Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 50

• 48 960
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Ако ги съберат още на 6-7 серия, после какво ще ни дават? Ще почнат пак с клишетата да ги разделят за глупости... хич не искам да влизат в този коловоз. Thinking

Оф, не ми се мисли. Искам да има повече тръпка и съспенс, ще е голяма грешка да ги съберат... Те може да се целунат, да се искат, ама Езги да се дърпа, щото ще я е страх Йози да не си поиграее с нея, нали е много опасен мъж, а и съм сигурна, че дуо ДД (Дениз-Джансу) ще и надуят главата да се хваща със Сердар и да не се занимава с Мистър Грешен

# 646
# 647
  • София
Tudors имали представителство и в България. Значи може да виждаме реклами с Джано и тук при нас. Че и магазина им е на три пресечки от нас... Само да излязат новите реклами и всеки ден ще минавам от там да плакна окото...

# 648
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Tudors имали представителство и в България. Значи може да виждаме реклами с Джано и тук при нас. Че и магазина им е на три пресечки от нас... Само да излязат новите реклами и всеки ден ще минавам от там да плакна окото...
Не забравяй да снимаш и да ни споделиш тука снимки, че и ние да изплакнем очички.

Някакво дежа вю имам с някои постове. Все едно съвсем същите съм ги чела в някоя предишна тема. Да не си ги пазите някъде на файл и после само копи-пейст тука? Joy

# 649
Ах, във Варна няма таквиз магазини... Sob Поне да ида да погаля плаката, ако не друго... Егати!
Сещам се сега, че миналата година отвориха в единия ни мол магазин, не помня марката, ама лице е певеца Мурат Боз и бая народ беше решил, че ще има концерт във Варна, на откриването Grinning Grinning Grinning
Редно е Джано да дойде да ни открие един магазин тука, и ние сме хора, все пак Grinning Grinning Grinning

# 650
"Щастливата фенка с Джано в цял ръст на входа на дома си.."

Ей такова нещо искам и аз.. А вече в коя стая ще го сложа, си е мой проблем.. Grinning

Лили супер и снимки можеш да си направиш до брошурите.. колко му е Grinning

# 651
  • Варна
Те може да се целунат, да се искат, ама Езги да се дърпа, щото ще я е страх Йози да не си поиграее с нея, нали е много опасен мъж, а и съм сигурна, че дуо ДД (Дениз-Джансу) ще и надуят главата да се хваща със Сердар и да не се занимава с Мистър Грешен

А и във фрага, когато Езги го пита - "Например, аз не мога ли да се харесам на такъв, като теб?"
    Ози отговаря - "Това няма да е толкова лесно!" /Но това не ми звучи, като отговор, а сякаш си го казва наум?! /

Въпреки, че се целунаха няма да им е толкова лесно да направят следваща крачка. И в двамата има много противоречия и съпротива срещу такава връзка!
    А и двете мами вече не са "за", а против тази връзка!

# 652
  • София
Не забравяй да снимаш и да ни споделиш тука снимки, че и ние да изплакнем очички.

Непременно. Само да излязат новите реклами и съм стоена пред магазина и лепната на витрината...

"Щастливата фенка с Джано в цял ръст на входа на дома си.."

Ей такова нещо искам и аз.. А вече в коя стая ще го сложа, си е мой проблем.. Grinning

Лили супер и снимки можеш да си направиш до брошурите.. колко му е Grinning

grozdence, точно такъв същия подариха на Алекс за рождения й ден. Може да поразпиташ кой и откъде.

Аз моя снимка няма да си направя, че съм алергична към камери и фотоапарати, но него ще го снимам непременно. Само да го изсталират в магазина.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 23:27 от Lilly Di

# 653
Sparkling Heart Здравейте, момичета! Рядко пиша, защото до като се реша, то вие всичко сте написали, изследвали, анализирали, проучили ... и то до последния детайл. Чета ви с най голямо удоволствие ! Изгледах 4 и 5 епизод, където се разви " играта на любов " . Добре я изиграха тази игра, би следвало всеки да е доволен от очаквания ефект - майките се надяваха, на бързо развитие, но в края охладиха надеждите си. Поне за малко Езги и Йози ще си отдъхнат от атаките за брак и деца. Pensive Да, играта свърши и за тях... и за нас. Сега ме е обзело едно такова особено чувство, като болка ... от липсата на любов... като жаден, застанал  пред бистър леден ручей, а не смееш да се напиеш.  Има я любовта, скрита под маската на безразличие, не смеят да я споделят - Йози, може би заради някаква травма от детството, а Езги заради неправилните мъже в живота си.  Празника в Турция ще удължи очакването. Искам още следващия епизод да се разкрият, да обичат, да летят, а че ще има после приключения - това е ясно. Но сега, след тази игра и лъжите, нещата ще станат много сложни, защото змиите ще дебнат да нападнат, а неразкритата любов е много крехка  Revolving Hearts Ще чакаме до 7 август, а вие, знаещите и можещите, ще ни радвате с нови снимчици и клипчета. Благодаря! Kiss Kiss Kiss Джан отново и отново показа себе си - играе толкова истински във всяка сцена и умее по най прекрасния начин да пресъздаде чувствата. Зашеметяващ е с любовните си погледи и безкрайно забавен в комичните моменти. Най много го обичам в моментите, когато по най красивия начин показва любовта си към мама, а тайно и към  Езги Innocent Kissing Heart Heart Eyes Същинско захарче, любимия ми сладолед на клечка!!! А как нарече Езги на плажа " Пчеличке, любима ..." Голям сладур е!!! Йозге е по добра от Пълнолуние, а и физически изглежда по добре след заниманията си с йога. Моля, ако съм станала досадна, не ме отразявайте Gift Heart

