,благодаря за инфото, новите снимки и гифчета! 

Привет, слънчеви влюбени момичета! Пуснах си отново последния епизод, защото поражда много мисли и емоции ... не само грешни!
Е, много искаха да я играят тази игра, въпреки абсурдната ситуация! Езги сложи синята рокля и се гримира .. не за Сердар! Сложи гривната от сини маниста не против зли очи! Сложи маргаритка в косите си ... не за Сердар, а за ... Него!
Йози облече импровизирания си смокинг като сватбена одежда, но най много се зарадва на маргаритката на Езги!
Изпитваше потребност Езги да го хване под ръка, а той да бъде нейния кавалер и любим. Зад поведението си на влюбени заради майките си, те харесаха тази игра, която по всякакъв начин им подсказа, че това би било истина, ако нямаше споразумение! Трябваше да играят игра в играта на сватбата, но им беше толкова хубаво, когато се наложеше да се прегърнат или да танцуват ... Играта беше за околните, но в същото време беше сякаш репетиция, аванс за едни други отношения без игра, истински! Сватбата свърши и по пътя към Истанбул и двамата се опитваха да се убедят един друг, че е настъпил края на играта и ще трябва да продължат от там, където спряха. Но какво се случи - Езги сякаш се сбогуваше с нещо, което не искаше да е лъжа и да свърши, Йози гледаше тъжно и със съжаление, че следва отново да стане същия плейбой, който живее живота си ден за ден. Но дали е така? Покрай вълненията и преживяванията нещо се случи и с двамата!
Езги няма да иска да бъде със Сердар, а Йози няма да покани следващото момиче в жилището си! Защото любовта тайно и неустно навлезе в живота им и никой от двамата няма да бъде вече същия. Защото каквото и да си казват напук или от гордост, каквито и спорове да има, дълбоко в себе си всеки от тях знае, че принадлежи на другия!
Относно фрага, който пуснаха и предизвикаха толкова емоции сред феновете с целувката накрая, за тези минутки, може много да се разсъждава: Езги е емоционална и може би изпадна в някакво особено състояние, за да бъде толкова интимна с Йози, като надали мислеше какво ще се случи и какво ще предизвика в него. Йози от своя страна е по сдържан и не може толкова лесно да приеме тази интимност, по скоро би я приел като част от игра на Езги или като закачка. Според мен целувката, която ще коментираме още дълго време, беше отговор на Йози към предизвикателството на една жена, но и в същото време с нея искаше да покаже на Езги, че това не е вече играта от предишните дни, а истина с последствия, от които няма как да се спаси! Да видим Езги как ще реагира! Според мен не е важно какво ще се случи в следващия епизод - важно е да има очакване, интрига! А и не е изключено изненада, нали това е само един фраг! Отново съм многословна, професионално е! Обичам ви, чета ви с интерес и нека си живеем в нашия свят, толкова по различен и красив от реалния!!!

Ще чака Йешим да стане г-жа Атасой.
Момичета, забелязах нещо, когато Йешим и Йози танцуваха и си говореха. Може и на вас да ви е направило впечатление. Тя го попита как би искал да й прости, той не отговори, но погледът му беше многозначителен, дори обещаващ. Това може би това й е размътило главата да си мисли за г-жа Атасой. Но и аз си мисля, че много може да си чака...
Щом я има на сета значи ще има някаква работа в тази насока. Може би даже, за да ревнува Езги от нея. Няма само Йози да се мъчи от ревност покрай Сердар.

Препоръчани теми