Благодаря ви, мили Айре 😍, Фенче 😍, Диве 😍, Пепи 😍, за всичко споделено и днес! 🌺
Имаме си нова снимка - чудесно! 😍 Май много обичат да го снимат в гръб, но нас и това ни радва.
Айре 😍,
Тия журналисти верно всичко знаят, бе! 😂 Ще видим дали ще се окаже истина поредната статия.
Фенче 😍,
Честит ти подарък! Официално ще заявя, че искам и аз такъв, че вече се не издържа. 😂 Не искам да се оплаквам, но напоследък никакво свободно време нямам, тюх. 😬
Таа, мисълта ми беше, че много ми се пишее, ама тия дни времето ми е кът. Все пак успявам да драсна два реда. Почнах и аз по късни доби, но часът не е важен. 😎
Не се притеснявайте - когато свърши сериалът, пак ще си пишем! Ще си коментираме всичко около патрона. Ако няма ново - има много стар материал, тъй че съм спокойна. Но най- ще се радвам да има ново, разбира се! 😎
А сега приятно гледане! 💋
за всичко!! 

Е, в гръб, ама пак е нещо.
В началото, когато разбра, че Кадир му е син, Джансъз каза, че никой няма да ги раздели повече. Каза, че никой няма да убие синът му, докато баща му е жив. Промени отношението си към Кадир след като разбра, че той никога, никога няма да му прости и да го приеме за свой баща. За това се озлоби и към него и към Асийе най-вече! Нея обвинява, че синът му никога няма да му каже татко, заради нея никога няма да може да прегърне детето си. И реши да изпита сина си до къде може да стигне в омразата си към него, предизвиква го да го убие, като не подбира средствата, абсолютен маниак!

А малкия ми син каза, че другия месец ще ми вземе и робот за прозорците

Ама и Зейно много гладна, не успяха да си изядат вечерята