Седмокласници 2020/2021

• 31 975
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
tanini, синът ми полза на Здраве козметиката Акнестоп, но ефект има само когато я ползва всеки ден и ограничи сладкото и газираното.
Сега сме на море и от слънцето и солената вода почти изчезнаха. Дори се шегуваме, че ще си напълним няколко бутилки с морска вода и да се мие с нея до следващото море.
Най - ефикасно при него е ходенето на козметик, но за да отиде уговорките започват седмици преди това 🤨. Сега начало на септември се е навил да отиде, заради началото на учебната година.

# 601
Моят малкия е над 170 см. не знам колко точно, но аз съм 164 и той отдавна ме мина Simple Smile 55 кг. (слаб е...не си мислете друго, Simple Smileчак се замислих дали да пиша, като чета тук 36-40кг. на тази възраст) и носи 43 номер обувки..

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 08:18 от MollyBy

# 602
  • Пловдив
Моето също има акне. Почиства си лицето със сребърна вода. Изобщо не е последователен, мързелив е. За сега избягвам по-тежки козметики, но и състоянието му все още не го налага.

# 603
  • Варна
Килограмите и аз не ги гледам, защото структурите са много различни. Дъщеря ми е само сантиметър-два по-висока от мен в момента, но китката й е видимо по-широка от моята, пръстите са й много по-дълги, пищялни кости, бедрени, всики са й по-дълги в сравнение с моите. Това значи, че има "едър кокал" и това определено би довело до повече килограми (в бъдеще). Засега върви слабичка, няма нищо излишно (поне в моите очи), но ако продължи тоз вълчи апетит ще охрани едрия кокал Simple Smile)).
За кожата - акне няма, само някоя черна точка и си прави маска веднъж седмично (също не е много последователна).
Има ли други набори с изсветлени коси? Че малко ме понасмете родата, че съм позволила на тази възраст...

# 604
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
родата отдавна съм я оставила на самообсъждане. каквото и да правим не е тяхна работа.
ако иска да се изрусява - да се изрусява.
не е поискал де, но дългата коса си я носи от преди първи клас. стрига я три пъти за да я дари за перуки на онкоболни, а не защото някой нещо бил казал.

# 605
  • На морето!
Леле, какви високи деца! А си мислех, че нашият младеж е висок със скромните за темата 173см. С килограмите не знам как е, но е кльощав, жилав по-точно. Лятото тренира всеки ден, а в някои дни и 2 пъти и заформи добър релеф.
За пъпките помага водата от басейна, от препаратите направо изсъхват (една полза поне има цялата тази химия, в която тренира). Мустачки има като мъх и ги минава 1-2 пъти месечно с машинка за подстригване. Преди състезания маха и космите по краката, ръцете и т.н., пак с машинка, но вече искал с депилатоар, че било по-лесно.
Вчера ме изненада, заяви, че вече му се ходи на училище. Омръзнало му от това еднообразие и му залипсвала лудницата по време на учебната година. Обещах му двойна лудница тази година. Laughing
Dive, около мен има поне 3-4 момичета на 12-14г. с омбре или балеаж, не са ме скандализирали никога.

# 606
Засега няма акне, мустак, косми, мутация на гласа... От време на време си почиства лицето с черна маска, козметика каквото му трябва ползва от моята. Тези дни за първи път се подстрига сам с машинката и е много горд със себе си.
ММ се шегува, че съм загубила един клиент вече Simple Smile

# 607
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
май само моя е като Мата-Космата и в крака и под мишници и... навсякъде.
беше си обръснал мустака по време на карантината, явно се е чудил какво да прави. Simple Smile
баща му му обясни за личните бръснарски принадлежности и за това колко космат ще стане ако продължава да се бръсне.
аз пък му показах графика на Пушкин и се спря. Trollface
 Simple Smile една полза да имам от познаването на руските класици. Laughing

# 608
май само моя е като Мата-Космата и в крака и под мишници и... навсякъде.
...

Ааа, не е само твоя, st. Dobri, поне двама са...Нашичкият също е в тази графа+мутация на гласа+пъпки тук-таме. На морето лицето му се беше изчистило, но сега като гледам пак започва да си ги отглежда. Не изявява никакво желание да си махне мексиканските мустачки и май само мен ме дразнят, но знам, че ще стане по-зле и се стремя да го гледам предимно в очите, което не е трудно, защото е точно колкото мен вече.
Иначе, не е от високите - малко над 1,60 е и 48 кг, обувки - засега 40-ти номер.

# 609
Аз предпочитам да са обезкосмени мъжете, та приветствам това начинание. Големият от 2г минава крака и мустак, но набора е русичък и гладичък, още има време. Той лятото много изрусява, та беше още в 4ти клас и класната му срещнала майка ми, и споделила възмущението си, че сме го изрусили.

# 610
Това ни прати класната:
"В МОН се проведе работна среща на експерти от здравното и образователното министерства за спецификите по началото на учебната година.
Стартът на учебната година ще е в реална училищна среда.
До 25 август 2020 година на образователните институции ще бъдат предложени два протокола-един за организацията на учебната дейност (с препоръчителен характер, където ще бъда има широк, отворен списък от възможности за прилагане от училищата при кризисна ситуация) и един за медицинската страна на проблема (със задължителни мерки за спазване от всяко училище).
В първите дни на септември всяко училище е уместно да има разработен свободен, отворен работен план (екшън план) за дейностите за превключване за кратко време за работа в дистанционна среда.
Ще бъдат предложени промени в Наредбата за приобщаващо образование за залагане на допълнителни възможности за наваксване на пропуснат учебен материал при натрупани определен брой отсъствия.
Ще бъде предложена възможност всяко училище да избира какъв тип родителски срещи да приложи – в реална или в дистанционна среда.
Изключително важно е информиране на родителите по всички канали за начините на промяна на учебната дейност и ясно съгласуване с тях на възникнали промени.
В протоколите ще бъдат изброени и спецификите за – носене (или не) на маски, начините за реализиране на учебните дейности по специфични часове като физическо, музика, информатика; провеждането на храненето в стола и други специфични особености.
В срещата участваха министър Красимир Вълчев, заместник- министър Таня Михайлова, директори на училища, експерти от МОН и МЗ.
Дейностите по изготвянето на протоколите продължават до 25 август.
(10.08.2020г)"

# 611
  • София
С риск да прозвучи като реклама, но при моя син за пъпчици по лицето помага на bioderma sebium, ако го прави сутрин и вечер цена няма да има, но за сега е вълшебно.

# 612
Mrs. Jones , кой продукт ползвате - за измиване ли, лосион, мицеларна вода, крем, серум...?

# 613
Здравейте,
да се запиша и аз в темата с един бъдеш седмокласник. Висок е 165см. и тежи около 60кг. 43-ти номер обувки. Прочете задължителната литература без стихотворенията. В главата му само тротинетки и колелета. Обича да готви и да помага в кухнята. Не е ориентиран какво иска да учи след седми клас. Още малко да си починем и дружно ще преминем през проблемния седми клас.

# 614
Mrs. Jones , кой продукт ползвате - за измиване ли, лосион, мицеларна вода, крем, серум...?

Не съм, Mrs. Jones, но на моите деца от няколко години съм купила това
Скрит текст:

и когато го ползват редовно кожата им наистина е в по-добро състояние. И козметичката каза, че е подходящ и добър продукт, но трябва постоянство, защото премахването на излишния себум е най-важното за младежката мазна кожа. Но...моите не го ползват редовно - само ако ги подсетя.
Имаме и този крем от серията, но той дори по-рядко се ползва...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт