На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 62 159
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Мое скромно мнение е, че това отпадане на карантина е временно само за септември, може би и малко октомври - заради туристическият сезон. После - пак.
Скрит текст:
(цената на маските там знаете е максимум 1 ТЛ - защото в Турция Ердоган така казва със закон, а тук няма кой да спре злоупотребите в това отношение. Та аз си поръчах маски за наесен от ТР)

# 106
Между другото, аз от вас научих че все още има карантина...нали беше отпаднала и има само тестове.
А тук гледам, че пишете че се очаква и те да отпаднат, знае ли се кога...? Предполагам че първите седмици изобщо няма да може да се мине границата ...ще е стълпотворение ...
А в Турция как вървят бройките с вируса Пи градове, може ли да се гледа някъде?

# 107
Ако не си направиш тест, влизаш в 14 дневна карантина. Очаква се това да отпадне септември.

# 108
И карантината и теста ? Или само първото?

# 109
И карантината и теста ? Или само първото?
И двете.

# 110
# 111
Здравейте, купува ли ли сте обзавеждане за баня, плочки от Лозенград?
Ако може локация  и сайт ще съм ви благодарна!

# 112
Здравейте, купува ли ли сте обзавеждане за баня, плочки от Лозенград?
Ако може локация  и сайт ще съм ви благодарна!

И аз се интересувам от закупуване на фаянс и санитария, както и от цени на превоз до Бургас.

# 113
Здравейте, и аз търся инфо за магазини и борси за хромирани аксесоари, душове, смесители за бани в Одрин.
Подготвям се за отпадане на карантината Simple Smile

# 114
  • на Мелмак
В Одрин - магазин Тезкен, до него има магазин за плочки и някои душове, по тази улица надолу мисля, че вече не помня има доста магазини за бани.

# 115
Много ти благодаря etty775 !
Сега мъжът ми се чуди дали няма да е прекалено натоварено на границата през Свиленград. Обмисляме и вариянта за пазар около Лознеград. Може ли и за там да помогнете с предложения за бани, освен Текзена.

# 116
  • Под Слънцето
Имам питанка за това дали някой е мяркал или знае рок магазин в Одрин?
Също и име / адрес ориентировъчно, ако е възможно.
Благодаря!

# 117
Здравейте! Вярно ли е, че ако влезеш в Турция за по-малко от 72 часа не си задължен да правиш ПСР тест при напускане и съответно тук в БГ не спазваш карантина? Благодаря предварително!

# 118
  • ВАРНА
Вярно е само за тираджии - транзитно преминаващи лица  през Република Турция за период по-къс от 12 часа!

# 119
Вярно е само за тираджии - транзитно преминаващи лица  през Република Турция за период по-къс от 12 часа!

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт