Най-хубавото лято предстои, защото сърчице под моето тупти! Тема № 9

• 44 934
  • 567
  •   1
Отговори
# 165
Мерси, момичета!

Бебо се роди 3740, но все пак ми е второ раждане, и първото беше бързо - 8 часа след спукан мехур.

# 166
И аз съм с Caboo Lite засега. Взех го на късмет без да съм го пробвала. Но Слава Богу и на мен, и на Ева ни е удобен. Успокоява се и когато има колики в него. Наистина е много лесен за слагане.
За коликите давам Абоколикен, Еспунизан и Waya D. Иска ми се да пробвам с Лефакс, но не знам от къде да поръчам. Вие от къде го поръчвате?
И при нас има ревност, въпреки че е само на 1г. и 5м. почти. Отчаяно се опитва да привлече внимание с всякакви пакости и беснеене. А гледаме повече на него да му обръщаме внимание. Иначе й дава шишето с млякото, гали я, пипа й ръчички, крачета. Свекървата застъпи днес след като ММ тръгна на работа. Ще ми помага 2 седмици. За това време вече трябва да съм влязла в час.
На очакващите желая леко раждане, а на всички, които сега са получили Големия подарък - честито и се радвайте дори когато ги гушкате докато плачат, защото страшно бързо отлита времето и никога повече няма да са тези малки безпомощни вързопчета Heart

# 167
Танче, аз поръчах от тук : https://www.facebook.com/%D0%9B%D0%B5%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%81-Le … -119869652045713/
Пристигна на следващия ден.
Днес майка ми пое големият ми син. Надявам се да тръгне на ясла скоро, иначе всички ще полудеем.
Като превъзбуден е- крещи, тича, прави адски много бели..

# 168
Здравейте, бебчето ми е на 2 седмици и от няколко дена май я мъчи коремчето. Мрънка, мръщи се, свива крачета, върти се, мята с ръчички. До вчера беше основно вечер и цяла вечер ми изкарваше на гърдите. По-предходната вечер е стоята от 18ч до 1ч,но само така беше спокойна. Конкретно стоенето по гърдите може и да е защото от скоро се научихме да я кърмя от гърдите. До преди цедях и давах от шише и консултантката по кърмене ме предупреди, че няколко дена постоянно ще е на гърдите ми, тс може и да е от това. Но иначе за другото си личи, че нещо я мъчи. Даже и се стряска както си спи. Това са колики, нали? Да звъня на педиатърката?

# 169
Знам, че няма останали много като мен, ама малко ще ви се оплача. Терминът ми е за този петък, няма никакви признаци, че скоро ще раждам. Притесняваме това, че може да се наложи предизвикване, а аз не искам или пък още по-лошо секцио, ако пренося и не стане със система. Отгоре на това всеки ден ме питат "Не роди ли?", "Кога ще раждаш?". Пишат, звънят... и се напрягам още повече.
Днес съм на преглед, но чак от 18ч.,та да видим какво става.
Това е от мен, мрън-мрън!

# 170
Знам, че няма останали много като мен, ама малко ще ви се оплача. Терминът ми е за този петък, няма никакви признаци, че скоро ще раждам. Притесняваме това, че може да се наложи предизвикване, а аз не искам или пък още по-лошо секцио, ако пренося и не стане със система. Отгоре на това всеки ден ме питат "Не роди ли?", "Кога ще раждаш?". Пишат, звънят... и се напрягам още повече.
Днес съм на преглед, но чак от 18ч.,та да видим какво става.
Това е от мен, мрън-мрън!
На мен терминът ми е в неделя, но всички бяхме убедени, че по-рано ще се случат нещата, включително и моят доктор, и сега и мен всеки ден ме питат и звънят в очакване и са леко разочаровани, все едно леко съм послъгала. Grinning Нямат значение тези неща, бебенцата знаят кога ще им дойде времето. Имах и проблеми в началото на 8ми месец, така че сега съм благодарна, че успяхме да издържим до термин и гледам да се абстрахирам от хорските приказки. Wink

# 171
Не се шашкайте! И аз бях със същите притеснения като на тинити. Всеки ден бях разочарована, че и 'днес не родих', особено както и последните седмици нямах никакво движение. Термина ми беше за 14ти. На 11ти вечерта, малко нарочно си направихме една разходка с мъжа ми и през нощта ме почнаха подготвителните контракции. На 12ти следобяд започнаха и родилните, вечерта влезнах в болница и на 13ти родих. Не съм очаквала, че толкова в последния момент ще се случат нещата.

