Образователен Говорилник - Виртуално бистро (7). Вълнения.

• 26 456
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Наздраве!
Аш, 'ку поясня, че сме в съвсем неаристократичен дом, тип вила, и без мъже, не знам колко още по- ще те възмутим Simple Smile)) За малко утеха, мънинките са с нас, но се самоотглеждат, така че просто за няколко дни вЕрно бяхме в маминския рай,  макар и работен. И мисля успяхме да разнищим всичко около евентуалните мерки в училище и кво ни чака.

Освен тва ние с Бърди сме в пълния средняшки пояс с английските провансалски гимназии. Аз влязох с посредствените 6 по български и 5,50 по математика, но не помня точната сума от уроците и курсовете. Laughing

# 106
  • софия
е хайде Наздраве - но да уточня, че аз не съм такава Joy
знам, знам
при нас просто е по-весело и ти бягаш от изисканото съсловие за да се забавляваш и живееш истински Grinning
(eй на, виж Миленитка как добре го е описала)

Миленитка, какво да кажа аз с провала на провансалския артистично депресарски абсент?! Grinning

# 107
  • София
Ми то колко остана да се живее с тая корона, ми ще се жертвам да си поживея и аз малко де, нищо, че ще ми се карат мама и тате Joy

Аз нещо съм се запънала тия дни да мисля, че в края на януари целият клас я изкарахме (заедно с родителите). Обаче нали нямало имунитет Confused  Не знам за от септември - според мен от време на време ще имаме карантина на целия клас и ДО, но не се ангажирам с прогнози - кога, колко пъти и т.н.

# 108
  • София
Аш, аз мислех същото за нашия офис ( по същото време, като аз и един младеж минахме през два антибиотика, докато ни спадне температурата). Пуснах тестове за антитела (че и поканих от офиса който иска да си направи теста за сметка на фирмата), е, нито един нямаше никакви.

01.10.2020 ще бъде датата на истината (колко суперспредърчета са се появили на първия учебен ден).

# 109
  • София
Ама кога пусна за антителата - около месец след боледуването или сега, наскоро? Антителата не пребивавали повече от 3 седмици след (не помня кое)

# 110
  • София
Аз не мисля, че ще затворят централно училищата, а ще е всяко за себе си.
Нашето изпрати мейл с информация, впрочем, с мерките, опциите за дистанционно и кога как ше се действа. Но ми е ясно, че плановете са едно, пък реалността кат удари...

Я кажете, някой има ли препоръка за къща под наем на брега на южното ни Черноморие? За родителите и децата. Нищо не намирам, самостоятелно, с кухня и 2 или 3 спални.

Наздраве инак! Simple Smile

# 111
  • София
Когато започна вноса на тестовете на Роше. 27.05.2020

Бърди, мога да ти дам телефон на собственика на такава къща. Вилна зона Зора, над Хелената на Сл. бряг. Има и двор с басейн. 2 спални. Авт. пералня.

# 112
  • София
Шарки, има ли някъде линк да го видя?  Че и ние сме едни с много условия.....

# 113
  • София
Когато започна вноса на тестовете на Роше. 27.05.2020
Ако сте го карали януари до март - по-вероятно е при тестването телата да са били в историята.

Бърди - намерих къщи само за северното. Ние отиваме другата седмица. Сега сме на южното - фрашкано е с народ по плажовете.

# 114
  • София
Не щат на север, Аш, че ще е септември, а на мама все й е студено Grinning

# 115
  • София
От Гугъл мапс става ли? Нямам друг линк. Ползвали сме я 6 години, по 3 седмици всеки август, докато малкия стана първи клас.

# 116
  • София
Става, разбира се, благодаря! Ще им предложа и ще пиша.

# 117
  • София
Шарки, може ли и на мен? Че догодина ако пак е така да имаме варианти Simple Smile

# 118
  • София
Аз май имам питане към Бърди - за тяхното училище, където са споделили мерките за безопасност. Значи, питането е следното: ако има две деца в училището и те са в различни класове, казали ли са ви дали, ако едното е под карантина, и другото трябва да бъде? Без ПСР тестове и т.н. Просто първото е под карантина заради контакт с доказано болен.

Размишлявам си, докато гледам това в момента Simple Smile

# 119
  • София
Аз пък тръгнах да поръчвам дрехи за децата онлайн за наесен за училище. След като се понатрупа добра сума, се отказах да натисна бутона "Поръчай". Гледах, гледах, пък си викам "А съм го натиснала тоз бутон, а са обявили, че започват ДО". Joy

Общи условия

Активация на акаунт