На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 703
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Леле, какви са тези опашки?
Ние плануваме във вторник и се надявам да няма такова чудо. През КА ще минаваме..

Дано скоро се поразмърдат и да минете сравнително бързо.

Делте, викаш като дрогирана а? Smirk
Това е като аз след Мадо изяла половин менемен, къпана баница, чийзкейк и меден бьорек. Не моА се запра. Thinking

Благодаря ви за споделеното за Бим. Не знам защо не съм го видяла срещу Озар, може би щото все бързаме и хайде... Не ме оставят да погледна. Значи дано сега да се поправя. 😁

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 09:15 от iv4enceto_91

# 631
  • Варна
Мърдаме по малко. Още сме преди бензиностанцията.
Крис, искрено съжалявам, че няма Хора... Хванахте и смените...
Надявам се, че лекарите ще проявят разбиране. Успех и стискам палци!

И като казах, че няма Хора. Хора има... Братът на татко е подсигурен с необходимите количества кръв. Скоро ще го изведат от реанимация. Остава дългото и трудно възстановяване. Всичко ще е наред!
Благодаря на всички, които дори и само с мислите си помогнаха!
Бъдете здрави и дано никога не се налага да преживявате подобни тревоги!
Артемида, лично ти благодаря за желанието да помогнеш! Поклон пред човещината на теб и всички, които дариха и/или искаха да дарят от себе си за един непознат човек!

П.П. След около 50 минути чакане сме...

... на туй дередже.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 08:23 от beljata

# 632
Добро утро от нас! На КА е лудница. За 1 час успяхме да минем само бг граница. Има хиляди коли. Дадоха ни 2 пакета с по 2 маски, като в единия имаше и 2 Мокри Кърпички и Дезинфектант.
От Бим пропуснах да пиша, че купувам и любимата ни пейнир халва, а моята дружка много им хвали маслото и може да го пробвам. От сегашната им брошура харесахме куфари, само дано ги има.

# 633
Та остават 15-тина коли пред нас ...от 5.30ч закръглихме 3 часа. Не виждам до час да минем... не мърдаме въобще.
 Клиниката работи до 14.00ч...

# 634
  • Варна
Крис, ще!
Двайсетина коли зад нас има автобус, който чинно си чака на опашката. По думите на едни дами наблизо, не е техният, т.е. някъде по-назад има поне още един. Не ми е ясно как се вързва програмата на организираните пътувания без нощувка. Те до обед не моАт вляза.

# 635
  • Някъде в Европа...
. Не ми е ясно как се вързва програмата на организираните пътувания без нощувка. Те до обед не моАт вляза.
Аз съм била в такъв..на КА минахме чак в 12.30 (чакахме почти 6 часа тогава)....лудо бягане после и без спиране на културните забележителности. Тогава ако нямаш списък и не познаваш кой магазин къде е и кое къде е наредено в дадения магазин - шанс за желаните покупки, почти нулев...
Крис, стискаме палци!

# 636
на границата за към България май  има много конфискуван багаж....памперси,бидони,прах....

# 637
Това си говорихме с ММ , че си е наказание за ден в такива офанзив ни дни.
Правилно чака автобуса има си разклонение къде да се отклони (не че не ги обслужват едни и също служители. Ама добричкият искаше да заклати дявола във въздуха)
Май се сменят. Понеже единият служител (на излизане от Турция си тръгва надолу)
До статуята на Ататюрк сме.

# 638
Здравейте! Някой поръчвал ли си в от Kongurmobilya- доволни ли сте от мебелите/срокове и всичко ?

# 639
  • Варна
Четири коли и сме до табелата Turkey 1. Опашката за 00 в бензиностанцията е средно над 20 човека. WC-то вече е...
Ужас и 3/4. Отвсякъде. Но аз съм "Омммм!"
Хич не им се връзвам на офертите за ден. Ходихме преди за ден, но поне с колата. Вече и така не. С нощувка/и, като бели хора. Това препускане не е за мен. Веднъж бях с колегите организирано, с нощувка, при това. Ами, "Мерси!" съм. Ама щото в колегите, та стана кОпон.

# 640
Почнаха да работят.  Разделят колите-паспортно от ляво и дясно. После за шофьорите е на едно.

# 641
  • Пловдив
beljata,пожелавам Ви по-бързо(доколкото е възможно) и "безаварийно" преминаване в любимата Турция!Много се радвам за чичо Ви,че сте намерили кръводарители!Човещината и споровете във форума за праха за пране,баклавата,маслините...са съвсем различни неща,да кажем-разни хора,разни идеали.А за Ивче-Бим е добър магазин,има за какво да се похарчат пари,аз не пропускам Бизим-цените са добри,има асортимент,за ползване на промоциите трябва клиентска карта,която се издава с паспорт(български) и е безсрочна.Между Мигрос и Карфур аз предпочитам Карфур(френска верига е,предпочитанието ми е на лична основа),но в Одрин магазинът им е много малък.Ако "спътникът" ми не се откаже,аз съм във вторник,само в Одрин...

# 642
  • Бургас / UK
Извинявам се за сгрешените км., поправих се Disappointed
Късмет на Крис ,дано успеете Hands Pray
Беличке, вие сте добре с нощувките ,хубаво да си изкарате Hands Plus1

И аз замислям ходене другата седмица ,но се плаша от тези опашки,няма да е почивен ден ,но все пак...като гледам какво става...Гадното на МТ е ,че е само едно гише и става мнооого бавно,ама преди от там почти никой не минаваше...От 2-3 години започна и там да става лудница.
В Турция има ли проблем за коли с десен волан Някой ,ако е запознат ,че да не ида до там и да ме върнат Flushed

# 643
  • Бургас
Кои стоки, които ги има в Бим, ги няма в Мигрос? Равностойни ли са двете вериги? Досега съм намирала всичко необходимо в Мигрос и не знам дали си струва да ходя и на двете места.

# 644
БИМ е масова верига и където го подминете просто спрете. Ще го обиколите бързо. Аз например маслини купувам само от там. Винаги на каса имат неща които са на промоция. За мен единият магазин не изключва другия.

Общи условия

Активация на акаунт