На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 759
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Задължително в студена вода се кисне без да се търка!
Ако изперете директно с топла ще остане петно и няма да излезе с какъвто и да е препарат.

# 406
Момичета,не можах да намеря отговор,дали децата носят маски в Одрин?!
Днес към 21.30 седнахме да пием чай с децата и мъжът ми, избрахме маса навън в квартала. Karaağaç. Спря една необозначена кола до заведението, слезе мъж с маска и уоки токи и започна да недоволства защо хората са без маски. Навън. Каза, че сега предупреждава, а следващият път ще има глоби. Специално обърна внимание на децата ми да си сложат маските на носовете, на дъщеря ми ѝ беше под брадичката.
В Мадо ни мериха температурата като седнахме, това пък въобще не го очаквахме.

# 407
  • Пловдив
Пораженията са върху бял панталон, та студената вода не свърши работа. DisappointedАко имате наблюдения върху препаратите, моля, кажете!

# 408
И за двата магазина са нужни по принцип, но често са вежливи и си маркират техни карти касиерките. Вчера пазарувах в Watsons и питах преди да платя дали мога да ползвам намалението, ако нямам карта. Момичето ме пита от България ли съм, кимна и така.
За картите за отстъпка днес на 2 места казаха че имат карта "турист" или нещо подобно, която ползват специално за нас Simple Smile

# 409
  • Русе
Пораженията са върху бял панталон, та студената вода не свърши работа. DisappointedАко имате наблюдения върху препаратите, моля, кажете!
Ее, ама ти след студената вода и перилен препарат сложи.
До сега съм нямала неизпрани петна от кръв. Бях публикувала в темата за перилните препарати как се бях нагласила веднъж насред центъра. Едвам се прибрах до нас. Дънките ми(много светло синьо) се изпраха без остатък от петно.
Ако търсиш препарат - всеки един препарат за петна би ти свъришил работа. Ако намериш в Мигрос Porçöz leke, вземи. Хвалят го в групите във Фейсбук. Не знам дали има там и Sir asprins. И него го хвалят. Аз си го купих, но още не съм го пробвала

# 410
Не трябва да се търка кръвта. Кисне се, хвърля се водата .
От опит го казва. Кимоната с които се тренира карате са бели. Не веднъж е киснато в студена  вода.

# 411
Моля, препоръчайте препарат за петна /кръв/. В Анталия сме, но има Мигрос наблизо, та ако може нещо от техния асортимент.
Чистила съм кръв с кислородна вода, веднага след "инцидента".

# 412
Чефи, благодаря за отговора! Аз ги знам ароматите. Допреди Короната ходех най-редовно Simple Smile Просто сега, майка ми е там, защото аз имам причина да не мога да отида в момента и исках да знам, какво да поръчам. Белият Коколино тук и Юмош там... Ами, този тук не мирише почти след пране, а Юмош мирише до следващото пране. Относно черната серия, харесва ми на мен, миришат си дрехите. Но аз взимам винаги оранжевото цвете. За зимата е много приятна миризмата, лятото ми идва малко тежка.

# 413
vampbal. Много благодаря за споделеното. Предварително цялата сума ли плати, че това не са малко. Колко е допълнително транспорта сподели, ако не е много конфиденциално.
Преведохме цялата сума  в българска сметка 850 Евро с доставката. Доставката беше до Ихтиман. Много са коректни. Гранитогреса нямаше една спукана или надраскана плочка. Размерът му е 60/60 Много добро качество. Излезе в пъти по-евтино от тук.

# 414
Здравейте,
Някой може ли да даде актуална информация какви са изискванията на границата. Става дума за еднодневен пазар до Одрин? Изисква ли се тест на влизане / излизане? Има ли карантина?
Благодаря предварително Blush

# 415
  • у нас
Полярна звезда, тестовете и карантината отпаднаха.

# 416
Благодаря Simple Smile Обмисляме ходене утре на пазар до там

# 417
Къде мога да намеря хранителни есенции например круша, ягода, ябълка и други. Ако някой е купувал моля да сподели. Благодаря предварително

# 418
Някой може ли да ме просветли по въпроса, какво е това "сирене с масло", както се е изразила една спътничка на майка ми? Тя (майка ми) го е видяла на пазара зад Марги днес, но не е купила. Другата жена е казала, че става много хубава баница с него. Било зърнесто, малко като извара каза майка ми.

# 419
  • Ст.Загора
За първи път чувам за сирене с масло , може и да има на пазара , аз взимам сирене  само от веригите . Ходих и аз миналия понеделник в Одрин , напазарувахме доволно , цените много ми харесаха Grinning. Другия понеделник пак , че не се знае на 30 септември какво ще измислят Angry

Общи условия

Активация на акаунт