На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 730
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Не. За момента са отпаднали. Само маски ще ни трябват.

# 511
Благодаря!Това и за двете страни са отпаднали,нали така?

# 512
  • Русе
Благодаря!Това и за двете страни са отпаднали,нали така?
То, от едната страна никога не са ги искали.

# 513
  • ВАРНА
Здравейте,
Попрегледах страници назад в темата,но не видях...обмисляме да ходим в събота до Одрин,ще ни искат ли тестове за Ковид?

Няма изискване за пср тестове и карантина при връщане от Турция от 1 септември.

МВНР - към 15 септември 2020 г. - няма изискване за пср тест или 14 дни карантина и никакви ковид изисквания  при връщане само от Турция - Румъния и  ОАЕ - Дубай!

В големите затворени магазини от големите търговски обекти някъде - не на всички на входа охраната мери темп. и тогава влизате

Кърджали нюз -
На 12 септември кмета на Едирне г-н Гюркан направи проверка на закрития пазар -
 от 80 търговци само двама бяха с маски на брадата и се извиниха на кмета че са обядвали и затова не си сложили маската на устата.

Кмета се оплака обаче на репортера от Кърджали че основно българските туристи не слагат маски на уста.
   ...обяви също че български туристи няма глобени.  Имаме голям толеранс към бг.туристите и полицаите които патрулират из центъра само ги молят колкото пъти  е нужно да си сложат маска на устата.

# 514
Да попитам магазините за мебели работят ли в неделя.

# 515
Ами крайно време е да почнат да ни глобяват ...

# 516
Може ли да попитам,някой обменял ли е левове в Одрин?Досега винаги сме сменяли на борсата в един от магазините,но днес ме стреснаха.Една жена е сменила в някакво ченчбюро и са и продали на 0,40ст лирата.Възможно ли е или просто е станала някаква грешка.

# 517
В понеделник сменяхме на 0,246 е  лирата в ченча до закрития пазар

# 518
Цитат
Но сега пиша за друго...
Цитирам се от друга тема...
Момичета и момчета, не знам дали тук е подходящо... Ако не е, със сигурност ще изтрият поста, но се обръщам към всички с молба...
Снощи се е случил инцидент, в който сериозно е пострадал мой близък.

http://www.moreto.net/novini.php?n=426181
Моля, ако имате възможност, помогнете и споделете!
Благодаря предварително на всеки, който има възможност и желание да се отзове!

Знам, че и тук има варненци. По-късно ще питам съпругата на чичо ми (той е пострадалия) дали може да се дарява и на други места и дали ще има ограничения за кръвната група. Засега имам инфото, което е споделено в статията горе.
Чичо ми е на 53, децата му са на 8 и 10 години...
Ако можете, помогнете!

beljata, много съжалявам за случилото се
За съжаление  с мъжът ми не можем да сме кръводарители, но споделих призива
Бързо възстановяване !

# 519
  • у нас
https://bgtourism.bg/160920209-opashki-granica-malko-tarnovo/

Белята, стискам палци, да се възстанови бързо чичо ти!

# 520
  • Варна
Скрит текст:
Цитат
Но сега пиша за друго...
Цитирам се от друга тема...
Момичета и момчета, не знам дали тук е подходящо... Ако не е, със сигурност ще изтрият поста, но се обръщам към всички с молба...
Снощи се е случил инцидент, в който сериозно е пострадал мой близък.

http://www.moreto.net/novini.php?n=426181
Моля, ако имате възможност, помогнете и споделете!
Благодаря предварително на всеки, който има възможност и желание да се отзове!

Знам, че и тук има варненци. По-късно ще питам съпругата на чичо ми (той е пострадалия) дали може да се дарява и на други места и дали ще има ограничения за кръвната група. Засега имам инфото, което е споделено в статията горе.
Чичо ми е на 53, децата му са на 8 и 10 години...
Ако можете, помогнете!

beljata, много съжалявам за случилото се
За съжаление  с мъжът ми не можем да сме кръводарители, но споделих призива
Бързо възстановяване !
Скрит текст:
https://bgtourism.bg/160920209-opashki-granica-malko-tarnovo/

Белята, стискам палци, да се възстанови бързо чичо ти!

Благодаря, момичета!
Скрит текст:
За радост доста хора се отзоваха и вече дариха или ще дарят. Има надежда да осигурим необходимото - по петима кръводарители дневно, поне за 10 дни...

Моля, припомнете ми часовете на смените на нашите и турските служители. Има ли разлика на различните ГКПП? Благодаря!

П.П. Току-що разбирам, че дните с по петима кръводарители са 20... Така че продължавам да моля за помощ...

# 521
  • Varna
Беличкова,
От сърце, дано имате достатъчно дарители.  Аз винаги дарявам, но за съжаление от две години не мога, заради заболяване на сърцето.

Ивче,
на устояхме и двамата с БатЮ на едни чаршафи но във Мадам Коко. И по точно той ги забеляза. Целият комплект излиза 38 лева, като към него добавихме още две калъфки защото ние ползваме четири възглавници. Едните за спане, другите за декорация. Та стана точно 40 левъра, сметката. Де ще ги слагам......незнам.
Чаршафите  са от пике. По плътно е и е по скоро за зимата.
Намират се точно срещу входа на магазина. Пиша това, защото има чаршафи в ляво, в дъното но те са друг чешит.
Ако те интересува, ще ти пиша по подробно като се приберем, че сега съм уморена.

В Ераста има вече и доста есенна стока.

# 522
А в Марги аутлет дали са заредили вече есенно? Интересуват ме основно детски дрешки - в уайкики и де факто.

# 523
  • Стара Загора
Оф, ДелтОва..... ще ме бият. Коко беше само на едно място вече, нали? В сграда с Мигрос след Марги?
Имам един комплект от памучен сатен техен и е страхотен!

Споделяй какво друго овърша. Blush

# 524
Белята, за съжаление не мога да дарявам кръв поради хронично заболяване , но ще споделя. Бързо възстановяване на чичо ти!

Успешни покупки на всички!
Аз пътувам утре вечер. Ще докладвам.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 08:32 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт