На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 711
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Що не казвате кога са смените?
Наистина изключих...

[/quote]

Белята, в 8.00 и в 20.00 са смените на митничарите на БГ границата на Капитан Андреево. На 4-ти септември 2020 г. нямахме късмет и на БГ границата в 7.55 ми пуснаха бариерата пред мен. Чакахме до към 8.20-8.25 да се наговорят и да се сменят.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 15:55 от majabees

# 586
  • Русе
Преди 2 години се коментираше, че на Лесово са след 19,30 до към 20 часа. Не знам дали все още е така. Преди месец минахме границата към 19,20 ч.
Беличке, вие не минавахте ли през М. Търново?

# 587
Обикновено рано сутрин на МТ ( 05.00-06.00ч.) в събота чака ли се много?
Спешно по медицински причини трябва да сме в Истанбул утре към 10.00ч.

Обикновено минаваме границата  понеделник и сега ми е мн. притеснено.
В предвид, че може да се съедини понеделника  с вторника ми е още по-притеснено дали няма да има навалица.

Благодаря предварително за информацията!

# 588
  • Varna
Границите днес ги минахме за няма и 15 минути.
И коли нямаше, беше около 11.30 часа
На българската граница само ни накараха да отворим багажника и задните врати на колата.
Не бърникаха. Явно като видяха полупразен автомобил и не им се ровеше. 
Ние поначало не пазаруваме много. Обаче малко ме доядя, че не купих малко повече млечни продукти. Купих толкова, колкото да не ме е яд ако ме накарат да ги изхвърля.

Моя дружка живееща в Одрин се притеснява, да не би наистина в началото на другият месец пак да затворят
границата. Та това от мен като клюка. Явно и при тях се носи мълва за затваряне на границата.
Абе ще видим.

# 589
DELTA_DELTA, за кое КПП говорите?

# 590
  • Стара Загора
Делте, да кажа че не съм ходила в този магазин на Мадам. Изобщо в тази част на града. Имам комплект от затворения в центъра. Отворих сайта, но те явно си държат цени и са около 270 тл повечето, но и цветово не ме грабнаха. Ще преслушам Karaca и Linens. Simple Smile

Голям срам, но досега не съм ходила в Bim, Sok, A 101, Bizim, Kipa и Карфур. Сега вече мисля поне в две от тези да спрем, ако има време. Споделихте че в Мигрос е по-скъпо, но има ли повечето продукти/марки и в горните вериги? Напр. Сюташ, Муратбей, Бахчиван, Sek quark, Torku. Шоколадите на Юлкер и Нестле. От перилните как е? Посуда? Бяла козметика? 😆

# 591
  • Пловдив

Голям срам, но досега не съм ходила в Bim, Sok, A 101, Bizim, Kipa и Карфур. Сега вече мисля поне в две от тези да спрем, ако има време. Споделихте че в Мигрос е по-скъпо, но има ли повечето продукти/марки и в горните вериги? Напр. Сюташ, Муратбей, Бахчиван, Sek quark, Torku. Шоколадите на Юлкер и Нестле. От перилните как е? Посуда? Бяла козметика? 😆
Ивче, пазарувам основно в Мигрос, но миналата сряда влязох в БИМ. Има какво да се купи в БИМ.Но аз съм горещ привърженик на Мигрос, но имам предвид бившата Кипа, защото е най-голям и практически има всичко. Аз си купувам млечни на Сюташ и Торку, но има голям избор. Ще ти сложа в линк сайта на Мигрос, каквото виждаш в него го има в магазина на същите цени. Влизала съм в "Ераста" в Мигрос-а, но е малък и не всички артикули са налице.

https://www.migros.com.tr/

Приятно пазаруване!

