На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 730
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Тези чаршафи с отделни пликове ли са или е общ за спалня? И къде се намират?
Днес пробвахме сладоледа в Мадо, само с шам фъстъка ми хареса, другите не бяха нещо особено. Доста интересно ми се стори бурканчето, май е нещо като кондензирано мляко, но козе.
Отново съм разочарована от дрехите, ако дойдем отново след 2 години тъкмо ще има нови колекции Grinning

# 526
Белята, дано всичко е наред..
За съжаление, въпреки желанието ми, не мога да кръводарявам..мога само да дам координати на Фб група за безвъзмездни кръводарители:
https://www.facebook.com/groups/DobrovolniKravodariteli

# 527
  • Стара Загора
Тина, тези и нас не ни бяха впечатлили. Преди 2 год. още ги поръчахме. Не са така маслени. Опитайте класическия на топка от тези три вида, които има и във витрините - казвате ванила, фъстъклъ, чиколата дондурма и ви носят. Би кат пред всеки вид и така. С парченце баклава също може. Blush
А в бурканчето е keci sut receli SOS и ми е най-любимата заливка за Сан Себастиан. Карамелизирано мляко е, като това е руските магазини.. но още по-хубаво.

# 528
  • Varna
Ивче,
Мадам Коко е в бившата Кипа. Допълнителните калъфки купих пак от там, но от мястото в по-далечната лява страна. Сигурно се сещаш де. Там от едно време е мястото на чаршафите им. Пиша ти го, ако и ти имаш нужда от допълнителни калъфки.
Някой питаше по-горе какъв е плика за завиване. Общ е.

Днеска вече нападам Мигроса за прах и там каквото се сетя, че имам нужда. Вчера само минах да огледам. Аз предпочитам да пазарувам в бившата Кипа.

# 529
  • Бургас
Уф значи и вий с тез чаршафи! Още един дерт да го мисля.
За 22-ри се стягаме ние.
Някой да е виждал някъде от така модерните детски шишета за вода, дето капачката им се отваря с щракане? Не мога да дам снимка.

# 530
Ивче,
Мадам Коко е в бившата Кипа. Допълнителните калъфки купих пак от там, но от мястото в по-далечната лява страна. Сигурно се сещаш де. Там от едно време е мястото на чаршафите им. Пиша ти го, ако и ти имаш нужда от допълнителни калъфки.
Някой питаше по-горе какъв е плика за завиване. Общ е.

Днеска вече нападам Мигроса за прах и там каквото се сетя, че имам нужда. Вчера само минах да огледам. Аз предпочитам да пазарувам в бившата Кипа.
Delta,къде нощувате?

# 531
  • Варна
Благодаря, Ивче! Ще видим дали ще остане време да сядаме, но поне ще мина да взема от бурканчета.
Пропуснах да кажа, че си взех балеринки nine west от flo, много мека кожа и стелка, с гъвката подметка, бяха към 43 лв. Имаше и други намалени на марката. Вече колко са оригинални не знам Grinning От там купувам и почистващ препарат за велур, в Бг не съм намирала.
Допълвам се за хотелите- този път сме в Калерум, в едни малки улички неделач от главната е. Пеша бързо се стига до шадравана с рибите. Стаите са малки, но чисти и с нови мебели. Банята е сравнително голяма, чиста. Момчето на рецепцията е може би турчина с най-добър английски, с когото съм говорила. Много любезен, указва къде да се паркира по уличките. Отделно имат камери и навън, и гледат колите. За сравнение предния път бяхме в Едирне хотел, стаите бяха по-големи, отделно имаше и всекидневна с голям диван и масичка, но банята супер малка и мизерна. Закуските и на двете места не са нещо особенно. В Едирне кафето се плащаше, чаят беше безплатен. Местоположението на Калерум ми хареса повече.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 09:01 от tina_vn

# 532
  • Пловдив
Има ли ограничение за брой хора в автомобил, които не са от 1 семейство (подобно на Гърция) или за сядане в заведение?
Гледах на мапса доста мебелни магазини. Кои от тях са големи и с мебели не в силно ориенталски стил? За Одрин питам.
Виждала съм табели за доставка до България, но някой има ли идея каква е организацията. Плащам и чакам? Плащам при доставката?

