Колко от вас се разделиха/разведоха с половинката поради липса на любов (обич) ?

• 25 009
  • 515
  •   1
Отговори
# 345
^ В момента, в който един мъж спре да вижда мусака и едно друго нещо в жените, което му е природно заложено, той спира да има влечение към тях. Не става дума за 80-годишни дядовци.
Да, обикновено е така, ако не става въпрос за някой льольо със средновековно възпитание и нулево самочувствие. При жените важи същото - коя нормална би търпяла импотентен чичко без пари и без чувства?

# 346
  • Пловдив
Скрит текст:
^ В момента, в който един мъж спре да вижда мусака и едно друго нещо в жените, което му е природно заложено, той спира да има влечение към тях. Не става дума за 80-годишни дядовци.
Да, обикновено е така, ако не става въпрос за някой льольо със средновековно възпитание и нулево самочувствие. При жените важи същото - коя нормална би търпяла импотентен чичко без пари и без чувства?
Не бих казал, че всички жени са льольовици, непременно търсещи пари у мъжете. Затова и не мога да се съглася с твърдението ти. Даже и една съфорумка тук често повтаря из различни теми, че никога не е била с мъж заради парите му.
 За неспособността в леглото и чувствата е така, но то важи и за жените, и за мъжете. Не бива да делим двата пола по отношение на чувства или ласки. Грешка на някои жени е да считат, че мъжете са същества без чувства и нужда от обич и разбиране. Е, ако тези жени съзнателно си подбират все безчувствени льольовци, нормално е точно от такива и да си патят.

# 347
Аз явно съм капризна пък без да знам какво искам за бъдещи отношения.
Никога не съм била на ясно на къде ще ме отведат.
Но как да знаеш? Поне началото да е  Wink

# 348
Скрит текст:
Не бих казал, че всички жени са льольовици, непременно търсещи пари у мъжете. Затова и не мога да се съглася с твърдението ти. Даже и една съфорумка тук често повтаря из различни теми, че никога не е била с мъж заради парите му.
 За неспособността в леглото и чувствата е така, но то важи и за жените, и за мъжете. Не бива да делим двата пола по отношение на чувства или ласки. Грешка на някои жени е да считат, че мъжете са същества без чувства и нужда от обич и разбиране. Е, ако тези жени съзнателно си подбират все безчувствени льольовци, нормално е точно от такива и да си патят.

Права си, но зависи от съответните критерии. Обикновено чистият романтизъм се среща изключително рядко и то при хора без особено чувство за самосъхранение.
Имах един бивш, все ми даваше Дамян Дамянов и жена му като пример. Ами, бях на 20 и няколко, живееше ми се и не мислех че е Уау! да си отглеждам инвалид за едното "Браво"...
Не съм материалистка, но не мисля че мога да се справя житейски с такава тежка ситуация за момента, нито ще изисквам съответното внимание от другата страна.

# 349
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:

Права си, но зависи от съответните критерии. Обикновено чистият романтизъм се среща изключително рядко и то при хора без особено чувство за самосъхранение.
Имах един бивш, все ми даваше Дамян Дамянов и жена му като пример. Ами, бях на 20 и няколко, живееше ми се и не мислех че е Уау! да си отглеждам инвалид за едното "Браво"...
Не съм материалистка, но не мисля че мога да се справя житейски с такава тежка ситуация за момента, нито ще изисквам съответното внимание от другата страна.
Защо изпита нуждата да замесиш "материалистка" и "внимание" в едно и също изречение? Едното е въпрос на възможности (на човек А) и прицелване в нечии пари (на човек Б), а другото на безкористна грижа към любим човек.

Не разбрах и какво е това залитане към крайности с примера за "отглеждане на инвалид". Такива семейства са крайно малък дял спрямо всички двойки. Чест им прави, че стискат зъби и се справят с тежката си действителност в името на взаимността! Не съм забелязал обаче жените повсеместно да си подбират мъжа въз основа на това колко би се грижил за тях, ако един ден се случи нещастие с тях.

# 350
За инвалида и браво - то. Да, те хората точно, щото чакат околните да им ръкопляскат се “набутват” с партньор с увреждания. Крайно неуместен пример, това са си твоите възгледи, няма нужда да се оправдаваш, че не си направила някакъв  хипотетичен избор.

