Гобленарска лятна Коледа - 144 тема

• 50 256
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Зори, страхотен е! Heart Exl
Чакаме етапи от следващите лозя. На мен пак ще ми е интересно. Хибискус, ти как я караш с твоите?

...
Бяло цвете, то каталога им е и он-лайн, та и аз като тебе значи. Скоростта ти ме впечатлява.
...
dinkov2, онлайн е, да, обаче аз умишлено не се задЪржах да разглеждам. Yum Хартиения просто не можах да го пропусна. Резултатът е, че си поръчах едно нещо. За първи път чакам от Русия. Изчислих че мога да си позволя с 20% отгоре ако ми добавят на митницата. Ще видим как ще е. А за скоростта - съвсем не съм бърза, но през последните месеци имам време, а това е един от най-ценните ресурси.

# 211
Благодаря момичета Hug.

Не ми се мисли за Хибискус какво я чака Satisfied. Но важното е, че всяко начало има и край Grinning

# 212
Браво!! 😍😍😍
Нова работа съм подхванала аз и не стигам до игла, но ме надъха, само като знам колко хубаво ще стане!

Разделителите са много хубави и е чудесна идея, която смятам и аз да осъществя. Лошото е, че повече ползвам kindle, освен един калъф да му измисля Simple Smile

# 213
  • Варна
След красотата на Зори малко ме е срам да го изтипосам този отдавна ушит книгоразделител, но нали обещах да покажа оформянето с филц, прилагам едно фото:

Пран е многократно в пералня.

# 214
  • Бургас
Красив е. Наистина няма нужда от ламиниране- та той стои  винаги в книга ....

# 215
  • там където има винаги вятър
Като кажат - август и ..Nature Sunrise Nature Sunrise Over Mountains Аз пък съм на работа и вечер си шия  Rolling Eyes
До снощи:

Беше:

Добри, това трябва да стане.

# 216
Аз тази седмица без етап от големите гоблени, че се занимавам с разни карантини на моя мъж, че беше в чужбина.

Но да си покажа дребосите. Тези бижута в средата съм ги показвала вече, другите са нови

А това е най-последното от една игра за измисляне на шевица със зададено общо начало

И накрая да покажа от нета едно оформено  гобленче Семейно гнездо, което още не съм си рамкирала, защото нямам визия как да изглежда, и това ми хареса, само дето едва ли някъде режат така паспартута

# 217
Аз както щях да започвам чорап, така съвсем спонтанно почнах нещо друго. То върви бързо и ми доставя удоволствие, когато виждам резултати.

Ще стане ето това

Тъкмо да засвидетелствам любовта си към котките. От 12 години гледам котки и още не съм ушила нито една.

# 218
mibobo, всеки път се радвам на бижутата ти. Heart Eyes
По случай четвъртък:

Иконата върви добре, но ще покажа друг ден, че не съм свалила снимка.

# 219
  • Пловдив
Красоти творите, адмирации! Аз не шия, но пък тази сутрин се събудих в 3,3 и като си изпих кафето довърших един контур, който отлежава 2,5 години. Стар модел на Vervaco, шит в авантюра във форума.

# 220
  • с.Николово, обл. Русе
Дид страхотно е!

Етап от мен.

# 221
did_tag разкошен, не съм го виждала този модел.

Ваня я колко си напреднала, браво, чудно става!

# 222
  • Сливен
Страхотни етапи, момичета👍
Зори, изуми ме със скоростта на шиене!
Много са хубави книгоразделителите и картичките!
Мама Яси,  получава се много хубаво - гледах този гоблен и се отказах, но на твоята снимка цветовете изглеждат "по-живи".
Мибобо,  интересно се е получило бижуто... и сигурно иска голямо търпение изпъването и оформянето😮
Коте Ваня, аз явно съм пропуснала какво трябва да се получи и чакам с любопитство.... нещо коледно...
Галя и аз обичам  котки, но нямам, засега имам птичка.
Аз продължавам само да гледам, вечер четях едни книжа за работа и не оставаше време, за сметка на това ви се радвам редовно😊

# 223
  • с.Николово, обл. Русе
Тинна това трябва да се получи един ден.

# 224
Моите мечета - етап начало. Започнах го в неделя
Скрит текст:

След време - надявам се 3-4 месеца Yum /оптимист/ ще бъде това
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт