СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 911
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Ние също в края на седмицата, заминаваме за Созопол Simple Smile

# 1 186
В Бургас май пак сме първи или поне от първите. Има ги свободните места за трето класиране.
(не пускам линк, блещи се новината с отварянето на страницата на РУО)

# 1 187
  • Бургас
За нас 7-класната епопея приключи още на 1-во класиране :  ПГКПИ Бургас,  Приложно програмиране, момче /може да ме включите в списъка/. Аз лично, имам много притеснения относно правилността на избора на младежа, но този път се съобразих изцяло с неговите желания и мечти! Само времето ще покаже, грешка ли е или не Simple Smile

Искам да БЛАГОДАРЯ на всички момичета тук, за информацията която давате, за практическите съвети и насоки, без които бих имала много чудене и притеснение, при всеки етап от кандидатстването!
Честито на всички, за които сагата приключи - успешни гимназиални години, с много нови и истински приятелства!
Стискам палци на тези, които продължават да се борят за мечтите си! Успех!

Ще продължавам да ви следя, макар и от балкона Simple Smile

# 1 188
  • Отвъд алеята зад шкафа
Коя беше Йонова?

# 1 189
В Бургас май пак сме първи или поне от първите. Има ги свободните места за трето класиране.
(не пускам линк, блещи се новината с отварянето на страницата на РУО)

Много ви се радвам аз  - професионалисти са вашето РУО.
Нашите сигурно имат 20 бройки да наредят и ги очаквам да са последни на опашката. Все им е зор. Дори статистика официална на сайта за минимален и максимален бал от второ класиране нямаше, наложи се да ги питаме. Поне отговориха бързо на питането. Но не смятам, че следва да се налага. Хубаво е да се поставя нужната информация своевременно на съответните официални сайтове, а не да се изисква допълнително.

# 1 190
Хм, когато има надпланов прием, не се записват всички и все пак обявяват свободното място на незаписалия се, въпреки, че е над първоначалната бройка...

# 1 191
  • софия
Невероятен Учител по БЕЛ.

# 1 192
  • София

Елмира Йонова -преподавател по БЕЛ със своя школа, в която се обучават деца в 6, 7 и 12 клас  в групи до 12 души.

# 1 193
Хм, когато има надпланов прием, не се записват всички и все пак обявяват свободното място на незаписалия се, въпреки, че е над първоначалната бройка...
Няма такова нещо. Надпланови (ако ги има) се приемат извън бройката, обявена в ДПП. Свободните места са брой обявени в ДПП минус записали се, приети в 1-во и 2-ро класиране.

# 1 194
Аз веднъж я видях (Ния в 6ти клас се яви на един ПИ при нея като външна) и после имаше над час РС за разбор на резултатите. По онова време бях убедена, че ще запиша Ния на уроци в 7 клас по бел и то точно при нея. След въпросната рс се убедих, че това не е за моето дете (и мен) и ще го кара без уроци, пък каквото ще да става. От тази гледна точка съм благодарна на съдбата, че ни срещна.

# 1 195
  • о`майна лунна нощ е
РУО Пловдив се моткат още. Следя ги от чисто любопитство.

# 1 196
В 31во има 11 свободни места, 4 за исканата от нас немска паралелка.... ще припадна!

# 1 197
В 31во има 11 свободни места, 4 за исканата от нас немска паралелка.... ще припадна!
Не припадай, подай на 3-то. 🙂

# 1 198
С бал 50 точки по-нисък се съмнявам че има шанс.

# 1 199
Как разбирате? Звъните по училищата ли?

Общи условия

Активация на акаунт