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 10:18 от jul

# 533
  • Varna
Висто,
Винаги нощуваме в хотел Едирне Палас. От 2013 го ползваме. Много сме доволни. Работещите в него хора вече ни имат за свои. Има паркинги към хотела. Да паркинги, не паркинг. На рецепцията говорят на доволно добър английски език. Много любезни.
Не се сещам тука ли четох или във фейса, че някои хора са недоволни от закуската в хотела който ползват.
Тука не мога да се оплача. Ние с мъжът ми по начало не сме от ящните и това което сега ни дават ни е дори в повече. Заради ковида нали няма блок маси и служителите ти дават пакетирана закуската и отделно още доста неща за хапване.
Ние сме си слагали винаги по-малко, от колкото сега служителите в хотела.

# 534
Висто,
Не отсядайте в Duvan не си заслужава спахме там 6-7 септеври тази година --основния проблем беше с банята /нямаше топла вода грам/
закуската им беше повече от плачевна. Едниственният + е че имат голям паркинг и са близо до мола.
Миналата година за Унисите се пишеш че крадяли данните на кредитните карти
Спали сме в Марги и бяхме доволни от всичко, но тогава имаше закуска към цента на стаята.
RYS--също е бил топ хотел но е по скъпичък.
Сега сме хвърлили око на Edirne Plaza --да видим там как е

# 535
  • Пловдив
А има ли заведения в Одрин, в които сервират алкохол (поне бира) освен по хотелите?

# 536
  • Sofia
Здравейте
изчетох поне 20 от темите, защото и аз най-накрая се наканих да отида до Одрин.

Всичко си записах, макар, че отивам с приятелка, която е ходила.
Тя обаче ме плаши с паркирането в събота около пазара и Марги аутлета, че местата били заети от гостите на хотела. Като се има предвид, че от петък ще сме там... Въпроса ми е наистина ли няма къде да се паркира около пазара и Марги дори и на платен паркинг? Казва ми, че ще паркираме на Мигрос и ще си влачим торбите, но аз не съм привърженик на такова влачене...
и по-скоро Марги паркинга ме интересува, не толкова пазара.

Иоще нещо ако някоя от вас чете и се сеща ...едно нещо пропуснах да си снимам и сега не мога да се сетя в коя тема беше /а и как да се сетя като за три дни прочетох 20  и кусур/и как беше споменато за да го намеря с търсачката...
беше сниман един глинен капак с дупки за затискане на сърми, но понеже чаках, да прочета по-надолу откъде да купя, не си направих снимка на капака. Определено е нещо, което би ми било изключително полезно за доста манджи, не само за сърми.

Някой дали знае дали в Турция продават живачни термометри?
Никъде не прочетох купувате ли кучешка храна от там? и примерно каишки и дрешки за кучета? Ако някой има опит...

Благодаря на всички за полезната и изчерпателна информация, а Ивчето направо ме възхити с ентусиазма с който снима и разказва.

# 537
  • Бургас
За живачни термометри и аз исках да питам.
Кучешка храна и аксесоари съм виждала в Мигрос, но не е изгодно. Това са чужди марки, които сега са скъпи заради лирата - и при нас ги има, на по-добри цени. Специализиран магазин за домашни любимци не се сещам да съм виждала някъде...
Марги има много голям паркинг, отделно зад него, където е пазарът, също може да се паркира в уличките.

# 538
Висто,
Винаги нощуваме в хотел Едирне Палас. От 2013 го ползваме. Много сме доволни. Работещите в него хора вече ни имат за свои. Има паркинги към хотела. Да паркинги, не паркинг. На рецепцията говорят на доволно добър английски език. Много любезни.
Не се сещам тука ли четох или във фейса, че някои хора са недоволни от закуската в хотела който ползват.
Тука не мога да се оплача. Ние с мъжът ми по начало не сме от ящните и това което сега ни дават ни е дори в повече. Заради ковида нали няма блок маси и служителите ти дават пакетирана закуската и отделно още доста неща за хапване.
Ние сме си слагали винаги по-малко, от колкото сега служителите в хотела.
Благодаря за изчерпателната информация,DELTA.Писах на този хотел,ако е същия -The Plaza Hotel Edirne,но ми дадоха една от най-скъпите оферти.За една нощувка за двама и дете 65 евро.
  jijo99,Duvan ми беше в списъка ,но имаше и други ,които се оплакаха и се отказах.Накрая се двоумях между Margi  и Alan Unisite.Избрах Unisite и дано не съжаляваме.

# 539
  • Sofia
За живачни термометри и аз исках да питам.
Кучешка храна и аксесоари съм виждала в Мигрос, но не е изгодно. Това са чужди марки, които сега са скъпи заради лирата - и при нас ги има, на по-добри цени. Специализиран магазин за домашни любимци не се сещам да съм виждала някъде...
Марги има много голям паркинг, отделно зад него, където е пазарът, също може да се паркира в уличките.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт