С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 34 779
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Марго- интересна информация наистина. Тези 15см звучат нищо работа, а всъщност си е сложен процес.
Sunday- страхотна снимчица си имаш ❤

За Преферт гела- на прегледа като разказах на доки каква съм я свършила с този апликатор, попитах има ли смисъл от този тип гелове. Отговори ми, че ако нямаме доказано лоша СГ и ако аз нямам нужда от лубрикант, за нея няма смисъл от тях. Аз като се замисля, като се “подкараме” по 3-4 дни поредни около О, в един момент вече си имам нужда от лубрикант.. 😒

За Русев - Доста е трудно с часовете при него наистина. В групата за д-р Сигридов активно се разменят часове за преглед при Русев, аз лично наскоро смених часа си там.

# 106
Здравейте момичета,
включвам се да ви кажа ,че всичко мина. Вчера беше много стресиращо, но докторката каза че съм се изчистила. За първи път го правих медикаментозно. Не е приятно изобщо но пък няма травми на матка, шийка , няма пълна упойка, няма изстъргване и инструменти. Няма период на пазене , няма и антибиотик. Това, което ми каза е да се пазя да не забременея сега, че било много лесно. Да се паза защото според нея морфологията на ММ е главния заподозрян за 2та миседа. Иска да ми езследва за тромбофилия и да правим инсе , а не по естествен начин заради качеството на сперматозоидите. При инсето ще изберат някой шампион и така. Няма да си кривя душата , това вчера ми беше по стресиращо от раждането и продължи повече, но мина. Прегръщам ви и ви благодаря за подкрепата, благодаря и на момичетата, които ми писаха на лично!!! Страхотни сте хора!!!! Марго, не се панирай , имаш време и нещата ще се получат, сигурна съм!!!

# 107
Мисля че е нормално всеки да изпитва страх и притеснение от това което му се случва и го вълнува в момента. Само да забременея, пък после ще го мисля. Само да родя, пък после ще го мисля. Само да стане на 2, пък после ще го мисля и тн. 
Аз също вече 3 години съм до никъде и се опитвам да се примиря че нищо няма да се получи. Няма да спрем опитите, но просто нямам почти никакви очаквания. Всеки си тегли каквото му е на главата.

Аз съм била при доц. Русев. Бях прочела целия форум и знаех какво ще ми каже. Отидох с всички изследвания освен имунологичните. Той ми каза това което очаквах и после ми пусна имунологичните. После ми каза да правя това което е казал на повечето хора. Там нямаше изненади, но ми бяха страшно полезни разговорите с него. Обясни ми много неща за целия ми живот по принцип. Даде ми много съвети за бременността и съм много доволна че го посетих.
Във ФБ често сменят часове за него, но трябва да сте бързи че напливът е голям.

Радвам се че вече всичко е зад теб Гери. Прегръщам те и ти пожелавам скоро да имаш успех! Почини си и скоро с нови сили напред!

# 108
Момичета да си измрънкам, днес АГето ми сервира че имам фоликули, но са малки, освен 1 който изглежда супер обаче като за 16ти ден пак бил малък. Нямам идея защо не можа да ми го измери и да ми каже колко е. Изписа ми дуфастон 2х1 въпреки че и казах отново че съм с тромбофилия и дали не може утрогестан, ми не не могло дуфастон трябвало.... Както и да е. Отново казах за рецепта за фракси или клексан за да си купя 1 кутия да си имам, обаче според нея АП е достатъчен.
Та така бях я похвалила, но ще се върна при предишния.
Да ви питам дали има шанс да порасне този фуликул и да е по-късно овуто? Или да описвам месеца 🤔

Аз да се включа в темата, на мен например двата ми яйчника пукат фоликули с различна скорост - миналия месец работи левия яйчник и ову беше на 22/23 ден на МЦ, а този месец е десния и ову е на 15/16 ден.... и така си става тенденция. Да не би и на теб единия да работи по-бавно от другия?

# 109
Здравейте. Минавам под прашеца. Blush
Следя ви и се надявам с вас, при мен нищо ново.
Неси, не съм медицинско лице, но много се дразня на това масово лечение с противозачатъчни, затова се и включвам. Направи си, ако имаш желание, проучване и си попитай дали няма да е удачно приемането на Витекс, основната му роля е нормализирането на пролактина и оттам и всички други хормони. Разбира се, всеки лекар ще се издразни, че се съмняваш в предписаното от него лечение....

# 110
Гери бързо възстановяване! Пази се и си почини добре. Стискам палци следващия път всичко да е наред до края!
kalestia няма идея може и така да е. Все левия Я им се крие 😁 десния веднага се показва обаче кой е по-бърз или бавен нямам идея. Мисля да запиша за вторник или сряда час при предишния АГ, обаче не знам дали има смисъл, нещо се отчаях за този месец Sad
Да се надявам, че  дуфастона ще помогне. Въпреки че някъде бях чела че самата форма на Прогестерона в дуфастон била токсична при тромбофилия и та малко ме хвана страх, но го пия 🤷‍♀️
Март месец имах задържан фоликул в десния, след което ми изписаха примолут нор и на следващия Ц се беше изчистил. Сега пак от дясно е доминантен, но пък малък, не знам какво се случва. Имах съмнение, че ми е нисък прогестерона и за това задържам фоликули. Исках да проследим О за да го изследвам на 7ми ден, но няма да е и този месец.

# 111
Здравейте!
gerrika, пожелавам ти бързо възстановяване и успех още следващия път /когато е позволено/
Марго, много се смях на това с мъжете, ама хубаво е човек да е информиран, въпреки че вече си мисля че колкото повече не знаеш какво трябва и как да стане /говоря за самите физически процеси в тялото/, толкова повече не се напрягаш и не го мислиш Grinning иначе спокойно, аз на 30 се чудя, защо не почахме по- рано, ама ей на, мина си времето, като почнеш дс опитваш, разбираш, че повечето пъти не става от първия път Neutral Face
sundayHeart

На мен вчера ми дойде, както си трябва, надявам се тоя месец да действаме, пу-пу, че ми е едно такова морскоо, лежернооо Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 112
Гери бързо възстановяване! Пази се и си почини добре. Стискам палци следващия път всичко да е наред до края!
kalestia няма идея може и така да е. Все левия Я им се крие 😁 десния веднага се показва обаче кой е по-бърз или бавен нямам идея. Мисля да запиша за вторник или сряда час при предишния АГ, обаче не знам дали има смисъл, нещо се отчаях за този месец Sad
Да се надявам, че  дуфастона ще помогне. Въпреки че някъде бях чела че самата форма на Прогестерона в дуфастон била токсична при тромбофилия и та малко ме хвана страх, но го пия 🤷‍♀️
Март месец имах задържан фоликул в десния, след което ми изписаха примолут нор и на следващия Ц се беше изчистил. Сега пак от дясно е доминантен, но пък малък, не знам какво се случва. Имах съмнение, че ми е нисък прогестерона и за това задържам фоликули. Исках да проследим О за да го изследвам на 7ми ден, но няма да е и този месец.
Believe,ти правиш ли си тестове за О и какво показват те ? Ако LH се покачва драстично би трябвало да са по-големи тези фоликули...
Относно дуфастона, понеже и аз го пия, но не го харесвам се чудя не може ли да се замени с утрогестан, мисля че и ти беше писала дали не може утрогестан? А защо не може?

# 113
Този месец не съм правила, меря само БТ, но за сега още не показва О, днес ми беше по завишена, че не спах добре и ставах много често. Ще видя утре как ще е.
Да, попитах я обаче като каза никой не може да замени дуфастона и че бил най-добрият.... Не ми се спореше понеже се подразних, че ми каза, че нямам нужда от терапия дори и да забременея ще съм само на АП, отрича фракси/клексан. Да не я мисля толкова тая тромбофилия Sad. Обаче няма да стане, няма да рискувам. Ще си запиша час при предишния АГ, той според мен е много по в час с тромбофилията.
Не знам дали е от дуфастона обаче ме боли доста корема високото.

# 114
ggirl -- дошло ти е вчера, на мен днес. За първи път от месеци като видях не ми стана гадно.
Мисля да си пускам хормони на 2-ри ден, да видим какво ще излезе.
4-Андростендиона ми е над горна граница и съм в паника, тоя хормон нищо не ми говори, прочетох че може да предизвика и аборт 😕
Ще си записвам час при АГ като събера всички хормони , но до тогава...

# 115
Ggirl и @n@bell съжалявам! Мисля, че и на мен ще ми дойде скоро (22./23. според апликацията). Уж уцелихме О и се постарахме, ама нещо ме тресе ПМС и съм се подула като за пред Ц. Като цяло откакто опитваме някак ми се удължи Ц, ще ми се да се върне на по-краткия вариант.

Ако може някой да извади вече един тест, не може вече 8 страници - лятно време е, бебетата трябва лесно да стават Grinning

# 116
Това дали е овулация, нещо слабо повишение този месец и малко по-рано от очакваното?
Обикновено се покачва до 1 и нещо 2, а сега 0.85 ми е пик

# 117
Kris_ ti, според мен не е О, но няма как да знаем със сигурност. Не ми прилича и на положителен тест.
Колко ти е дълъг цикъла по принцип?

# 118
Ц е 25 дни и по принцип О е на 11ти или 12ти ден от Ц, тоест теста ми е положителен на 10ти или 11ти ден. А сега на 9ти ден уж е пик, тоест 10ти е О. Не е голяма разлика, но много ниско покачване е 0.85

# 119
Според мен продължи и днес и утре да се тестваш, не мисля че това ти е О.

P.S. Аз мислех над въпроса с моя цистит, и стигнах до заключението, че може да го правя заради задържането на урина всеки месец преди тестовете за О, защото все около О ми се появява. Този месец ще ги правя без да се стискам по 2-3 часа, пък квото стане. Дано не се появи пак.

Общи условия

Активация на акаунт