Как бихте описали това поведение?

• 9 724
  • 136
  •   1
Отговори
# 90

Аз следващ не знам кога ще има. Това направо като травма ми остава. Откъде да знам следващия дали няма да е още по откачен.
След като веднъж си имала работа с откачен, като видиш друг луд, ще го разпознаеш.
Ще знаеш кое е редно и кое не.
То и сега би трябвало да знаеш, ама доста време се правиш на ударена и търпиш глупости.

# 91
Човекът има психично заболяване. Да не вземеш сега да го съжаляваш. Wink Не съм психиатър и не мога да кажа точната диагноза, но прилича на психопат доста. А именно по това, че мисли само за себе си, теб те тормози без жал, няма емпатия / съчувствие към други хора, играе роли, за да предизвика симпатия у познати и непознати...
Имай предвид, че психопатите много лесно стават насилници. Не че той и сега не е - ти го написа, само че "словесен" насилник. Може да мине и в другата група - към физическо насилие.

Миличка, не се занимавай с него. Измъкни се, без да се обясняваш. Изтрий го от живота си, смени си имейла, не му вдигай телефона - може да го блокираш, а ако се обажда, затвори. Той може да те преследва по телефони, чатова и даже лично на адреса ти, защото кой вълк ще остави сърничката да се измъкне - не му се давай, не вярвай на нито една негова дума! Той е специалист по ролите и сладките приказки, за да предизвика съчувствие и симпания - но ти това го знаеш.

# 92
Става му жал вече като се разплача от нерви. Вчера нов скандал минава от едно настроение в друго за по-малко от минута. Питах го затова, защо е излъгал, че съм го “заебала” да си ходи сам както написах по-горе. А всъщност той и още хора бяха свидетели, че не беше така. Отговора беше първоначално, че не го е казал а после ами то това си е моята гледна точка, а нали знаеш аз мога да приказвам каквото си поискам на когото поискам. Играе роли да покаже колко е добър, работлив, услужлив, интелигентен.

# 93
  • Шотландия
Става му жал вече като се разплача от нерви. Вчера нов скандал минава от едно настроение в друго за по-малко от минута. Питах го затова, защо е излъгал, че съм го “заебала” да си ходи сам както написах по-горе. А всъщност той и още хора бяха свидетели, че не беше така. Отговора беше първоначално, че не го е казал а после ами то това си е моята гледна точка, а нали знаеш аз мога да приказвам каквото си поискам на когото поискам. Играе роли да покаже колко е добър, работлив, услужлив, интелигентен.
Прочете ли темата за невъзможните хора? Всичко, което се питаш, е много ясно изкоментирано там.

# 94
Прочете ли темата за невъзможните хора? Всичко, което се питаш, е много ясно изкоментирано там.

Продължавам да я чета вчера започнах.

# 95
Не му става жал, не се залъгвай. Отпуска малко педала на газта, та да не вземеш да изхвръкнеш от ниската си орбита.

# 96

Ама ти още ли си при него?
Нали уж щеше да го зарязваш?
Знаех си, че ще има и трета тема.
Кога ще е?
Март месец 2021 Grinning

# 97

Ама ти още ли си при него?
Нали уж щеше да го зарязваш?
Знаех си, че ще има и трета тема.
Кога ще е?
Март месец 2021 Grinning

Смейте се ама не е толкова лесно да се откачиш от такъв😃 ще се махна казала съм си го и ще е в най-скоро време. И дааа знам, че е унижение и не себеуважение. А и вече цялата картинка ми е много противна последните няколко дни е като лепка. Повтаря по минимум 40 пъти на ден колко много ме обича и се мазни, и мазни. Знам, че сега ще кажат “ох ти не знаеш какво искаш виж, че си показва любовта”.Е няма що😃

# 98
Финансово зависима ли си от него, че не е толкова лесно? Другият вариант е да си мазохист.

# 99
Освен ако не тролиш, много подценяваш аудиторията. Никой няма да каже такова нещо. Може би ако вдигне левъла до 50 пъти на ден, тогава. Щото то количеството звукови вълни е важно, не друго.

# 100
Финансово зависима ли си от него, че не е толкова лесно? Другият вариант е да си мазохист.

Не, не съм финансово зависима. Нито е милионер, нито живеем по Лозенец и Бояна 😃средно-нормално финансова възможност. Аз си работя също. А и за мен е абсурдно да съм финансово зависима и то от гадже. Това за мазохизма доста хора ми го казват. Не я подценявам аудиторията ама го написах да си вържа гащите срещу нападателите. Но наистина е досадно да ти повтарят по цял ден колко те обичат, защото го прави да запълва пространството. Даже тръгва да води разговор какво да се промени, за да сме окей и аз му казвам промяната е седмица или докато не се поотпусна и после старата песен на нов глас. Постоянно казва, как иска да е като преди, да съм толкова любеобвилна е как да стане😃 и не тролвам историята е реална до дъното на земята за жалост🙃

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 11:02 от G.V.N

# 101

Или просто си седи за да има драма и да пуска темички в бг мама  Grinning

# 102
Драмата е хубаво нещо, носи емоция и адреналин. А някой може би има нужда от такива. Simple Smile Щом не е лесно, значи не искаш. Кое точно те затруднява толкова?

# 103

Или просто си седи за да има драма и да пуска темички в бг мама  Grinning

Нищо подобно. Не обичам нито драмите, нито интригите, нито напрежението. Просто имам голямо набито чувство за вина и когато той обърне другата палачинка той се възползва от това да го играе жертва. Сякаш аз съм насилника и аз го тормозя. Simple Smile
Не знам как, но успява по всякакъв начин да вмени вина.”И после започва аз какво да направя, че целия свят е срещу нас.”

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 11:14 от G.V.N

# 104
И това е възможно, но да не го осъзнаваш Grinning
"Имам набито чувство за вина" не е пречка да не можеш да вземаш важни решения, по-скоро звучи като лесно оправдание.

Общи условия

Активация на акаунт