На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 708
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Пред нас има автобус и 10 коли на БГ КПП МТ
Никога не  било така....

# 616
  • Варна
Дано минете бързо, Крис. Ако можеш, пиши преди да смениш оператора.
И успех!

# 617
Още сме на Бг КПП  в момента е наред автобусна и 4 коли.
За 10 мин са минали значи 6 коли...а и автобуса мина....
Божеее  в дълбока заблуда съм . Ние сме още долу до ченча.... значи въобще незнам колко коли са напред... Sad.
Нищо чудно и да се откажем ... 10.30 трябва да сме в Истанбул ще преценяваме на място.
Досега за 1 година ходене нон стоп в 5.00ч. Никога не е имало повече от 3-4 коли

# 618
И ние сме на българската граница. Има 20-на коли и 2 автобуса. Мисля си,че ще минем бързо. Дано!

# 619
Ние сме сме преди завойчето след ченча и виждам един автобус
А иначе от снощи било задръстването
https://bgtourism.bg/18092020-turkey-granica/?fbclid=IwAR3HN_CnA … opHKD3i4HF7twh6bI
Редакция:
Да не почна смяната, нещо се заковахме на място?
ВИДЯХТЕ ЛИ ДОБРИЧКИЯТ АВТОБУС КОЙТО ИЗПРЕВАРИ КОЛОНАТА?
ТОВА РЕДНО ЛИ ? ДАЙТЕ ДА СЕ РАЗВИКАМЕ!!!!!!!!!

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 07:00 от Кris_80

# 620
Ние сме сме преди завойчето след ченча и виждам един автобус
А иначе от снощи било задръстването
https://bgtourism.bg/18092020-turkey-granica/?fbclid=IwAR3HN_CnA … opHKD3i4HF7twh6bI
Редакция:
Да не почна смяната, нещо се заковахме на място?
ВИДЯХТЕ ЛИ ДОБРИЧКИЯТ АВТОБУС КОЙТО ИЗПРЕВАРИ КОЛОНАТА?
ТОВА РЕДНО ЛИ ? ДАЙТЕ ДА СЕ РАЗВИКАМЕ!!!!!!!!!
Още ли чакате?

# 621
Още не сме и такъв скандал става в момента заради добричкият автобус
Защото твърди, че те минавали отделно.(МТ)

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 07:27 от Кris_80

# 622
  • Варна
Идваме и ние. На няколко км сме.
Крис, не се ядосвай. Наистина минават отделно, ако е отворено гишето за тях. Ако не е, става мазало. На връщане тяхното гише е вдясно, а нашите - вляво. На отиване - не съм сигурна. А и невинаги работят.

# 623
На нас ни остава около час и половина.
Белята, с нощувка ли сте ?

# 624
Проблема е че те се отбиват в дясно малко преди гишето, а тоя тарикат изпревари цялата колона от долу от където почва до преди тоалетната, а не че искаше да се отдели.

# 625
  • Варна
Такаааа... Леко съм в шок. Вече няколко минути сме на опашката... Такова чудо чак не очаквах. Далеч преди бензиностанцията сме. Зад нас вече има няколко коли още... А аз обяснявах на ММ как ще ползвам 00 на турската граница, за да не отбива на бензиностанцията и да не ни изпреварят колите, които задмина... Блажени верующите. Ще си отида до бензиностанцията и ще се върна и ще сме си все тук.
Пълен ужас е. Сега ще чакаме и смяната на едните, вероятно. Не сме мръднали.
Зад нас вече 15 коли.

Крис, още ли не сте минали.
Той ако е на отделно гише, няма защо да чака колите. Само автобуси не трябва да изпреварва.
Защо не помолихте хората пред вас да минете? Все пак някои сме за пазар, а вие сте за важни дела. Аз бих ви пуснала с удоволствие.

Висто, с нощувка сме... Всъщност, с 3...

Ей сега две коли задминаха цялата опашка. Но може да са служители...

7:42 - мръднахме няколко дължини... Още един ни подмина...

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 07:43 от beljata

# 626
  • Ст.Загора
Леле , като чета какво е в момента на МТ лошо ми става , изживявам всичко с вас момичета . Дано имате късмет на връщане . В понеделник отново ще ходим , по женски , ще видя как ще е на КА . От веригите най-любим ми е Бим , влизаме и в Безим , но аз нищо не взимам от там . От Мигрос взимам само стоки на промоция , скъпичък си е . Този път отиваме основно за дрехи . Ивчето , Бим има точно срещу Озар маркет .

# 627
Току що Минахме БГ  КПП . Беля, минимум 2 автобуса има пред вас .единият е наглия
От бензиностанцията до сега 2.20ч табелата където БГ ни пожелава приятен път синята.т.е  на гьола сме златния.
Никой няма да ни пусне много са изнервени всички Sad.
Мисля че още 2.30ч ще чакаме. ...Защото колоната която минахме  от 5.30ч до сега си сидим и не мърдаме.
Между др. едно коте пие вода от златният гьол.... като се има в оредвид колко хитри и чисти са котките можете да си направите извод ; -)

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 07:58 от Кris_80

# 628
  • Varna
Някой по-горе питаше за есенни дрехи.
Ами във вторник вече имаше есенни, че дори и зимни. В следващите дни зареждаха още повече.

Ивче, хич не погледнах във Баклава хаус. Аз като си пернах едно кило от Гюлюоглу-Истанбул и всичко друго забравих. Луд фен съм им от много години. Като видя тяхна баклава и след това съм като дрогирана. А не съм много по баклавите.

Дано не сте чакали много момичета по границите. Дано са били по-бързи и организирани работещите там.

# 629
Проблема е че те се отбиват в дясно малко преди гишето, а тоя тарикат изпревари цялата колона от долу от където почва до преди тоалетната, а не че искаше да се отдели.
Успех,Крис.Дано да стигнете!

Общи условия

Активация на акаунт