Колко от вас се разделиха/разведоха с половинката поради липса на любов (обич) ?

• 25 027
  • 515
  •   1
Отговори
# 330
И аз мисля, като Жребчево, мъжът ако не го тормозиш, даваш му секс и храна, няма да каже гък. Авторката не е щастлива със себе си, ама не ще да каже какво и липсва.
Когато моите деца бяха на възрастта на нейното , на мен ми липсваха работата и приятелките.

Съгласна съм ,Крис:)
Ако мъж те вижда и му е достатъчно само това.Ако ти имаш радости извън къщи.
Семейство сте и ви свързват само битовизми и нужди... Нито се впрягаш,нито нищо..Доволен си

# 331
Добре, че не са ме взели заради мусаката и ония неща..😅

# 332
  • Пловдив
Добре, че не са ме взели заради мусаката и ония неща..😅
Споделям мнението ти. Въобще не са те взели заради външността. Simple Smile Мъжете просто се влюбват в душата на жената от първия миг и не ги интересува как изглежда една жена. Чиста случайност е, че се влюбват в хубави жени.

# 333
Уверявам те, че и заради това не са..)

На тия години още колко да разчитат, че ще съм дълго хубава?

# 334
  • Пловдив
Скрит текст:
Уверявам те, че и заради това не са..)

На тия години още колко да разчитат, че ще съм дълго хубава?
Щом ти си уверена в това, то е най-важното. Simple Smile На Света е пълно с жени, които имат правилна преценка за нещата и се радвам, че ти си една от тях. Любовта е важна за една двойка, а щом при теб мъжката любов идва в чиста форма и уверено не е свързана с външността ти, какво по-хубаво от това!? Smiley

# 335
Абе, друго си е да я можеш и мусаката. Дори да не ти се налага.

# 336
Абе, друго си е да я можеш и мусаката. Дори да не ти се налага.
Може и да мога..Но очаквам да опитам нечия..
Толкова Simple Smile

# 337
Всичко мога.. и мусака и гурме.
Ама не ми идва от вътре, не е моето това с готвенето..)

Жребчо, пожелавам ти искрено да започнеш да виждаш нещата отвъд мусаката и кекса.

# 338
  • Пловдив
^ В момента, в който един мъж спре да вижда мусака и едно друго нещо в жените, което му е природно заложено, той спира да има влечение към тях. Не става дума за 80-годишни дядовци.

# 339
Ама много си в грешка..😅

# 340
  • Пловдив
Скрит текст:
Ама много си в грешка..😅
Щом го твърдиш ти, значи следва да е вярно твоето твърдение, а не природните закони от хилядолетия насам и това, което се случва на практика в обществото. Smiley

Разделите между хората обикновено се случват заради липса на любов/обич. А защо в един момент се появява тази липса? Всеки следва да си отговори сам, защото и причините може да зависят от всеки отделен човек.

# 341
Така е. Само, че ти бъркаш любовта с кекса.

# 342
  • Пловдив
Скрит текст:
Така е. Само, че ти бъркаш любовта с кекса.
Самозаблуждаваш се относно това, за което си мислиш, че бъркам. Simple Smile Липсва обосновка от твоя страна. Лесно е постоянно да твърдиш за някого "Бъркаш, бъркаш, бъркаш!". Това всъщност също е причина за раздяла в някои двойки, тъй като създава напрежение в отношенията. Беше описана и подобна история 1-2 страници по-назад.

# 343
Ти може и да си част от представителната извадка, но аз не се смятам за част от нея..)
Та..няма как да ме разбереш наистина.

# 344
  • Пловдив
Скрит текст:
Ти може и да си част от представителната извадка, но аз не се смятам за част от нея..)
Та..няма как да ме разбереш наистина.
Кажи го това същото на жените, които не са физически харесвани като теб. Не е до "извадки", а това, че ситият не вярва на гладния. Smiley Много хора си мислят, че вече липсва обич към тях и това е причината за проблеми в отношенията с човека до тях. Не, липсва привличане или има студенина в общуването и/или ласките. И оттам тръгват повечето проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт