Отборът ЯНУАРСКИ е чудесен,расте и пее бодра песен!

• 10 108
  • 310
  •   1
Отговори
# 225
lika , благодаря! То това му е много харектерен вид...когато се хили. За това си го избрах. Иначе снимката е и линк.  Wink За сега само 10 съм му избрала.  А аз проверявам и твоите от време на време, да видя синеочко как расте. Grinning

brambar4e, само така! Аз отдавна казвам, че и мама трябва да е във форма, защото иначе кой ще се грижи за дребосъка...вчера гледах снимки и видях това и се сетих за теб.  Grinning

zaicheto, ами това е. Трябва и сами да ги оставяме наистина. Иначе как ще си развиват фантазията, ако всичко на готово даваме. Т.е. и аз мисля, че трябва да могат да се забавляват и сами. Аз го оставям на земята с много играчки, но гледам да съм наоколо да ме вижда. Той си играе, играе, но ме поглежда от време на време...после пак продължава.

# 226
Здравейте, моми4ета!
Имам новина - БРЕМЕННА СЪМ!!!  preggo
Закасняваше ми с около седмица -  направих тест и резултата  EFP  Али ще става батко ... Rolling Eyes
Доста рани4ко е за друго бебе и ще ни бъде трудни4комеко казано, но лесни неща няма в тоя живот. Решихме да го задаржим и смятаме 4е Господ ни го е изпратил и Той ще ни помогне да се справим... Praynig
Аз разбрах новината преди 2 дни и бях в пълна паника - та шашнах и таткото, който ина4е беше щастлив - паникъосах даже и Лисана (да ми е жива и здрава, 4е ме подкрепи и ми помогна до голяма степен да взема правилното решение   love001 newsm51  )

Бъдещия батко е много нервен в момента - затова ви оставям засега - по-късно ще се вклю4а пак...
Целувки на вси4ки! Kissing Heart

# 227
Имам новина - БРЕМЕННА СЪМ!!!  preggo
Ето това се казва хубава новина Grinning
Соня, честито мила Hug Всичко да ти върви по вода оттук нантатък и живот и здраве догодина една панделчица да си имаш stork-girl

# 228
Честито Соня, леко бременеене Hug
браво за решението ви, много смело наистина

# 229
Здравейте, милички!

Соня, ЧЕСТИТО!!! Лека бременност ти пожелавам и като дойде време да гушкаш най-хубавото бебче !   bouquet

Честито на именниците  и весел празник  bouquet

Честит празник и на днешните минирожденници Веселина, Матю, Станислава и Кристиан! Да са весели и здрави и много да ви радват!   bouquet

Зайко, за възпитанието - незнам и аз какво да те посъветвам...Ще трябва малко да упорстваш в началото и ще станат нещата.И аз като оставя малката за 2 часа на баба й и после не ще да седне в количката  #Crazy

Милички, до сега борихме едно пюре на Хаме пиле със зеленчуци ... Али как не повърна незнам!Не ги иска пюретата бе, нито моите нито никои, реве, бута лъжицата, дави се, плюе, повръща по някога и не и не...Преди знаеше , че като не яде пюрето след това я кърмя.За това умишлено спрях да я кърмя на обяд с надеждата, че като няма млекце поне ще прояде тия зеленчукови и месно ама не и не! И сега й дадох 1 шише мляко защото от пюрето дали има 20 грама да е изяла незнам  Crazy Казвам ви писна ми!Може ли пък нищо да не й харесва!Давам цялата си енергия и сила да приготвям пюрета, които изхвърлям след това, купувам все нови и нови и не ика нищо да яде - само каша и мляко! Ейййй писна ми ви казвам! Cry

Ами това е от нас!

Ааа да ви се похвалим - вчера баба й на Али й донесе едни чудни обувки за прохождане - белички и много сладки.Днес на разходката излязохме от количката и така скачахме, че направо с глас се смяхме Simple Smile

Гушки на всички!

# 230
  • София
здравейте мами!
И ние се завърнахме удома след поредния път при баба. Вики там се държа много добре, повечето време бяхме навън и имаше много забавления за нея. Пра-дядо й много ми помага, да е жив и здрав милия!  Hug Laughing
Иначе какво ново при нас - има 5 зъба (2 долу, 3 горе) 6-тия е на път, затова днес САМО реве и не е спала. Постоянно лази и се изправя на де що може да се хване и всичко слага в устата си. А пропо, клео, Алекс не лапаше ли пясъка? Вики да е изяла 1 кофа пясък, ако я оставя да се рови в пясъка. Иначе - много гот е да си си играе детето в пясъка. Sunglasses
Sonja, честито! Дано има кой да ти помага! И най-важното - спокойна и лека бременност! Ние с нашия тати се майтапим след стреса да имаш едно ревящо и палаво бебе, че докато Вики не се научи да изхвърля боклука за друго дете няма да се мисли Simple Smile))
Уф, не мога да разтягам още локумите, че вече не й се търпи рева.

# 231
Sonja ЧЕСТИТО!   bouquet Да ти е безпроблемна бремеността ! preggo

Дес след кръщавката ще се съберем у нас.И аз не мисля да каня много хора,че и без това ни е тясно. Peace
zaiche оставяй го наистина сам да се забавлява.И ако се налага по-честичко се сдърпвайте със свеки. Mr. Green Аз затова не оставям бебка на бабите-за два дни ще развалят дисциплината,та после "върви се оправяй"! Naughty
Vili4ka споко,вие поне и каша си хапвате,ние сме само на мляко! Close

не знам дали остана някое януарче, което да не е падало

ааа,остана остана! Mr. Green А снимките са чудесни наистина,заглавията им също! Joy

# 232
И ние сме в отбора на все още НЕпадналите януарчета hahaha Дали ще е задълго обаче незнам, голям щурей е Crazy
Бодливке, просто нямам друг избор - трябва да работя  ooooh! а баба имаше неотложна работа в Добрич и просто нямаше начин Tired Иначе много се слушкаме с нея, нямаме много дрязги, единствено глезенето, но като първо и единствено внуче, родено на нейния РД, носещо нейното име, я разбирам напълно, но не я толерирам. Единствено незнам как ще издържа следващата една седмица с рев удома, но няма да го оставя да ми се качи на главата. Явно трябва малко драконовски мерки, пък който ще да ме съди Crossing Arms Детето си е мое и аз ще го възпитавам както сметна за добре Crazy

# 233
Sonja, честито! Сега лека бременност и спокойно бебче! Наистина сте смели.

Vili4ka, ми може още да не е готова за пюрета. Аз също много късно съм прояла различно нещо от мляко. Казват тук и там, че децата склонни към алергии отказват храна и така се предпазват. Така че ти я пробвай, пък знае ли човек, може да й хареса.  А може и нещо заради зъбките, знам ли...

# 234
Чести имен ден на именниците  Laughing LaughingТеэи дни нямах много време да се включвам,эащото ходихме с баткото эа ученически пособия и дрехи.Тойще е 4клас.Соня,честито!Това наистина е смело решение.Раэликата на мойте деца е 9год.и пак има моменти когато буквално иэкуквам,а пък като эапочне баткото училище да не говорим.Дано да има кой да ти помага.Желая ти спокойна бременност и да родиш прекрасно бебче!!!!!!!         vili4ka,щом не иска пюрета да не ги яде.Поэнавам бебета,който до1г.са на кърма и след това ги эахранват така ,че няма проблем.Моята Бети също пада от спалнята,докато кажа на батко й да паэи тишина тя преэ въэглавниците и на эемята.Плака,но не много.

# 235
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Ето ни и нас! Hug

Честит имен ден на всички малки и големи, които празнуват днес!
Честит мини рожден ден на малките минирожденници!

Соничка
- Ех, че хубава новинка... Леко бременеене мила и най-прекрасното бебче, когато му дойде времето! Аз също ще ти кажа, че е много смело решение и едно голямо БРАВО за това!
Лиске - абе, приятелка си то се знай! Много е важно, човек да има приятел до себе си, когато има нужда - точно като теб!

зайчето
- аз така патя с Алекс в момента! След три дневните гости, покрай кръщенето, сега ела да видиш мое чудо! Докато беше пълна къщата все се намираше кой да го разнася насам на там, и сега неще в количката и това си е! Отгоре на всичко свеки вечер, като го вземе и го разнася на ръце из махалата, защото в количката не искал да стои! Кво да ти разправям! Добри са ни бабите и много си обичат внучетата, но в някои отношения се престарават.
Днес бях решила - реве не реве, да си се вози, ама то издържали се. И не стига, че бях супер изнервена, ами и един дядка ми вика "ама, как не ви е срам да мъчите детето, ми гушнете го..." представяш ли си!!! Само го отбраздих, че аз си знам, кое може и кое не, но малко ми оставаше да си изкарам нервите на досадника. Както и ти си казала - малко драконовски мерки и отново ще се влезе в правия път, но на мама да са и здрави нервите ... В къщи беше същата история, но вече е по-поносимо, добре че поне през деня съм сама, та се възпитаваме на воля ... УСПЕХ в борбата!

Дес
- и ние направихме, както БОДЛИВАТА е споделила. Мина церемонията в църквата и после всички се събрахме на един дъъъъълъг обяд, чак до 00,00ч. На мен така ми беше по-спокойно, най-вече за Алекс, че си е на негова територия.

7of9
- твойто момче много пораснало! Ей, страхотен е - малък, голям мъж, а и снимките си ги бива! Фаворити са ми тази, на която е в кенгурото и е с очилата, и тази на която се е вкопчил здраво в ... тати мисля!  На мен за жалост, напоследък не ми остава време, да актуализирам.

клео
- благодаря за почерпката! Адашчето също много е пораснал! И, какъв е чаровник с тез дълги мигли, много ухажорки ще има да знаеш Wink Личи си, че страхотно сте си изкарали и сте си починали екстра. Я, кажи наистина за пясъка - и аз се чудех, хапна ли си момчето и още нещо, като го вкарахте във водата стесна ли се? Знам, че по принцип обича водата, но ми е интересно на морето как е реагирал!

DIVA_ORHIDEQ
- благодаря за почерпката! Да ти е жив и здрав, и мноооого щадтливо дете да расте!

БОН-ТОНИ
- наборчето е доволно нацелуван и нагушкан от вас, а ти да върнеш още по-силни цунки и гушки на Ванюшката! Айде, като имаш новини, пиши - от цялото си сърце ви желая да са добри! Чакаме!

БОДЛИВАТА
- успешни приготовления за важния ден и хич не се тормози! Дори и да не е излъскано в къщи, никой няма да ви върне! Ако имаш някой на помощ - добре, но ако не - давай по-полека и не си натоварвай крачето много-много! Радвам се, че сте се справили с пишкането! Пробата за упойката, как беше? И, извинявай, но нещо се отнесох - на 19 ли беше интервенцията! Уф, щях да забравя - като отидете в "Св Мина" може да се харижете за здраве и не забравяй да минете през иконата с Дари. Много силен покровител ще има малката принцеска!

Вили
- наистина, може да не е готова още! Според мен е най-добре да се водиш от самата нея. Нали ти бях споменала, как Алекс откяазваше храни, които не му понасят, та може и Али да си има нещо в предвид милата. 

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 17:25 от lika

# 236
Пробата за упойката, как беше? И, извинявай, но нещо се отнесох - на 19 ли беше интервенцията! Уф, щях да забравя - като отидете в "Св Мина" може да се харижете за здраве и не забравяй да минете през иконата с Дари. Много силен покровител ще има малката принцеска!

Пробите бяха отрицателни,контролата и тя! Praynig Не си се отнесла,на 19-ти е.И сега като си я кръстим ще ми е по- спокойно,наистина е силен покровител този Светия.Непременно ще минем през иконата!Аз преди да забременея имах малко проблеми и често ходехме в Св.Мина с мъжа ми,а и после след катастрофата,та затова искаме точно там да я кръстим Дари Peace

Направо се чудя как си се стърпяла да не му отвееш капата на тоя дядка..!

# 237
Лика, големи досади има ooooh! Вчера нарочно минахме по новия булевард с количката, защото шума от колите е невероятен и малкия почти не го чувах докато се дереше през целия път Mr. Green малко гадно ама така е, иначе няма оправия Sick пък и нас доста лошо ни гледаха като минеха край нас, ама аз като буреносен облак се носех към вкъщи и хич не ми пукаше  Whistling

# 238
  • Варна
Здравейте.

Нямам време за много и дълго писане, но ...  Simple Smile
БОДЛИВАТА, такова хубаво събитие! Ние сигурно ще изчакаме още с кръщенето. Баткото го кръщавахме на 2 години и половина. за Александър не знам. Както и да мине, все ще е добре! После ще честитим на малката Даринка-Мандаринка и цялата рода!  newsm51
Соня, браво! Взели сте трудно, но съм убедена чудесно решение. С такава малка разлика децата ще се чувстват по-близки! Ще бъдем с теб в бременеенето (виртуално, разбира се)!!!  yes
Vili4ka, не се отчайвай! Може да е някакъв временен период. Дано отмине скоро.  newsm10
Зайче, трудна работа с възпитанието... И по-трудна ще става. Ама наши са си децата и ще си ги гледкаме, и гушкаме, и мърмаросваме...
galita, ама вие големи гостувания правите. А и помощ като има, разнообразието е пълно.

За нас-утре в 7 часа отиваме в болницата. Притеснено ми е, но за кураж на детето ще стискам.  Praynig

Ще пиша като се върнем.

# 239
За нас-утре в 7 часа отиваме в болницата. Притеснено ми е, но за кураж на детето ще стискам.  Praynig

Ще пиша като се върнем.
мила, за какво в болница? аз нещо май съм пропуснала Embarassed
стискаме палци всичко да е наред Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт