е едновременно с Марио и Гринчи, едновременно да върнат Банков и Табаков с бебе Диана  и да станат едно голямо щастливо семейство Grinning

Общи условия

Активация на акаунт