На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 811
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
За Лесово не знам, но вчера на МТ нямаха система от турска страна и се образуваха големи опашки и от двете страни. Ние се прибирахме към БГ- 20 коли пред нас ни отне два часа и половина. Колоната от БГ към ТК почваше от Лукойл. За моя изненада има рентген и на МТ- два автобуса разтовариха за пълна проверка, което допълнително забавя преминаването. Много румънци също са се запътили към ТК.

# 316
Има ше няколко новини за открити наркотици.

# 317
  • Бургас / UK
Здравейте и от мен Laughing
Искам да разбера,дали,ако влезнем от М.Търново в Турция,можем да излезем през Капитан Андреево?

# 318
  • На юг от тук
Здравейте и от мен Laughing
Искам да разбера,дали,ако влезнем от М.Търново в Турция,можем да излезем през Капитан Андреево?
Да

# 319
Здравейте,отново да попитам къде се намират БИМ и Шок в Одрин ?Има ли ловни магазини и магазин подобен на Декатлон?

# 320
Здравейте,отново да попитам къде се намират БИМ и Шок в Одрин ?Има ли ловни магазини и магазин подобен на Декатлон?
Вижте на 1 стр или напишете в Гугъл и ще ви излезе локация

# 321
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Казаха ми, че в групите във Фейсбук хора са се оплаквали, че на границата на КА са взимали всичко, което е над 1 бройка, защото било търговия. Някой дали знае вярно ли е? Не че ще изкупя Одрин, но все пак ... Нима  някой отива за едно масло, едно сирене и един омекотител?!?!? Дали не си пишат ей така - лаф да става и да всяват паника?

# 322
  • Бургас
По принцип имаш право на 2 от вид и общо стоки за не повече от 600 евро. Но това за 2 от вид не си спомням къде съм го чела - т.е. дали го пише някъде официално, не помня.
Зависи от настроението и преценката на конкретния митничар.

# 323
  • у нас
300 Евро или 600 лв е за мито. Проверките от споделеното са доста затегнати, защото на МТ са хванали голямо количество наркотици. Вчера имаше пресконференция.
Таксата за дезинфекция е 25 ТЛ, като на КА дават срещу тези пари 2 маски и дезинфектант.

# 324
  • Бургас
Права си, вместо лева съм писала евро.

# 325
  • Варна
На МТ вчера, преди да преминеш пункта на влизане от Турция, минава един господин и записва къде сте пребивавали (населено място), колко време и каква сума лири/лв приблизително са похарчени. За първи път ни се случва.

# 326
На МТ вчера, преди да преминеш пункта на влизане от Турция, минава един господин и записва къде сте пребивавали (населено място), колко време и каква сума лири/лв приблизително са похарчени. За първи път ни се случва.
Това от турска страна или българска Hushed Ще ходим утре до Лозенград, гледаме да не е пазарен ден и се надявам някой да ми отговори на въпросите... Пушачите навън не ги глобяват без маски нали? Знаете ли, кога се сменят турските митничари сутринта в 7 или 8ч.?Някой знае ли агроаптека там? Благодаря!

# 327
  • Варна
От турска, преди предаване на паспортите на гише, минава един господин, задава въпросите и попълва някакъв лист.

# 328
  • Стара Загора
В петък никой не ни е питал колко сме похарчили и какво сме купили. Просто погледнаха покупките.

След като ни премериха температурите и взеха таксата, не са ни давали нито маски, нито дезинфектант. Това за КА.

# 329
Това с въпросите къде си бил, колко ви похарчил ни се случи при последното ходене до Одрин. Значи е било октомври миналата година. Та не е нещо ново. Минахме пред капитан Андреево тогава.

Общи условия

Активация на акаунт