На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 826
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Е кой ще се юрне???? Аз си мисля, че само на мен ми минава тази мисъл да тръгвам в петък  Simple Smile (и то не заради петъчния пазар, а защото се събират малко почивни дни).

sevgito, не само на теб. Stuck Out Tongue Winking Eye

Айде, честито на всички запалени по шопинга в Турция! Дочакахме, дано не е много за кратко! Приятни разходки и доволни пазарувания!

# 196

Ей сега им идва чудно на всички живеещи в Хасково, Бургас и тн. близки райони за почивните дни около 6-ти Grinning А такива ентусиасти като мен, живеещи в София например, няма да са единици по улиците на Одрин.

По групите чета, че маските в Турция са задължителни и на открито. Ох, аз вече съм забравила какво пазарувахме от Одрин Grinning Поне млечни продукти няма да купуваме, че ще е между плажните дни по нашето Черноморие. А като се сетя, че имахме планове да сме на море в Инеада...

# 197
Ние ще пътуваме най-вероятно другата седмица, че този уикенд ще е ад. Сигурно ще пропуснем петъчния пазар, но то не може всичко. Искаше ми се до Истанбул да отидем, но мъжът ми няма да може да отсъства от работа.

# 198
  • Пловдив
Айде, хаирлия да е!
Да се извървят бързо първите ентусиасти, ще се наглася към началото на октомври аз:)

Не се ли плашиш малко от текста на заповедта?

-  от 1 ДО 30 септември без  пср тест и карантина при връщане от Р.Турция.

Няма да трае много дълго ковид междукомшийската свобода  - до 1 октомври.

https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/otpada-iziskvane … yi2xyHNHKATDYv_gM

Пише 20.08- 31.08.20г., а не 30.09 и това означава,че отпада карантината на миналите границата в посочения период! До кога ще е отворено, според мен никой не знае...

За съжаление никой покрай мен не може да се освободи от днес за утре инъче вече щях да съм тръгнала... ще стискам зъби една седмица и ще пиша списъци хихих

# 199
  • ВАРНА
Някой ако може да провери все пак, но мисля, че в момента за леки коли е отворено само Капъкуле.

И Лесово и Кап.Андреево  работят за леки коли ....вчера 31 август следобед  гледах уеб камерите на Лесово...
за първи път на Лесово от половин година   имаше към 15-тина  леки коли и джипове да чакат на бариерите.

Нищо обаче не пише никъде за КПП М. Търново.

# 200
Повишил се е интересът към лирата Grinning Ходих да обменя. В едното свършили, в другото ми дадоха последните си 2000 лири. По-късно щели пак да имат.

# 201

Ох, аз вече съм забравила какво пазарувахме от Одрин Grinning
Ами то аз съм от "другата България", от дълбоката провинция и ще бия километри. А тези които са наблизо едва ли ще се двоумят Simple Smile
И аз вече съм забравила какво трябва да пазарувам. Тази задача съм я дала на свекито - да прави списък за покупки. И тя щастлива пише ли пише Grinning
Заръчах си ТЛ по 0.23 лв. Вие на какъв курс купувате?

# 202
Аз я взех за 0.2339 лв. Същото. За първи път е толкова никаква разликата с Револют, който ползваме основно в Турция. Там е 22 ст. Не че няма да плащаме с нея, де, но преди е била по-голяма разликата.

# 203
Мами, споделете, какви лекарства вземате от Одрин - за температура, хрема, за имунитета, витамини, а и за нас мамите Wink ?
Аз ще споделя, че вземам от това
Скрит текст:

и съм много доволна, но сега не го виждам в търсачката за лекарства!

# 204
Здравейте момичета, не съм чела назад, минавам само да попитам, дали в Одрин има готини магази и по-скъпи, също дали има outlet- guess, nike, furla, liu jo moschino, и т.н . И детски неща дали има?

# 205
  • ВАРНА
Малии - ще се избият тур.агенциите днес да пускат оферти за Одрин след 6 месеца мъртвило!  
  Едната даже с която ходих - нямала да пуска офертите в Грабо - само фейсбук защото им подпалили телефона от заявки за Одрин и вече е запълнен  наполовина автобуса.  
   Служателката ми пише -  всички са превъртели направо за шопинг Одрин!  Като отвързани са!

Офертата и на другата варненска агенция също е за 12 септември но и 13-ти с преспиване!  ....та очертава се Варна да се пресели в Одрин  следващият уикенд....сигеурно утре и от другите градове ще завалят офертите за шопинг в Одрин за 1 и 2 дни с  една нощувка.

# 206
  • на Мелмак
Здравейте момичета, не съм чела назад, минавам само да попитам, дали в Одрин има готини магази и по-скъпи, също дали има outlet- guess, nike, furla, liu jo moschino, и т.н . И детски неща дали има?
Здравейте,
Специално за тези брандове, по-добре Истанбул. В Одрин не съм виждала лично аз.

# 207
H&M къде има в Лозенград?

# 208
Изброените ги има в Истанбул. В Одрин - само пазарски реплики.

# 209
  • Бургас
H&M къде има в Лозенград?

Няма в Лозенград. В Одрин в "Ераста" има.
В Лозенград - само Уайкики и Де факто.

Общи условия

Активация на акаунт