На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 730
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
Ех, Делте, хайде наслука. Grinning
Успокоявам се, че не съм единствена с Karaca. Ама то при тези цени.... има комплекти от 100 лири. Пропуска ли се?

Ди енд Пи си купих миналата година. Магазина им е от страната на Баргело. Взех си Дейзи на Марк Джейкъбс, много е близък за мен с оригинала. Избрах си 50 мл за 35 тл. Имаше и 100 за 60 тл.
А Баргело ми купиха в неделя познати от Одрин - 2 за 75 тл, иначе един е 45 тл.

Другата седмица искам да опитам мухлама, че все още не съм яла. Във Фарук Гюлооулу има, но не знам дали изобщо ще сядаме там и ми се иска да опитаме други заведения. Ако живот и здраве пристигнем по-рано, възнамерявам да не ходим пак по центъра. Има една уличка с много заведения и пекарни, още като се влезне в града, не свиваме вдясно влизайки от моста, а продължаваме направо. Там вероятно ходят само местни или повечето клиенти са такива, та.... така. Отзиви и препоръки за подобни местенца?

# 496
  • Варна
Хайде и аз да се запиша от Одрин Grinning минахме през Лесово следобед, към Турция бързо, към БГ имаше опашка 30-40 коли. Набързо разгледахме Марги и само някои магазини в Ераста. В УС Поло почти няма останали намалени дамски дрехи, от мъжките и детските се намират повечко. Уж зареждат нова колекция, но виждам дрехи,  които съм гледала/купувала миналата година по това време като нова колекция. В няколко магазина ми направи впечатление това. На първо четене съм разочарована от дрехите този път. Утре ще видим.

# 497
blackisback,благодаря за съдействието.Тhe Plaza Hotel Edirne ми искат 65 евро  за 1 нощувка за  2 възрастни и голямо дете.Май ще резервирам в Alan Suites Unisite.Oще се двоумя между него и Марги.Ама ако ще трябва да резервирам всяка отделно съоръжение в Марги....май ще  наклоня към Unisite

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 08:41 от Висто

# 498
А за басейна също ли трябва резервация? Аз избрах Марги заради близостта му до мола и паркинга основно.

# 499
А за басейна също ли трябва резервация? Аз избрах Марги заради близостта му до мола и паркинга основно.
И аз по същите критерии бях избрала Марги,но като гледах стаите повече ми допада Unisite,a пък и с тази резервация за СПА-то...От значение е и закуската,че дъщеря ми е злояда.

# 500
Здравейте,
някой може ли да помести снимка или поне да каже марка на сапуна на ПЯНА, който спомен споменавате тук и сте доволни?

# 501
Това е сапунът

Аз лично съм взимала този с аромат на грейпфрут и на лавандула от магазин Шок в Одрин за 15-ина лири. Красиви са им шишенцата. За другото - не съм впечатлена и не бих повторила.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 10:02 от blackisback

# 502
Аз имам с люляка, също не съм впечатлена и с времето шишето не прави хубава пяна, както в началото. Дали трябва да се чисти нещо?

# 503
Взех го от борсата за 17-18 тл. Този с мед и мляко. Купувам за първи път. Да ми мине мерака. По магазините които ходим не го бях виждала.
Ох сега и парфюми искам Ивке 😭

# 504
Аз го купих от Шок преди година, пак около 17 лири беше. И факт, че е много икономичен, половината туба стои, а се ползва много интензивно, не го пестим.

# 505
  • ...живея на последния етаж...
Назад някой питаше за праховете какво не изпират. Повече от 15 години пера само с турски прахове за цветно, не с гел. Купувам само Ариел, Персил или Омо. В зависимост от промоциите и само от магазини. Два пъти ми донесоха АBC, не съм доволна. Петна от салата - домат със зехтин или олио, вино, кръв , боя за коса, не се перат с ABC или с геловете на Персил.  С праховете обаче всичко се маха без допълнително третиране. Ако говорим само за дрехи, там обикновено няма петна, и всичко върши работа.

# 506
  • Варна
Крас...Ива..., аз бях. Да, разбира се, според замърсеността на прането избирам с какво да пера, но все пак няма (почти) нещо, което да не може да се изпере - ако не с едно, то с друго. Аз все още предпочитам праховете. Течните ползвам само за ежедневното изпиране на дрехите, които носим навън и нямат петна.

Но сега пиша за друго...
Цитирам се от друга тема...
Момичета и момчета, не знам дали тук е подходящо... Ако не е, със сигурност ще изтрият поста, но се обръщам към всички с молба...
Снощи се е случил инцидент, в който сериозно е пострадал мой близък.

http://www.moreto.net/novini.php?n=426181
Моля, ако имате възможност, помогнете и споделете!
Благодаря предварително на всеки, който има възможност и желание да се отзове!

Знам, че и тук има варненци. По-късно ще питам съпругата на чичо ми (той е пострадалия) дали може да се дарява и на други места и дали ще има ограничения за кръвната група. Засега имам инфото, което е споделено в статията горе.
Чичо ми е на 53, децата му са на 8 и 10 години...
Ако можете, помогнете!

# 507
Спрях дa ползвaм прaхове и минaх сaмо нa гел, т.к.от прaхa зaпочнaхa дa стaвaт мaлки дупки по дрехите, a някои не се рaзтвaряхa добре. Друго предимство нa гелa е товa, че е по-компaктен. Впечaтлениятa ми обaче сa сaмо зa прaх, купувaн от БГ. Може би ще вземa от турските зa пробa, пък дaно ме изненaдaт приятно.

# 508
  • Някъде в Европа...
Бързо записче, че скоро пак ще тръгнем на пазар....

# 509
Здравейте,
Попрегледах страници назад в темата,но не видях...обмисляме да ходим в събота до Одрин,ще ни искат ли тестове за Ковид?

Общи условия

Активация на акаунт