# 172
Тинити, нямаш идея колко добре си ме описала - същата работа, ама 1 към 1!
Термин 30 юли, искам нормално раждане (няма пречки да не се слуи, като цяло) и заради това лекарят ми предложи на 29ти да ме приемат и да предизвикат раждане. Това се прави с идеята малката да не става прекалено голяма вътре и да не ме режат. Обаче на мен без контракции в болницата не ми се влиза, защото подозирам, че няма да ме изчакат много и като нищо ще ме срежат, за да минавам там от ред. Със системата я стане, я не.... И така секциото ми изглежда все по-вероятно.....
Споделяла съм ви колко ме е страх, т.е. изпитвам ужас от маски, инструменти, магарета, губя връзка с околния свят и направо си припадам. Такъв ужас ме тресе тия дни, че не спя нормално, напрегната съм, а всичките ми приятелки, роднини и познати близки и далечни (забележете!) ме питат всеки ден: "Как си? Имаме ли новина?'' Е, как съм........Triumph То не са пресмятания на дати, лекари, предположения "ами-ако".... размисли и страсти от 4 сутринта почти всеки ден + ужаса от медицинската част....
Затова момичета, бъдете щастливи, че не сте се изтормозили така поне последните дни! А си пожелавах да се появи максимално близо до термин и ето ти сега.....

# 173
  • au bout du monde
Момичета, не влизайте за предизвикване, изчакайте си датата, та дори и след това. Повече разходки, дори опитайте малко йога и гимнастика, има мн видеа в YouTube. Повече физическа активност да има. Говорете на бебчо да излиза.

# 174
Момичета, не влизайте за предизвикване, изчакайте си датата, та дори и след това. Повече разходки, дори опитайте малко йога и гимнастика, има мн видеа в YouTube. Повече физическа активност да има. Говорете на бебчо да излиза.
Съгласна съм! Моето го предизвикаха и накрая бебка не слезе надолу при пълно разкритие и напъни. В крайна сметка родих секцио. Всичко в крайна сметка е прекрасно и се забравя, но наистина при предизвикване доста често се стига до секцио. И аз бях ужасно нетърпелива накрая, но любимата ми реплика: “Неродила няма...” 😄 Дръжте се - със сигурност е много близо! 😘

# 175
Аз също ви съветвам да не влизате за предизвикване - първото бебе си иска време, а търпението на докторите (особено избран екип) не е голямо. И болките са по-силни, и контракциите - по-дълги и без паузи... абе криво е.

Първото го преносих с 6 дни, тръгна сам. Второто си тръгна на термин. За нетърпеливите - спрях да вдигам телефона. На майка ми се отчитах сутрин с СМС “добре съм, признаци за раждане още няма” Wink така хем тя спокойна, хем аз не трябва да повтарям едно и също всеки ден Wink

Успех и всичко ще бъде наред - дали ще е юли или началото на август - когато малкият човек си избере Wink

# 176
Момичета, не се притеснявайте, че още не сте родили. И аз бях в същата ситуация. Преносих три дни и всеки ден ме питаха близките, какво става. Много е напрягащо се, но бебчето си знае кога да излезе. Не влизайте за предизвикване, а си изчакайте дните, които са ви дали лекарите след термин. Правете повече разходки или пробвайте с изкачване на стълби. Нещата стават бързо, така че не се притеснявайте, че за момента нямата симптоми за скорошно раждане. При мен водите изтекоха без да усещам преди това нещо. Контракциите започнаха по- късно и доста време продължиха, но за радост всички мина благополучно.
Успех и ви чакаме да се похвалите!

# 177
Мен днес ме приеха за предизвикване,с 5 дни преносвам,тапата ми падна на 21.07 и до там. Утре ми пускат система, пък каквото дойде.

# 178
Мен днес ме приеха за предизвикване,с 5 дни преносвам,тапата ми падна на 21.07 и до там. Утре ми пускат система, пък каквото дойде.

Благодаря на всички за съветите и подкрепата!
Cruella, успех ти желая! Ти преносваш и ситуацията е различна. Тинити и аз още термин не сме стигнали.... Чакаме те да се похвалиш и да кажеш как си! Един ден ще ги разказваме тези неща просто с усмивка, ама днес си е направо драма....

# 179
Успех ти желая!

При мен е станало объркване с часа и доктора го нямаше. Вика ме утре да ме провери за разкритие, ще ходя и на тонове. Да видим какво ще каже. Но със сигурност и да мина термин ще искам да поизчакаме, ама айде да не се стига до там.

Общи условия

Активация на акаунт