На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 62 159
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, бихте ли ми дали координати на магазини за обзавеждане за баня в Лозенград, Чорлу ?

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 16:06 от Кris_80

# 121
  • Пловдив
В Одрин - магазин Тезкен, до него има магазин за плочки и някои душове, по тази улица надолу мисля, че вече не помня има доста магазини за бани.
Текзен изгоря през март- не знам дали са го възстановили. Беше изгорял на 100 %

# 122
  • Пловдив
Така ми се яде кашкавал на конци. Някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря? Евентуално.

# 123
Така ми се яде кашкавал на конци. Някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря? Евентуално.

Попитайте в тази група:
https://www.facebook.com/turskistoki

# 124
  • here and now
От Метро съм купувала аз.

# 125
Вие къде си направихте тестовете? В Лозенград ли? Бихте ли споделили каква е цялата процедура. Много ще Ви бъда благодарна, защото ми се налага, да отида за лекарства

# 126
  • Варна
Здравейте, моля за кординати или телефон на аптека в Лозенград, където мога да поръчам лекарства и само да мина да ги взема. Благодаря!

# 127
Okumus Eczanesi, Hastane Cad. Toklucu At.2-4/D Tel: 0542 232 03 42 В тази аптека има човек който говори български. От години им поръчвам на вайбър или уатсап и ми казват кога да отида да ги взема

# 128
  • Варна
Okumus Eczanesi, Hastane Cad. Toklucu At.2-4/D Tel: 0542 232 03 42 В тази аптека има човек който говори български. От години им поръчвам на вайбър или уатсап и ми казват кога да отида да ги взема
Голямо благодаря!

# 129
За нищо! И аз трябва да отида защото от два месеца ми пазят там две инжекции, но още не смея заради тестовете. Не ми е ясно, ако не дай Боже някой излезе там положителен, в Турция ли ще го карантинират, както правели в курортите. Ние заради това тази година почти се отказахме от почивката в Турция.

# 130
  • Варна
Вили, откъде си?
Окумуш е и "нашата" аптека. Неведнъж съм давала координати и препратки към вю-то за локацията. Бащата на фармацевта е наш изселник и говори прилично. Синът също се справя, макар и трудно.
И аз имам нужда от някои неща, но ще чакам да махнат тестовете, че и комшиите ги вдигнаха пазарно два пъти и кусур.

Досега май не съм прочела някой да си е правил тест в Лозенград. Все за Одрин чета. Но съм убедена, че самият аптекар може да ви посъветва къде да отидете и да разясни каква е процедурата.

# 131
От Бургас съм. Бащата на аптекаря ни е приятел вече, и да, каза ни, че првят тестове  в Лозенград, но ги пращат в Текирдаг и трябва да се изчака една нощ на хотел. Аз обаче се притеснявам какво се случва с положителните проби. А лабораторията в Одрин била много претоварена.

# 132
Чува ли се дали на 1 септ. ще махат тестовете? И ако ги махнат - планувате ли пътуване?

# 133
  • Ст.Загора
Чува ли се дали на 1 септ. ще махат тестовете? И ако ги махнат - планувате ли пътуване?
Ако ги махнат ДА планирам пътуване .

# 134
  • Пловдив
Ако ги махнат(на което и аз тайничко се надявам) мисля,че всички от темата и още много други ще направим стълпотворение на границата хихихи на полусъединител съм, само трябва да измисля възможно най-голяма кола(или ремарке към нея), че пазаруването ще е сериозно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт