Великобритания - тема 83 Много Лятна Малко Коронована

• 39 297
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • Истински се вижда само със сърцето.
G&B ти имаш големи мъже как ще дадат да ги снимаш Simple Smile. Чудесни сте!

Благодаря за хубавите думи момичета 😘

Ронка то ако поне едно нещо не е с фроузен или патрулите не може 🤣

# 421
G&B ти имаш големи мъже как ще дадат да ги снимаш Simple Smile. Чудесни сте!

Благодаря за хубавите думи момичета 😘

Ронка то ако поне едно нещо не е с фроузен или патрулите не може 🤣

Ное сме на вълна понита в момента, инаме малкото къде проговорило къде не, ама само ана, олаф и пепа повтаря. Дори почна да се сърди ако пусна нещо по-различно по тв-то 😂

# 422
Моята е на вълна Lol dolls, аман от тях. 😔

# 423
  • Оптимист по принуда
Моята е на вълна Lol dolls, аман от тях. 😔
Минава и тя. След £££  по-късно. Ето, прашасват вече, над 80 бройки...Weary

# 424
  • Leeds, UK
Успех на учениците. Моето е другия четвъртък.
Момичета, успях да запиша час за зъболекар на синчето на14-ти. Ще се пръсна от радост😁.
Още събирам багаж, в неделя местим тежките мебели и вече на новото място. Нямам търпение. В 3 часа тая нощ ме събудиха едни пияници тука. До 5 се разправяха на двора си.

# 425
  • След завоя в дясно
Happy Bella още малко остана, стисни зъбки Simple Smile
По вода да им върви на учениците Simple Smile
Плиснахме ли им вода за изпроводяк?
Големият У11 тръгна от днес и на вратата ме пита къде е водата, тренирала съм го добре значи Simple Smile
Малката У6 от Понеделник и тя, няма търпение да си види съучениците вече.
А на мен пък ми е малко свито под лъжичката, така си свикнах да са около мен, майчини неволи, няма оправия Simple Smile

# 426
Ell, въобще не съм се сещала за водата😂

# 427
Привет! Да се запиша и аз във вашата групичка! Вчера се преместихме във Fleet. Преди живяхме в Австрия.
Децата са мега надъхани, да видим как ще потръгне училището.Relieved

# 428
Привет! Да се запиша и аз във вашата групичка! Вчера се преместихме във Fleet. Преди живяхме в Австрия.

Добре дошли и бърза адаптация!

# 429
3 дни преди училище, ние се итбелязваме със сополи от малката. Тъкмо каката ще цъфне за първият ден и като нищо може и да го изпусне. Още е началото на септември, а на мен хич не ми се мисли каква ще,е зимата.

# 430
3 дни преди училище, ние се итбелязваме със сополи от малката.
Ние вече седмица сме хремави. Почна малката, баща ѝ, сега съм аз наред...Дружно се подсмърча и развяват кърпички от сега още😂

# 431
  • Манчестър

От Австрия , тази хубава и уредена държава да дойдеш тук трябва да има някаква мега причина. Аз чудя как да се преместя там.

# 432
Ние минахме през сополите, че и гърло в бонус, донесохме си ги от Бг. Малкият и Т вдигна.
Ученичката много не разбира учителката, обаче с децата се разбрала донякъде. Харесало й, ама каза добре че е до 3 часа, че иначе щяло да й омръзне 😀

# 433
  • Bristol
Добре дошли и успех с адаптацията! Интересно какви културни различия ще откриете и ще ви шокират Simple Smile

Аве, не знам дали го бях писала, но единствено в Австрия едни отворковци в заведение на пистата ми казаха, че трябвало да говоря на немски като съм там. Не съм сигурна дали австрийци или немци бяха. То може и майтап да е било, но много дебелашки. Дори във Франция такова нещо не са ми казвали, а французите са известни с какво нежелание говорят чужди езици и особено английския Simple Smile Аз не им останах длъжна и отвърнах, че ако всяка година ми дават безплатна ски почивка с удоволствие само на немски ще комуникирам, но докато си плащам, аз избирам езика Wink И всичко започна от една вода. Поръчах си бутилка вода, дадоха ми газирана и имах "наглостта" да помоля да ми я сменят с не газирана, а момичето отвърна, че ще трябва да ме чарджи за двете бутилки 🤪 Това на любимия ми курорт Kuhtai. Мъжът заключи, че в Англия са ме били разглезили, но за мен въпросът беше принципен тогава 😂

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 11:57 от Merry

# 434
  • Великобритания
Ами то не е разглезване - а както казваш - Искаш това , за което си плащаш
Аз преди бях супер смотана , квото ми кажат ще си платя и ще си трая
Ама ето на какво хубаво ме научи Англия - пълно перде съм станала и изобщо не си трая , давам си парите - искам това и точка . Вчера в Лидъла взех последните 2 скаморци ( италианската седмица ) Дори исках повече , че са трайни , а детето много ги обича
Няква лелка ме видя и посегна да вземе едната от количката ми , че и тя искала .. Ох майко мила , само дето не я сравних с земята .. сигурна съм . че ако я беше взела тя , нямаше да ми даде , дори да я бях помолила .. а тя на всичко отгоре посяга да вземе , без да попита дори . Ай сиктир оттука
ПОсле мъжа ми се смее , че ако било преди да дойда тука сигурно съм щяла да я оставя да ми вземе и двете хаха
Детето хареса много хубава керамична лама - саксия с едно сукуленче ( не знам дали така се казват ) за учителката и сега се вълнува още повече за понеделник ..нямаме търпение вече и двете

Общи условия

Активация на акаунт