Редактирам се - много харесвам и всички млечни продукти на Ичим. Също обърни внимание на брашното с марката на Мигрос - бели пакети с кафява буква М. Има и свяста посуда, е не е Караджа, но има какво да се погледне.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 19:52 от k.vasileva04

# 592
  • Стара Загора
Ех, тогава трябва да посетя този.
Но пак за един ден няма да успеем всичко. В онзи след Марги как е?

# 593
И аз не съм ходила в тези магазини, пазарувала съм само в Мигрос, та се питах същите неща като Ивчето.  В Шок и А101 има ли клиентски карти за отстъпка?
Ако някой е купувал сушени плодове, моля да сподели впечатления, дали са допълнително озахарени.

# 594
Риск да ме нахокате разбирам, че кашкавала и баклавата са жизненоважни .... ама моля ви който е минавал МТ рано сутрин 5.00-6.00ч. би ли споделил дали има много мераклии Simple Smile

Скрит текст:
Пътуваме до Истанбул по медицински причини  и се връщаме на същият ден. Пътуваме от Варна и трябва да тръгнем поне 2.00ч. За това се интересуваме дали да тръгваме още по-рано.
Благодаря  предварително за инфото!!! Simple Smile

# 595
  • Стара Загора
Аз пък да питам за отзиви за тази марка сирене и кашкавал. Гледам кутийките от поне година и все още не съм пробвала. Без саламура са вероятно и се чудя..

Видях новата брошура и сирене, мляко, крема.... са намалени и на Пинар. И тях гледам от много време, смятам да пробвам вече. Blush

Но ще уважа и Озар Маркет вероятно. Сиренето на Сюташ е 24 тл срещу 29 в Мигрос.

# 596
Ех, тогава трябва да посетя този.
Но пак за един ден няма да успеем всичко. В онзи след Марги как е?
Bim имат брошура и има интересни неща. Имат доста марки , които само там ги има. Лично аз обожавам кръглите им маслени курабийки със сусам , които не са нито солени , нито сладки и сладките курабии от същия вид са хубави. В Одрин сме ходили само в един Бим, който вече не работи и сега ще се ориентираме към друг - може би този до Марги хотела, нали там ще спим , ще ни е удобен .

# 597
  • Varna
Ние минаваме границата през Лесово.

Ивче, карай да върви имаш достатъчно  спални комплекти.
И да ти кажа, на нас случайно ни попадна погледа на тези чаршафи. По точно на Делтов де. Аз уж жена а блея.
За това ти писах ако отиваш в Коко-то, къде да гледаш. Ония които са в ляво, в дъното на мене не ми харесват като разцветки. От там само си купих двете калъфки, които допълних към новият комплект. Просто се вързаха с него. А той няма нищо общо със чаршафите в ляво. Много различни.
От Коко-то което имаше на центъра имам два комплекта и са купувани в първите години когато почнах да ходя в Одрин. Много красиви разцветки. И не са мръднали. От тогава не съм виждала такива разцветки.
Моя дружка си хареса и поръча на майка си да и купи. Тя самата нямаше възможност тогава да пътува.
Майка и и купи, но вече нямаше разцветките за които ти говоря.
То и други неща имаше преди години, ама вече няма дори подобни.
Явно не повтарят това което са произвеждали.
Аз например не бих си купила от сегашните комплекти на Мадам Коко, колкото и да са евтинджос. Надявам се поне да са качествени, та хората да са доволни.
Тези които ние купихме сега, ако ми бяха казали, че са техни, нямаше да повярвам.

# 598
  • Бургас
Крис, не искам да те подведа, но МТ в събота и пред много почивни дни не е добър избор. То къде ли ще е  по-добре. Дано да не съм права, но обикновено в събота се чака много.
Дано да няма хора предвид ранния час, който сте избрали, но никой не може да предвиди.

# 599
Здравейте,сега говорих с една позната,която днес ходила до Одрин и каза че нямало никъде дрехи.Тя ходи редовно до пазара и до Марги аутлет,дали някой може да потвърди?

Общи условия

Активация на акаунт