МАРТЕНСКО детенце сладко, гордостта на мама и на татко!

• 9 621
  • 277
  •   1
Отговори
# 105
Привет,
за съжаление няма да мога да дойда на срещичката поне не и в 12 , но ако мога по-късничко ще се организирам.Ето това ми е телефона 0888900867ако някоя от вас иска нека ми прати номера си , за да се намерим....  bouquet

Габи666, тези неща ги знам от 3 години,но не им бях обърнала чак такова внимание.Сега започнах да се интересувам ,заради детето.Иначе аз избягвам да консумирам прясно мляко и въобще млечни продукти-ям козе сирене от време на време и това е.
Тези неща са част от природосъобразното хранене и в щатите през последните може би 10 години се влагат огромни средства за изследвания и проучвания.

Ето малко снимки на Тино от снощи,преди баня
 http://images10.snimka.bg/001149608-big.jpg
http://images10.snimka.bg/001149606-big.jpg
А тези са от преди 2-3 седмици
http://images10.snimka.bg/001149588-big.jpg
http://images10.snimka.bg/001149580-big.jpg

Целувки

# 106
Днес няма ли мами?Всички ли са на срещата

# 107
Здравейте мили мами аз много отдавна не съм писала , но с всекидневните ангажименти не ми остава време . Много са хубави вси4ките ни бебоци дано само да са живи и здрави . Относно храненето ние се храним по следния ня4ин : 9-попара (3 сухара , краве сирене , малко масло , много малко захар и вода), 13:00-един ден месно , на следващия зелен4уково пюре , 17:00-каша или от готовите десерти на овко,хаме или кашите готовите на ган4ев , 20:30 АМ -200гр. Дани харесва вси4ки пюрета няма нещо което да съм му дала и да не го хапва , взимам му пюретата на ган4ев защото те го държат най-много (4 4аса) , понеже са с АМ.Мисля след 2 седмици да го записвам на кухня , но има време до тогава . Глутенови храни хапваме като направи 5 месеца , няма реакция . От сурови плодове и по принцип от плодови пюрета има много леки колики, гледам да му ги набавям като давам например плодово зелен4укова смес на ган4ев или на хаме закуските с плодове . Искам да пипитам някой знаели от кога трябва да се слагат в проходилка мом4енцата?Също така от около 2 седмици давам за пиене минералана вода бебешка рзбирасе на хипп или други марки , голямо удобство. Засега 4ао от нас , лек и спокоен ден

# 108
  • София
И ние не можахме да дойдем на срещата Sad. Надявам се да сте си прекарали много добре. Целувки от нас!  bouquet

# 109
Xайде да посъживя темата.
Вчера за първи път дадох по гъстичко пюре около 50 грама,взема ми лъжицата от ръката и сам се храни,само дето не винаги си уцелва устата и реве за още,сигурно още този месец ще заместя едно хранене.
Терина нямаш проблеми приемамете за кандидат снаха. Laughing
На болничките пожелавам бързо оздравяване. Hug Hug Hug

# 110
Малко снимки и от моите зверчета :
http://community.webshots.com/album/553366560eUYbJl

# 111
Zhana , много са сладки твоите кукли  smile3521

# 112
  • София
Привет,мами! Hug
Пишете как мина срещичката,искаме и снимки! yes
Дани днес е по-добре,вече няма температура,но пустите зъби много го мъчат,явно ще излизат горните.Токлова настървено лапа всичко и си върти главата за да си чеше венците,а като ги чеше явно го заболява много и започва да плаче.Мажа го с Калгел,преди това с Дентинокс,но не виждам абсолютно никакъв ефект от тези гелчета.А заради гадния антибиотик така се е наплашил,че не ми дава изобщо да му бръкна в устата,научил се е да стиска плътно устни.Сега заспа,та успях за малко да седна на компютъра,иначе само хленчи,дори като е в мен и го разнасям.
Големи сладурчета са Иван и Тино!А твоите момичета,Жане,са станали страшни хубавици!
Чао за сега,после може пак да се включа!

# 113
Днес няма ли мами?Всички ли са на срещата
А, ми то в това време и да няма среща, пак трябва да си навън Simple Smile

И срещичката беше супер - тръгнахме си към 5!!!Този път девойките преобладаваха - ми тъй де, да се усети това съотношение, дето Тасия все го цитира в началото на темата  Joy

А снимчици ще чакаме от Веси, ако е нахранила домочадието и те в благодарност са я оставили малко свободна   bouquet

Констанс, много късно си постнала телефона - едва ли някой е успял да го види тази сутрин... Нищо, другия път.

Зоуи, как ги правите тези работи вие? Някои още главата не държим  Embarassed , вие вече сами се храните #Shocked

~Галя~, не можах да стигне днес до магазина, както ти обещах, но утре ще ходя със сигурност и ще ти проверя. Hug

Тасия, как е Дани-бой?

# 114
Жана, забравих да спомена: страхоооооооотни снимки! Пу!

# 115
Много са красиви Мими и Софи. Като извадени от реклама са. Аз даже по рекламите не се сещам да съм виждала такива бебчета  Heart Eyes Пу-Пу, да са живи и здрави.

Жана, а те еднояйчни ли са, защото май си се различават малко.  Wink

# 116
Е,много са сладки всички бебоци. HugХмм...голяма конкуренция ще пада ...страшни мацки си имаме. Joy
А пък Янето вече не иска да седи,иска да стои права...издържа така няколко минутки.Ето ,да я видите:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40658&photo=108
Констанс,как правиш фрешовете и въобще какви сурови плодове давате,че нещо тези пюрета не ме кефят особено... Thinking
Аз сега започвам да въвеждам месото,а глутен смятам след месец поне.
Спокойна нощ.

# 117
Страхотни снимки, Тино е пораснал много и  е толкова сладък, Мими и Софи са като кукли, определено са много артистични, а принцеска Яна направо ме разби с тази снимка дето е изправена в креватчето, всички са големи сладури  Hug
Аз тамън щях да се хваля че Али се набира сама и сяда и не можеш да я удържиш, а те другите деца ще прохождат вече Joy

Иначе и аз не успях да сколасам за срещата, даже и до акцията за дечицата не стигнах, а я оставих за утре.Дано да сте изкарали добре.

Констанс, тия всичките работи за млякото и аз съм ги чела някъде /убий ме ако се сещам къде/, и съм на същото мнение, аз самата прясно мляко не пия, но пък си ям млечни продукти. Адмирирам решението ти, смелост си трябва за да си експериментатор, особено що се касае за детенцето ти.

# 118
И аз видях двете слядуранки.  Hug Страхотни са!!! Laughing
Янето също е много хубава! Пу-пу, да не им е уроки на нашите момиченца!:hug:
Само да се похваля, че и ние днес започнахме захранване с месно пюре, не че Дани бе особенно въодушевен. Sad   Wink

# 119
  • София
Наистина бебчетата са страхотни! Heart Eyes
Наде, на Симона и давам сокчета и пасирани плодове - банан, ябълка, морков, праскова, пъпеш, круша, а може и сини сливи ние още не сме яли сливи. Веднъж я пробвах и с портокал, но пи съвсем малко от него и не и хареса, може би и е малко кисел, не сме имали реакции след нито един от плодовете. Веднъж и излязаха пъпки и си помислих, че е от сока от ябълка, но скоро не съм давала пак ябълка и не мога да съм сигурна, че е от това.
Яна, май наистина ще проходи скоро, много е сладичка. Hug
Виоланта, пробвай пюрето на Хип- пиле с ориз и зеленчуци Симона е фен на това пюренце.

Общи условия

Активация на акаунт