На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 777
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Ивче, бивало да вземеш и светлия панталон.
Баш си ти е добре и с тези цени дет се вика кво му плащаш. 😀

Беличке, напълно съгласна съм с мнението ти.

# 391
oldmama,в Люлебургаз пазарният ден е понеделник,пазарът се намира зад Мигрос.В четвъртък също има пазар,на същото място,но за плодове и зеленчуци.

Много благодаря! Изкушавам се да го посетя, въпреки противоречивите мнения...
а и исках ако може тъй и тъй се бие доста път, ако може и Одрин и Люлебургаз, но явно на два пъти, нямам възможност от петък до понеделник престой. Едно по едно явно ще планирам! Още веднъж ви благодаря за инфо

# 392
  • Пловдив
Ивче, обърни внимание на аутлета Wink Имаше доста неща! Много ме е яд,че нямах време...От Ипекюл (може и да не го казвам правилно) си взех изродски сникърси! Още на пролет ги гледа като бяха нова колекция. Гледам 550тл, викам ще ги взимам. И като отидох на касата да питам за номер, питах и за цената и продавачката като ми показа 167тл само дето не се разревах...
Скрит текст:
На втория етаж също имаше доста неща!
А някой писа,че взима тетрадки. Аз ли нещо не съм догледала,ама навсякъде, където имаше, бяха с малки квадратчета. Широки редове не видях...

# 393
Преди време ми подариха един голям пакет царевично брашно от Турция. Нищо общо няма са нашето, много е ефирно и по-фино, не се получават бучки, когато престои. Ползвам го за домашен хляб, става страхотен. За съжаление изхвърлих опаковката преди да разбера, че е хубаво и не мога да дам марка. При следващо ходене непременно ще взема и други видове за проба.
Да питам за Karaca,в мола или в Марги е по-голям магазина? Досега не съм влизала да оглеждам, но вече имам в списъка за пазаруване такива стоки.

# 394
Аз да си повторя питането за Юмош-а Simple Smile Само на синия или и на другите е сменена опаковката. Ще поръчвам бял (бебешкия) и от Делукс серията с оранжевото цвете, та моля, ако някой е обърнал внимание, да сподели Simple Smile

# 395
  • Стара Загора
Къде е този аутлет?
Ипекьол имаше ли в Марги?

# 396
Преди време ми подариха един голям пакет царевично брашно от Турция. Нищо общо няма са нашето, много е ефирно и по-фино, не се получават бучки, когато престои. Ползвам го за домашен хляб, става страхотен. За съжаление изхвърлих опаковката преди да разбера, че е хубаво и не мога да дам марка. При следващо ходене непременно ще взема и други видове за проба.
Да питам за Karaca,в мола или в Марги е по-голям магазина? Досега не съм влизала да оглеждам, но вече имам в списъка за пазаруване такива стоки.
Лично на мен на центъра ми харесва най-много магазинът и е на няколко етажа. Колкото до брашното, пробвахме и бяло и пълнозърнесто и двата вида много ни харесаха, като цена нямаше съществена разлика с тук, макар че сега с ниската лира може и да е по-евтино.

# 397
  • Пловдив
Ивче има да, Ипекюл и Туист са на едно. Като влезеш от към Юес Полото , отсреща 3или4 магазин поред е.

# 398
  • Бургас
Аз съм взимала брашно от марката на Мигрос, много е хубаво.

# 399
  • Бургас
vampbal. Много благодаря за споделеното. Предварително цялата сума ли плати, че това не са малко. Колко е допълнително транспорта сподели, ако не е много конфиденциално.

# 400
Масово пред магазините за мебели, плочки и бани има табели --Безплатна доставка до Българи.
Иначе и ние се разписахме неделя и понеделник като спахме в х. Duvan//не ви го препоръчвам// багажника не успя да събере покупките и на двете граници никъкви проблеми. на връщане почакахме около час --но нищо фрапантно. пазара за марги беше затворен и в неделя и в понеделник.
З а паркингите в центъра не се безпокойте --взимат ви ключовете но нищо няма да ви изчезне от колата --това го правят навсякъде в Турция, учудвал съм се как успяват да съберат толкова коли на такова място.
за тези който се притесняват да ходят--мерките са им в пъти по строги от нашите--така че спокойно си пътувайте.

# 401
  • Бургас / UK
Аз да си повторя питането за Юмош-а Simple Smile Само на синия или и на другите е сменена опаковката. Ще поръчвам бял (бебешкия) и от Делукс серията с оранжевото цвете, та моля, ако някой е обърнал внимание, да сподели Simple Smile

Като цяло не са сменени опаковките. Ние най- много харесваме синия и лилавия . Като пуснаха тези Юмоши с черните шишета помислих, че просто са сменили опаковките, но не, после видях че има от обикновенните. На мен , лично, тези черните не ми харесаха, мн слаб аромат са, след изпиране не се усеща почти, докато другите са по-силни. Въпрос на вкус е все пак, ако предпочитате по-лек аромат значи ще ви харесат. Иначе, като цяло черния с лилавото цвете беше най- приятен като аромат ( за мен де) Бял никога не съм ползвала , винаги син и лилав.

# 402
Момичета,не можах да намеря отговор,дали децата носят маски в Одрин?!
Забравих нещо,препоръчайте ми хубав ресторант.Heart Exl

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 20:12 от mamamar4ela

# 403
  • Пловдив
Моля, препоръчайте препарат за петна /кръв/. В Анталия сме, но има Мигрос наблизо, та ако може нещо от техния асортимент.

# 404
  • Русе
Моля, препоръчайте препарат за петна /кръв/. В Анталия сме, но има Мигрос наблизо, та ако може нещо от техния асортимент.
За какво ти е препарат? Кръв се пере със студена вода.

Общи условия

Активация на акаунт