# 351
И аз мисля, като Жребчево, мъжът ако не го тормозиш, даваш му секс и храна, няма да каже гък. Авторката не е щастлива със себе си, ама не ще да каже какво и липсва.
Когато моите деца бяха на възрастта на нейното , на мен ми липсваха работата и приятелките.
Аз Кипър го свързвам с Агия Напа, плажове, мъже. Ако имам пари, детето на ясла и аз по цял ден на плажа. Ич ми и не е, мъж т ми какво говори. Прибирам детето, правя вечеря, секс и си лягаме.
Ми не, аз със себе си съм щастлива, с него не съм.
Ако живота и щастието на теб ти се свеждат до плажа в Агия Напа , окей. Аз  съм далеч от това. Въобще ...!😳🙄. 😳🤐
Тук темата е съвсем , съвсем друга.
Майната му на миналото.
Въпроса е дали да се разделя с мъж , когото не обичам, когато в средата стои детето. Щот той на мен може да ми стане бивш, но на нея винаги ще и' е баща.

# 352
  • Пловдив
Скрит текст:
И аз мисля, като Жребчево, мъжът ако не го тормозиш, даваш му секс и храна, няма да каже гък. Авторката не е щастлива със себе си, ама не ще да каже какво и липсва.
Когато моите деца бяха на възрастта на нейното , на мен ми липсваха работата и приятелките.
Аз Кипър го свързвам с Агия Напа, плажове, мъже. Ако имам пари, детето на ясла и аз по цял ден на плажа. Ич ми и не е, мъж т ми какво говори. Прибирам детето, правя вечеря, секс и си лягаме.
Ми не, аз със себе си съм щастлива, с него не съм.
Ако живота и щастието на теб ти се свеждат до плажа в Агия Напа , окей. Аз  съм далеч от това. Въобще ...!😳🙄. 😳🤐
Тук темата е съвсем , съвсем друга.
Майната му на миналото.
Въпроса е дали да се разделя с мъж , когото не обичам, когато в средата стои детето. Щот той на мен може да ми стане бивш, но на нея винаги ще и' е баща.
За да спреш да обичаш някого, който в миналото ти е давал поводи да уважаваш и впоследствие да обикнеш, значи се е случила някаква голяма промяна или у него, или у теб, или и у двамата. Няма как чувствата да изчезнат, ако всичко си е постарому. Промяната в усещанията е следствие от промяна у нечие поведение.
 При вас какво е различното спрямо в началото?

# 353
Не cе зacягaй😅 И aз кaто теб, бях приетa бългaрcкa филология и cегa ме е яд, щото тaте кaзa- не. И кaто виждaм дacкaлите кaкви пaри вземaт, щото рaботя в Училище, cи викaм: ейййй, един дacкaл дa бях cтaнaлa😅 Aмa... нъцки. Икономикa🤔 Нищо де, вcяко зло зa добро😉 Тaкa ни било пиcaно.... Дренкa дa кaже😀

# 354
Джои, аз не бих се разделила с бащата на децата си и за това такива съвети давам. Животът да се живее приятно, без скандали и като се съобразяваме един с друг, доколкото е възможно. Сама на мен деца не ми се гледат, едвам ги гледам, като сме двойка. Хората са различни, някои мога да живеят сами и сами да си гледат децата, без да мрънка, аз не мога. Няма как да получиш отговор на въпроса ти: да се разделя ли с бащата на детето от мен, като сме коренно различни.
И да за мен Кипър е фън. Няма как да разбера жена, която живее на място, което става за плаж 9 месеца в година и която се занимава с битовизми. Аз не знам къде живее щастието, но подозирам, че има изглед към морето. Това е моето виждане.

# 355
  • Пловдив
Кристина има един голям недостатък и той е, че няма повече сестри-близначки с такъв начин на мислене. Satisfied

# 356
  • София
Има, 3-4 тук са така. Суров прагматизъм, нулева емоция.

# 357
Криси, децата ти са големи, и на такава възраст да говорим за “гледане”, все пак - не е добре да отглеждаме паразити.
Съгласна съм иначе, но  функции на мъжа и жената поотделно и в двойка не са само родителски.
Simple Smile

# 358
  • Пловдив
Има, 3-4 тук са така. Суров прагматизъм, нулева емоция.
Въпрос на лични предпочитания и виждания за нещата. Аз, например, предпочитам да обичам с разума си, т.е. когато има основателни причини за това и сме си доказали един на друг как има взаимност помежду ни и ни свърват общи интереси и гледане в една посока по отношение на важните за нас неща. Връзката е преди всичко умение за нагаждане един към друг и цялото това нещо да го превърнем в приятно изживяване и за двамата.
 Сляпата и необяснима любов всички я знаем колко е трайна и способна да задържи двама души. В един момент изпари ли се, приказката свършва и се почва с "Ама, как стана така?" и "Изведнъж спрях да го обичам и вече не мога да го понасям".

# 359
Това “разумното” обичане направо те кастрира емоционално.
За това си допадате с Криси.

И не виждам какво пречи да обичаш истински, да се грижиш за енергията помежду ви и пак да гледате в една посока и да имате общи цели?

Общи условия

Активация на акаунт