# 654
И аз да си кажа за фрага, гледах го бая пъти и мисля, че това не е романтична целувка и начало, а Йоги иска да я излекува от мечтите й за връзка с него.И двамата още не са готови един за друг и са объркани сладурите.

# 655
  • София
Sparkling Heart Здравейте, момичета! Рядко пиша, защото до като се реша, то вие всичко сте написали, изследвали, анализирали, проучили ... и то до последния детайл. Чета ви с най голямо удоволствие ! Изгледах 4 и 5 епизод, където се разви " играта на любов " . Добре я изиграха тази игра, би следвало всеки да е доволен от очаквания ефект - майките се надяваха, на бързо развитие, но в края охладиха надеждите си. Поне за малко Езги и Йози ще си отдъхнат от атаките за брак и деца. Pensive Да, играта свърши и за тях... и за нас. Сега ме е обзело едно такова особено чувство, като болка ... от липсата на любов... като жаден, застанал  пред бистър леден ручей, а не смееш да се напиеш.  Има я любовта, скрита под маската на безразличие, не смеят да я споделят - Йози, може би заради някаква травма от детството, а Езги заради неправилните мъже в живота си.  Празника в Турция ще удължи очакването. Искам още следващия епизод да се разкрият, да обичат, да летят, а че ще има после приключения - това е ясно. Но сега, след тази игра и лъжите, нещата ще станат много сложни, защото змиите ще дебнат да нападнат, а неразкритата любов е много крехка  Revolving Hearts Ще чакаме до 7 август, а вие, знаещите и можещите, ще ни радвате с нови снимчици и клипчета. Благодаря! Kiss Kiss Kiss Джан отново и отново показа себе си - играе толкова истински във всяка сцена и умее по най прекрасния начин да пресъздаде чувствата. Зашеметяващ е с любовните си погледи и безкрайно забавен в комичните моменти. Най много го обичам в моментите, когато по най красивия начин показва любовта си към мама, а тайно и към  Езги Innocent Kissing Heart Heart Eyes Същинско захарче, любимия ми сладолед на клечка!!! А как нарече Езги на плажа " Пчеличке, любима ..." Голям сладур е!!! Йозге е по добра от Пълнолуние, а и физически изглежда по добре след заниманията си с йога. Моля, ако съм станала досадна, не ме отразявайте Gift Heart

Защо да си досадна? Пиши си, не се притеснявай. Колкото повече мнения, толкова по-забавно и шарено.

# 656
  • Варна
Ах, във Варна няма таквиз магазини... Sob Поне да ида да погаля плаката, ако не друго... Егати!
Сещам се сега, че миналата година отвориха в единия ни мол магазин, не помня марката, ама лице е певеца Мурат Боз и бая народ беше решил, че ще има концерт във Варна, на откриването Grinning Grinning Grinning
Редно е Джано да дойде да ни открие един магазин тука, и ние сме хора, все пак Grinning Grinning Grinning

Питаш ли ме? Този МОЛ е точно срещу мен и магазинът е на първия етаж! И всеки път се питам, защо на рекламите не е Джан?
    Но като гледам, сега ще има доста промени и дали пък няма да отворят магазин на Tudors, аджеба?!

# 657
neorum Hug толкова сладкодумно пишеш, че трябва да го правиш, по- често : ))

Мама миа.. дай ми сили.. Nature Fire

# 658
  • София
Мама миа.. дай ми сили.. Nature Fire

grozdence, недей така рязко, подготви ни първо... С тази снимка ще вземем да си олигавим мониторите или да подмокрим клавиатурите... Joy Joy Joy Joy Joy

# 659
Фрага с Бг. суб.
https://www.facebook.com/alavcheva/videos/3642611052433529/?fref … nf&__tn__=C-R

Отново с превод на Момичетата от ФБ Джан Яман България Heart

Лили за неомъжените тази снимка е идеална за плакат срещу леглото.. Гарантирам сънищата ще са като приказка... А за омъжените, ще го гледаме в интернет и толкова... ТОВА ЖИВОТ ЛИ Е?

Общи условия

Активация на акаунт