Отговори
# 600
Добърррр вечер! 🦋

Благодаря ви, мили Айре 😍, Фенче 😍, Диве 😍, Пепи 😍, за всичко споделено и днес! 🌺

Имаме си нова снимка - чудесно! 😍 Май много обичат да го снимат в гръб, но нас и това ни радва.

Айре 😍,
Тия журналисти верно всичко знаят, бе! 😂 Ще видим дали ще се окаже истина поредната статия.

Фенче 😍,
Честит ти подарък! Официално ще заявя, че искам и аз такъв, че вече се не издържа. 😂 Не искам да се оплаквам, но напоследък никакво свободно време нямам, тюх. 😬
Таа, мисълта ми беше, че много ми се пишее, ама тия дни времето ми е кът. Все пак успявам да драсна два реда. Почнах и аз по късни доби, но часът не е важен. 😎

Не се притеснявайте - когато свърши сериалът, пак ще си пишем! Ще си коментираме всичко около патрона. Ако няма ново - има много стар материал, тъй че съм спокойна. Но най- ще се радвам да има ново, разбира се! 😎

А сега приятно гледане! 💋

# 601
Ире Kissing Heart за всичко!! Kiss

големи са сладури Джемкерите Grinning

# 602
  • София
Добра вечер момичета! Прибрах се точно за романтиката. И, вчера заспах...🤣🤩🤣🥱 за това не пиша. Тези дни ще гледам оригиналните. Лека вечер!

# 603
много ги обичам!! Heart EyesHeart

лека. Nature Stars

# 604
Тоя Джанзис...тръпки да те побият. 😡
Но пък толкова хубави бяха Кадир и Зейнеп, и Керем и Джемре ❤
Не им е лесно на жените в сериала.
Зейнеп трепери за Кадир, Джемре се бори с инатата на Керем, Асие  се страхува от Джанзис.
Ох, жалко, че свършва.
Лека, момичета 🤗

# 605
Хубава събота!! Blue Heart

новаа Blush
в гръцката рибна таверна Manos

# 606
Привеет! Hug

Айре Heart Eyes казах ли, че Питър няма да пропусне да снима Киво Satisfied Е, в гръб, ама пак е нещо.
Попаднах на следната наша статия, интересно кога пък е успял да сподели Киво  Laughing
Скрит текст:
Къванч Татлъту сподели как може да се спечели един милион евро

Известният турски актьор Къванч Татлъту разказа как да спечелим милион евро. В понеделник, 17 август, изданието Gecce пише за това. Според съобщение, актьорът е подписал още един рекламен договор с производителя на джинсови облекла Mavi. Известно е, че през 2020 г. Къванч Татлъту ще получи хонорар от 1 милион евро от компанията. На въпрос на журналистите как успява да остане най-високоплатеният актьор в продължение на много години, Къванч Татлъту отговори:
„Става въпрос за вътрешна хармония. Ако човек е отворен, честен със себе си и хората, щастлив в семейството и мил, тогава да направиш милион е съвсем просто. Един хармоничен човек привлича добри хора и пари към себе си “, каза известният актьор и добави, че смята да похарчи хонорара за изненада на съпругата си.
Според таблоида Таквим, на 15 август бренда Мави поднови договора си с любимия модел. Освен това увеличи и размера на възнаграждението на Къванч до един милион евро (8 милиона 732 хиляди TL) за година работа. Първите промо от новата колекция бяха представени  вчера в Instagram на Татлъту. Нека ви напомним, че сътрудничеството на тази „двойка” продължава вече десет години. Според управителите на компанията Mavi, Къванч Татлъту им носи печалба от всичко, до което се докосне. Чудно ли е, че договорите се подновяват отново и отново. На подобна стабилност на отношенията могат да завидят много герои на турските сериали, както в личния живот, така и в бизнес отношенията. И марката отново може да брои приходите. В течение на един ден снимките на Къванч, облечен в дрехите на Мави, получиха 1,5 милиона харесвания в акаунта му Инстаграм.
Според турските таблоиди Къванч Татлъту няма да се снима този сезон за националните телевизии, а ще направи сериал за интернет платформата Netflix.
Джансъз е истински психар, уж не го беше страх от смъртта, а от живота, ама предпочита синът му да умре, а той да си продължи празния живот без любов, без приятели, гадина Rage  В началото, когато разбра, че Кадир му е син, Джансъз каза, че никой няма да ги раздели повече. Каза, че никой няма да убие синът му, докато баща му е жив. Промени отношението си към Кадир след като разбра, че той никога, никога няма да му прости и да го приеме за свой баща. За това се озлоби и към него и към Асийе най-вече! Нея обвинява, че синът му никога няма да му каже татко, заради нея никога няма да може да прегърне детето си. И реши да изпита сина си до къде може да стигне в омразата си към него, предизвиква го да го убие, като не подбира средствата, абсолютен маниак!
Много са ни сладки и двете двойки! Heart Как съм се смяла, когато ги гепи Зейно тези двамата на сутринта Laughing Направо си се изгавриха с момчето тези двете ! Laughing
Този път Зейно реши, че е крайно време да изживеят тази тяхна любов. Много ги обичам и аз! Heart

Диве Hug благодаря, мила! Flowers Bouquet
Ирко Heart Eyes благодаря! Kiss
Скрит текст:
Действай, сега са на промоция, на много добра цена - от 1300лв. сега ги предлагат за 800 лв., може и на изплащане Hands Plus1 А малкия ми син каза, че другия месец ще ми вземе и робот за прозорците Laughing Е, тогава вече ще имам много време Grinning Вече няма да чистя, не простирам, не мия чинии, а ако и прозорците ми ги мие някой вместо мен ... пълен айляк ще стана! Satisfied
А, ние, че ще си пишем и след финала на сериала е ясно, но много ще ми липсва Киво да си го гледам всяка вечер. Дано скоро има нещо ново.
Пепи Heart Eyes да, жалко, че свършва ...
Маркито Hug ще чакам да споделиш! Hands Plus1
А от понеделник започва истинската драма ...

За това да се порадваме на хубавите моменти, докато ги има ...

Елчинка има много млада и сладка майка, все едно и е по-голяма сестра.

Зад кадър три прекрасни жени Heart

О, нова снимка си имаме, този път както си трябва! Благодаря, Айре Heart Eyes Не е излязъл уаууу, но магията все още действа Пепи Heart Eyes , продължавай да менкаш тениските Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубава събота ви пожелавам! Hug

# 607
Фенче Kissing Heart
аз имам идея за твоето Кивогледане-сега е дошло времето и на ЗП!! Stuck Out Tongue Winking Eye
това в спойлера са измислици на нашите Wink Neutral Face
за Джансъз Hands Plus1
не го е страх кой знае колко от смъртта, но след като разбра, че никога няма да намери път към сина си, реши, че ще проявява психарския си и жесток характер и към него. Не търпи близките му хора да са щастливи, а той да ги гледа отстрани....и ще действа както той си знае Confounded

.....................
много са сладки сем. Апълтън и големи късметлии....Wink

от Telefuturo

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 13:50 от Airra

# 608
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Имаме си нова снимка 😍
Как е допуснал да го снимат в лицето се чудя 😂 И е хванал такъв тен, дали няма да го видим в някоя пиратска история?
Според мен журналистите знаят колкото феновете, но всяка новина за Къванч продава техните издания и те пишат ли, пишат...
А за Джанзис...много ми е трудно да разбера замисъла на сценариста. Най-логичното беше да има разкаяние, а после съд, но Али Айдън друго ни поднесе . Може би , защото беше много логично. Единственото обяснение, което намирам за себе си е, че след като Джанзис разбра, че няма никакъв шанс да се сближи с Кадир,се крие в думите на Джанзис:И той ще ме убие, както аз убих своя баща.
Т.е това беше неговия извратен начин да покаже на себе си и Кадир , че той носи неговите гени , че живота го е направил жесток и Кадир ще стане като него. Не случайно непрекъснато повтаря колко е милосърден Кадир, а това няма нищо общо с него.
 Добре, че беше Зейнеп, че нашия комисар докато гони лошите наистина съвсем забрави за нея. Но и той се постара. Единствената ми забележка, това още на онлайна си го мислех, не бях много доволна от сцената на сутринта. Наистина много сладко се усмихваха и гледаха един друг, но някак си ми беше малко за хора прекарали първа нощ заедно, събуждайки се в едно легло.

# 609
Пепи Hug
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Имаме си нова снимка 😍
Как е допуснал да го снимат в лицето се чудя 😂 И е хванал такъв тен, дали няма да го видим в някоя пиратска история?

нямало е начин да се измъкне, тия на снимката му били приятели, помолили са го явно, а и няма как да сложи слънчеви очила.Sunglasses
за Джансъз-точно, искаше да  направи сина си като него!!
На мен сцената със Зейкад след нощта като, че ли ми беше тамам. Улуч не е много по любовните сцени, но пак беше снимано нежно и задушевно. Heart

Башак с Танемчето, явно са в Бозбурин яхт клуба.

голяма почивка, голямо обикаляне
Къванч взема парите от Мави и щрака с пръсти, не си дава зор за работа

оо имало и видео Hands Plus1
https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1297187985222492161

пфуу нашия както не знае англ. , как ли си говори с Питър??? Mr. Green

лека ви вечер.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 21:23 от Airra

# 610
Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Пепи Heart Eyes и аз мисля, че можеше поне една истинска целувка да си разменят за добро утро, не само по носа, все пак за този момент са мечтали с години, но така е решил я сценариста, я Улуч Thinking Ама и Зейно много гладна, не успяха да си изядат вечерята Laughing Иначе си беше много хубава сцената, Кадир дори и без да докосва Зейно така я гали и обича с поглед, че не ми и трябват целувки, честно казано Heart За Джансъз вече писах какво мисля, не мисля, че си правеше илюзии след разговорът им с Кадир, че ще стане като него. За мен това неговото си беше чиста злоба, че не можа да се присъедини към семейството. Беснееше, че Кадир прости на майка си, а на него не даде ни най-малък шанс. Така е, като ръцете ти са окъпани в кръв, и особено с тази на най-милото му на Кадир, не знам как си представяше синът му да го приеме и прости ...  За това и реши да го накаже по най-жестокия начин Rage
Айре Heart Eyes направо му завиждам на Питър, че има възможност да си говори с Къванч. Е, трудно му е малко на Киво с английския според наш Иво, ама гледам, че все някак се разбират Stuck Out Tongue Closed Eyes
На тази жега не би търпял тази дълга коса, ако не е необходимо, сигурна съм!

Винаги, винаги ми е много прекрасен в бяло Heart

Лека и от мен! Hug

# 611
Съседите празнуват и не може да се спи.
Та хванах новите снимки 😂

Лека 🤗

# 612
Добро утро в неделя!🦋
Нека да се посъбудим с вкусно кафе. 😊

Ей, още три нови снимки имаме и клипче - страхотно! 😍
Много е загорял Къванч, а и как няма - цяло лято на морето. Искам и аз!

Радвам се, че успяха да си отпочинат толкова добре. Че са здрави и щастливи. Мисля си, че това всъщност е най- важното. Всички искаме да го видим на екрана. Не знам кога точно ще стане, но знам, че ще стане. 🙏 Благодарна съм, че са добре здравословно, а другото ще се нареди. Ще стане най - доброто, знам го. 😍🙏😍

Вижте какво красиво цвете ви нося.

Някой иска ли 💋?

Ох, да си призная, че и аз се чудя как Киво комуникира с неговия приятел чужденец...🤔😂

Да ви е щастлива и спокойна неделята! ♥

# 613
Привет и от мен! Hug
Ирето Heart Eyes вече е сложила кафето, но днес е неделя, та и аз ви предлагам моето морско кафе и закусчица, за да са ни точнУ ! Grinning

Пепи Heart Eyes благодаря за изненадата! Kiss Знаех си, че щом англичаните са при тях, ще има нови снимки, браво на Селен ! И как я е подписала само : " Моето малко семейство " Явно са си доста близки. Много хубава снимка, Ясемин колко е пораснала само

Втората ми се видя подозрително позната, а и Киво е различен на нея и така се и оказа. Снимката е от 2018 г. но мъжът едва сега я споделя като пише, че сега работи на яхтата на Киво, поне така са превели подругите.
Ире Heart Eyes на колажа, който си споделила ясно се вижда белега на Киво на горната устна, за който винаги съм подозирала, че е свързан с белега на брадата. Защото мъъничко разваля тези съвършени негови устни, палаво дете е бил наистина  Grinning

И аз като теб смятам, че всичко ще се нареди. Просто ни трябва още малко търпение, което вече е на свършване Stuck Out Tongue Closed Eyes Ако снимаше за телевизията, съм сигурна, че до сега трябваше да излезе някакво инфо, но явно за Нетфликс е така. Струва ми се, че и за Берен беше същото, да кажат тези, които я следят.
Прекрасна неделя ви пожелавам! Hug

# 614
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Да почерпя 😀днес моето малко слънчице има рожден ден ❤

Фени, как го забеляза този малък белег 👍😀 Е, той е бил спортист, нормално е .
А това семейство, наистина явно са много близки, но ми е чудно откъде. Мисля, че ваканцията им вече е към края си. Всички вече се изредиха 😂време е да се прибират и да поработят.
За Нетфликс си спомням, че тъкмо бях почнала да се интересувам малко повече и имаше интервю с Берен, където тя буквално подскачаше от радост, че е подписала договор с тях. Но до колкото помня нищо не се казваше какъв филм ще снима.
Като си помисля, ние от една година си говорим, че търпението ни привършва, та явно имаме още 😀
А за сцената на сутринта...тя беше перфектна ,  само с погледи каква нежност и любов показаха. Просто ми се струва, че беше нереално за такова събуждане след първата нощ заедно. Това всъщност няма значение, защото и така си бяха прекрасни.
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт