ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ е във владение на ваканционното настроение

• 34 063
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • В средата на времето
Моят е опитвал в контролирана среда и по-слаб и по-силен алкохол. Аз съм против, но гледам да се пречупя, макар че ми е трудно.Rolling Eyes

Иначе поръчах христоматията на бг учебник и утре ще я подаря на деветокласника, със здраве да си я чете.

# 31
  • София
Абе стига мъчихте децата! Тези книги ги има и във филмов вариант. Joy /Обаче "Дон Кихот" и във филмовата си версия е трудно четим. Laughing /
Аха, та после да ме пита като брат си къде да изхвърли bay leaf-а от винения кебап. Hushed

# 32
  • София
Е, че до "Дон Кихот" ли опряхме да оправя проблема с винения кебап?! Други книги няма ли? Laughing

# 33
Моята е опитвала глътка - две вино и сайдер толкова. Веднъж, на почивка, си беше поръчала през деня коктейл с мента, убедена, че ще и дадат безалкохолен, но и дадоха истинска. Като и блеснаха очите се усетихме. Не сме я спирали, за да не събудим нездрав интерес. Засега не я влече.

# 34
  • София
Санакова, защо ме плашиш така? Рицарят на печалния образ беше лани. За малко да накарам детето пак да я започне. Joy

# 35
  • София
Санакова, защо ме плашиш така? Рицарят на печалния образ беше лани. За малко да накарам детето пак да я започне. Joy
Да, бе!
Сигурна ли си? Rolling Eyes
Погледнах ви списъка, май сте изпуснали Дон Кихот. Гъливер го учат, за да правят паралел с него...
Баси резила, ако ние сме в грешка! Joy

# 36
  • В средата на времето
Бе защо го подхванахте тоз Дон Кихот сега? Simple Smile Учиха го в 8-ми клас. Стига им толкоз. Simple Smile

# 37
  • София
Отивам да видя какво са учили в 9ти. Flushed

# 38
  • София
Бе защо го подхванахте тоз Дон Кихот сега? Simple Smile Учиха го в 8-ми клас. Стига им толкоз. Simple Smile

Чак пък учили?? Joy
ПаднА се баш по времето на ДО, когато минаваха там, колкото да не е без хич. Могат да го повторят. Joy

# 39
  • София
Ох, вярно, че Дон Кихот беше в 8-ми клас. Joy Нещо пропуснах 9-ти клас аз, с това ДО не разбрах кога мина. Нищо де, и за другия Дон има филми. Laughing

# 40
  • София
Моята пък втора седмица ходи на пълен работен ден в нашия офис. Имаме голямо проучване по един проект и ни беше необходима техническа помощ. Наехме ги с кака и да генерират чек листове от един голям екселски масив, после да ги проверяват, принтят и раздават на анкетьорите. Специално поръчах да не ги галят с перце и да ги третират наравно с останалите. Стопиха и се лагерите от бачкане по 8 часа на ден, обаче не се предава. Сподели, че първия ден и идвало да ревне, защото нищо не разбирала Simple Smile Много задобря на ексел, което много ме радва.

Книги от списъка никакви не е прочела. Като свърши работата, тогава ще почва. Ходиха със сестра ми в събота да изкачат Мусала. Другата седмица отиваме до Бургас. Ще обиколим района, доста приятели ще бъдат там тогава.

# 41
  • София
Спунк, благодаря за ваканционното настроение, напълно се вписваме в него (и аз така се чувствам, не че съм загубила единичност, напротив)😁
Много сте думливи днес.
Морето мина при нас. Времето беше страхотно, вода и пясък също, но малко хора все още имаше и сигурно затова.
Сега остават гостувания при баби и кротко софийско лято...

# 42
  • София
Всъщност кротко софийско лято, когато градът се е изпразнил, звучи много хубаво.

# 43
  • София
Добър вечер!То имало нова тема,но днес не успях да стигна до тук.
Спунк благодаря!
Селена силно стиснати палци и от мен за мечатаната паралелка!Тя ми е слабост,споменавала съм и друг път.
Миналата година имаше деца/родители,които бяха кандидатствали за спорта във въпросната паралелка,като нямаха намерение да се записват,дори и да ги приемат.И точно така се случи,защото детето имаше много висок бал.Впоследствие се освободи място за някое друго дете.Дано и твоето момиче има този късмет!
Моето щерче се е отдало на почивка и сегиз тогиз срещи с приятелки навън.Списъкът с книги дори не съм виждала,но мисля да повдигна въпроса за него.Ще ми се и нещо чуждоезично да прочете,но съм я оставила дя почине пълноценно известно време.

# 44
  • София
Добрютро и честита ни нова тема!
Селена, успех на второ класиране, стискам палци да преборите тези 0.25 точки.
На едната ми приятелка дъщеря и точно толкова я делят от от Ипанската до СМГ и най-вероятно ще влезе, но писаха СМГ само, защото и стигаше балът, иначе си искаше най-много ИГ. Сега милото дете се чуди дали няма да разочарова родителите си, ако се запише в ИГ. Майка и поне ще я остави тя да реши, за бащата не съм много сигурно (разведени са).
Тая работа с хабенето на бала ми е много странна, не е ли най-важно къде иска да учи, а не, че е можело с този бал да влезе в нещо по-желано (в общ план).

Темата за алкохола ми е болна от снощи, когато надникнах в едно писание на моята как не знам си кога и било третото напиване... те чат пат се събират в една приятелка живееща в къща към 3-4 моми и 1-2 младежи.. Говорили сме си по темата, но никога не е казвала, че се е напивала.., а и на мен не ми е работа да чета такива неща.
С мъжото стигнахме до извода, че и ние не сме споделяли с родителите си тези си състояния.

Общи условия

Активация на акаунт