ЮНЧЕТО е вече на годинка и припка в близката градинка - Тема 10

• 22 910
  • 772
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мойто си хапва добре вечер, обаче цока цяяяяла нощ. Аз обаче го усещам, че не суче като да се храни, а по-скоро ме ползва за биберон... Има 8 подути зъба..колкото грахчета..милото като отвори уста,само подутини се виждат. С два хематома на кърниците ...направо му съчувствам. Баткото доста по-бързо и лесно ги изкара.

# 286
Помня, че имаше мами, който бяха изследвали желязо при бебетата влияещо на съня и апетита. Моята лична хич не се това, че бебе не яде почти и е будина 15 минути. Искам да го заведа да му направя изследване, но само помня, че е венозна кръв... какво трябва да искам вече ще ме по бърка едно, че не спи, друго че не яде и смъква грамчета.

# 287
  • WonderLand
Според мен ако през нощта цокат сериозно т.е. все едно се хранят, значи не им достига яденето през деня, за да изкарат цялата нощ.

Това не е задължително. Моя яде общо взето когато, каквото и колкото иска (всичко в рамките на разумното), понякога количествата са като за възрастен, но въпреки това понякога нощем пак се буди за едно бързо цокане защото е огладнял.

Нана, заведи го другаде на консултация щом това те притеснява. Иначе от лабораториите мисля, че биха могли да ти дадат повече информация най-вероятно.

# 288
При моя също няма значение дали е ял много или никак на вечеря. Все си се буди 1-2 пъти.. а дали цока да се храни или ме ползва за биберон, няма как да преценя, защото съм в полусън Stuck Out Tongue Winking Eye

# 289
Evcheto 1, а тя не търси ли? Сега как я приспиваш? Вечер какво яде, не се ли буди? На мен ми е мъка тоя път, изобщо не го  виждам това отбиване. Абсурд да го приспя без гърда!

При нас от доста време вече беше останало само вечерното сучене за заспиване. През нощта не се буди да търси. Вечерта на 18-ти мъжа ми предложи да не бързам да предлагам гърда за да видим какво ще стане. Ами сигурно един час се въртя, подскача, казваше "нани,нани", опита се да търси и "тити", ама аз се направих на разсеяна, но не е ревала. По едно време си сложи главичката на бедрото ми и аз почнах леко да я подрусвам и тя заспа. На следващия ден пак така, обаче се гушна в мен с глава на ръката ми и пак с подрусване заспа. Някои дни иска водичка и заспива докато пие, но като цяло почна да заспива по-бързо (вече за 30мин горе-долу). Яде по 4 пъти на ден, взимам частна кухня и каквото постно ядене има, това си хапва за вечеря, ама доста често не го изяжда. Тя като цяло не яде много и си е дребничка, ама пък и много тича и много ака, та не знам кога ще порасне Blush
И аз се бях отчаяла, защото няколко дни по-рано пробвах пак и детенце рева до 1 през нощта.

# 290
  • София
Проблемът при нас е, че и биберон не ползваме, нито е пил някога от шише. Та освен гърда друга алтернатива няма. Нощем се буди 2-3 пъти, цоква по-скоро за успокоение, не от глад. Но отбият ли се, вече на тази възраст, според мен нищо не е хубаво да се дава нощем. Сестра ми даваше АМ и вода, след като отби нейното и му докара рефлукс, а гастрото и се скара, че е давала да пие нощно време. Или всичко, или нищо,  хаха.

# 291
Na_na, аз следващата седмица започвам издирване на лаборатория, която ще се съгласи да изследва серумно желязо от периферна кръв (от пръста), че моето милото още е с нисичък хемоглобин и педиатърката иска да го види това желязо. Ще ти кажа ако някоя лаборатория се съгласят

# 292
Лаборатория Статус изследва серумно желязо от пръстчето.  На моето момиче вече 4 м там и пускам изследвания. Не знам кой от кой град е , но във Варна я има.

# 293
Na_na, аз следващата седмица започвам издирване на лаборатория, която ще се съгласи да изследва серумно желязо от периферна кръв (от пръста), че моето милото още е с нисичък хемоглобин и педиатърката иска да го види това желязо. Ще ти кажа ако някоя лаборатория се съгласят
Много ти благодаря, ще чакам да ми пишеш.
Дали ще стане от пръстчето, че четох трябвало да е венозна.

# 294
  • София
Ние изследваме желязо само от пръстчето. Два месеца пихме Малтофер, та сега ни предстоят контролни изследвания.

# 295
Здравейте. Ние също сега 3ти месец изследвахме желязо от пръстче. Нашият хемоглобин на годинка беше 95, имаше и други занижени показатели. Пие малтофер, сега пак сме на контрола да водим дали ще пие още. След малтофера се покачи хемоглобина, но все още има други занижени показатели.

# 296
Лаборатория Статус изследва серумно желязо от пръстчето.  На моето момиче вече 4 м там и пускам изследвания. Не знам кой от кой град е , но във Варна я има.
Аз съм във Варна, в кой клон на лабораторията ходите?
Аз мислех в Лаборекспрес да питам, в Статус също е ок (макар че там в едната лаборатория така бяха взели кръв от баткото като беше малък, че имаше цепнато на пръста сигурно две седмици)

# 297
Лаборатория Статус изследва серумно желязо от пръстчето.  На моето момиче вече 4 м там и пускам изследвания. Не знам кой от кой град е , но във Варна я има.
Аз съм във Варна, в кой клон на лабораторията ходите?
Аз мислех в Лаборекспрес да питам, в Статус също е ок (макар че там в едната лаборатория така бяха взели кръв от баткото като беше малък, че имаше цепнато на пръста сигурно две седмици)
В Медицински комплекс Марешки ходим. Вече 2 пъти вземаха без да плаче моето момиче.

# 298
Момичета, за първи път хвана хрема моето момиче. Вечерта протече нослето-прозрачна хрема само от едната ноздра. Имах под ръка Стеримар , вит.С,дадох и осцилукокминум..Моля посъветвайте ме,  трябва ли да се прележда, понеже  други симтоми няма?
От кои капки сте доволни?

# 299
  • София
Моето момче е с хрема от същия тип. Прозрачни течни сополки от едната ноздра. Аз прочиствам  с куикс (същото като стеримар), капя кърма по веднъж два пъти на ден, вечер пръскам Инфлуназал (хомеопатичен спрей). Давам витамин ц сутрин, давам и Авирон. Аз подозирам, че е от зъбите при нас (8 подути).

Общи условия

Активация на акаунт