На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 875
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Да, министъра беше казал, че следващата седмица ще има срещи за отпадане карантината от Турция.

# 91
  • Бургас
Заради нашите туроператори го правят и почиващите българи в Турция. Ми и те душа носят хората! Тука в Бургас се убиха от фестивали, един връз друг, какви мерки...
Намерих един магазин за паралелен внос, Ариел турски 10 кг - 26 лв... Лимонада, памперси... Ами не е като да си в Одрин.

# 92
  • Варна
Тинтина, нали?! Като не е там, и без пари да ми го дават, няма да я има тръпката.
Естествено, че го правят заради туроператорите. Почиващите в Турция не са им важни, даже хич, защото не са на нашето море. Ама всъщност изобщо не ме интересува. След като отвориха всичко и не се спазват никакви мерки и след като там има процентно в пъти по-малко заразени, наистина е смешно нашите да искат тест/карантина. Да ни пускат и кой оцелее. Така и така натам отива работата.

# 93
Наши приятели пътуваха с 1 нощувка до одрин. Направиха си ПСР тест в БГ, разпечатаха си го отидоха и се върнаха за по малко от 24ч и не са имали никъкъв проблем на границата. теста щом бил в рамките на 72ч въжял независимо къде е направен.
Видях с очите си бланката, но все пак ако може някой да потвърди  ще е добре.
В Пловдив теста за 1човек е 120лв за 2 души /семейство/ 160лв.
в Панагюрище теста в болницата е 60 лв на човек.

# 94
Здравейте някой ходил ли е скоро в Одрин и как са цените на дрехите в Уайкики, по-високи ли са от преди пандемията.

# 95
На мен също ми е интересно, как са цените? Има ли увеличение, ако да-какво? Като е по-евтина лирата, излиза ли приблизително както преди? Някой ако знае, моля да пише Simple Smile

# 96
  • Русе
Първата снимка е от днес, не е от Одрин, но те цените са едни и същи навсякъде. Втората е от Одрин от 7-и март. Там пазарлъка е по-скромен, че нали уж след 3 седмици пак щях да ходя. Има 2-3 неща, които се повтарят и могат да се сравнят цените. Лирата тогава беше 30 ст.
Скрит текст:

Имам бележки и от Шок и А101, но останаха в чантите в колата. Цените и в трите магазина са едни и същи общо взето. Омекотител Юмош в А101 беше 21,5 лири. От борсите в Одрин през март си го взех за 17,50, т.е. цената е същата.

# 97
# 98
На прибиране от Истанбул спряхме за почивка в Лозенград

От вчера касова от Мигрос
Скрит текст:

И цените на köfteci yusuf
Скрит текст:
Личеше си, че им липсват БГ потребителите. На изпроводяк ни изпратиха с "Чао" Simple Smile .

# 99
Благодаря Ви!

# 100
  • Варна
Ох, хора, милост нямате... Вече рия на място и само чакам зелена светлина. А докато я дадат, вече няма да мога да тръгна. Да му се не види!
Скрит текст:
Симпатягите в кюфтеджийницата и меню на български направили... Може и преди да са имали, но аз не съм обърнала внимание. Само да паднат тестовете и ще им писне от нас, ама сега нека си спомнят с умиление пълните магазини и заведения, та после да бъдат още по-мили и добри търговци.
Опитвам се да си спомня каква беше цената на кюфтетата преди затварянето... Като че ли 16 лири. Ще се разровя и ще намеря, но нещо такова ми се върти от февруари. А и декември беше същото. Т.е. със срива на лирата разлика няма или поне не е в наш ущърб.
Бързия преглед на бележките също не ми създава впечатление на несъразмерно повишени цени, та...

Крис, моля те, сподели какъв е Персила от последните редове на касовия бон. Прахообразен, течен... количество...
Благодаря!

# 101
Скрит текст:
Ох, хора, милост нямате... Вече рия на място и само чакам зелена светлина. А докато я дадат, вече няма да мога да тръгна. Да му се не види!
Скрит текст:
Симпатягите в кюфтеджийницата и меню на български направили... Може и преди да са имали, но аз не съм обърнала внимание. Само да паднат тестовете и ще им писне от нас, ама сега нека си спомнят с умиление пълните магазини и заведения, та после да бъдат още по-мили и добри търговци.
Опитвам се да си спомня каква беше цената на кюфтетата преди затварянето... Като че ли 16 лири. Ще се разровя и ще намеря, но нещо такова ми се върти от февруари. А и декември беше същото. Т.е. със срива на лирата разлика няма или поне не е в наш ущърб.
Бързия преглед на бележките също не ми създава впечатление на несъразмерно повишени цени, та...
Крис, моля те, сподели какъв е Персила от последните редове на касовия бон. Прахообразен, течен... количество...
Благодаря!
[/quote]
Персила е прахообразен, за цветно 8 кг. на промоция.

# 102
С огромно закъснение благодаря за темата. Пропуснала съм, че има нова. Аз си направих резервация за Одрин и Чорлу за м. септември. Нали се очаква да премахнат тестовете и веднага "взех мерки".
Носенето на маски обаче си остава задължително. И в Турция са по-взискателни, отколкото тук. Глобата е 900 ТЛ и маската се носи абсолютно навсякъде.

# 103
  • Русе
......
Носенето на маски обаче си остава задължително. И в Турция са по-взискателни, отколкото тук. Глобата е 900 ТЛ и маската се носи абсолютно навсякъде.
Абе, носи се, ама най-вече под брадата. А на Хамзабейли предната събота граничарите си бяха съвсем без маски.

# 104
  • Ст.Загора
Ще бъдем примерни , ще си носим маските, ще спазваме законите им Grinning . Само да отпадне карантината и тестовете още на другия ден съм там , че не се знае какъв акъл ще им дойде и пак да ни окошарят.

Общи условия

Активация на акаунт