СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 064
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Изобщо не ги знам кои са тези 1D. Явно не следя тенденциите в музиката, все слушам някакви групи дето са ми набори. Ще питам тийновете у дома, дъл са ги чували тия.
Ох, понякога и аз само се правя, че слушам, но кимам окуражаващо. Обаче и те са така, значи сме квит 🤣
И като се изучат, че правим така, възползват се безсрамно! Най-обичам да ми каже : Аз ти казах, ама ти пак не си ме слушала... А съм готова да се закълна, че не ми е казал! Rage

# 856
  • София
У дома на почит са Imagine Dragons, Maroon 5 и Ragg'n'Bone man. Признавам си, че групите ми допадат.

# 857
Аз се чудя, да записваме ли школа по АЕ или да останем в 8- ми клас само ИИ АЕ.
Притесних се нещо, като гледах клипа с ББ.
Австрийският премиер към ББ:
Do you want coffeе or?

ББ: Ъъъ, аз имам торта...Сахер...ъъъъ...тортаааа?!?!

# 858
  • софия
Стон, няма да ги знаят. Те са момичешка група - 5 симпатични момченца с песни за цветята, любовта, морето и т.н. Освен това вече не съществуват. По отделно мъчат солови кариери.

# 859
А, моят като не ме чува, после твърди, че аз не съм му била казала . Затова вече казвам и оставям писмени указания.
А че аз слушам с половин ухо, още не са открили.

# 860
Здравей Бети,
 Момиче , гр.София, 22-ро , ИЕ / АЕ. Благодаря.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 18:07 от Бояна Давидкова 672579

# 861
Записахме се пообяд. Имаше още едно момиче, което беше с майка си, за същата паралелка, АЕ/ИЕ/БЕЛ/История в 127-мо. Моята умря от страх и ужас да не река да ги запозная. Изобщо не беше такова дете, какво стана по време на карантината и ДО-то не знам...
Иначе прочете "Прикованият Прометей", сега съм приготвила и "Антигона", също Старогръцки легенди и митове на Кун. Имам христоматии от сина ми, по старата програма са, но в 9 и 10 клас ги има произведенията, които ще учат нашите. Засега сигурно няма да купувам, ще ползва неговите поне през лятото да попрочете нещо. Имаме и Библията, преразказана от Пърл Бък.
Ето и проекто списъка - който не се вижда, може да ми пише да го добавя. Някои от момичетата, които приключиха още на първо, да ме ориентират - Светле, Judy, Ston и т.н., да не ровя назад из темата... Също, ако има грешки, моля кажете да ги оправя.

Скрит текст:
Бургас
momosho - НЕГ "Гьоте" Бургас, НЕ/АЕ/ БЕЛ и история

Варна
ЛюбОff - Първа ЕГ, НЕ АЕ, момиче
Любопитка - 4 ЕГ, ФЕ, момче

Велико Търново
AIR - ПМГ - В. Търново - профил СХН

Пловдив

`ТуиГ - Хуманитарната гимназия "Св. Св. Кирил и Методий", НЕ, момче
змейковица - Руската, НЕ, момиче
luba_rizova - ФЕГ, момче

СОФИЯ

АК
zvanche - момиче

СМГ
zazu1 - СМГ, НЕ, момче
Aila - СМГ, АЕ, момиче
tonia - СМГ, АЕ
selena6 - СМГ, НЕ, момиче

НПМГ
tretre - НПМГ М/АЕ/Инф, момиче
entwickler - М/НЕ, момче
denyil - Физика, момче
dreben78 - Георграфия/АЕ, момче

91 НЕГ
Ноеми - 91 НЕГ, момче
t_simeonova69 - 91 НЕГ, момче
reni999 - 91 НЕГ, момиче
liani - 91 НЕГ, момче
noalba - 91 НЕГ, момче
elita - 91 НЕГ, момиче
zigizagi - 91 НЕГ, момче

164 ГПИЕ
lilfi - 164 ГПИЕ, ИЕ/ФЕ, момиче
StelaP - 164 ГПИЕ, ИЕ/ФЕ, момче

1 АЕГ
✿ Надежда ✿ - АЕ/ФЕ
Anniki - АЕ/ИЕ, момче
Vrabcho_ - АЕ/ФЕ, момиче
Fifiana – момиче
googlish - момче

2 АЕГ
natalia 76 - 2 АЕГ, АЕ/НЕ/БЕЛ, момиче
HAPPY - 2 АЕГ, момче
Red - 2 АЕГ, момиче
Sangria - 2 АЕГ

9 ФЕГ
maria77bg - ФЕГ, ФЕ/АЕ, момиче
мама МОНИ - ФЕГ, ФЕ/ИЕ, момче
jam - 9 ФЕГ, ФЕ/АЕ, момче
linskia - 9 ФЕГ, ФЕ/НЕ
Eulalia - 9 ФЕГ, ФЕ/ИЕ, момче

73 СОУ
nnik - НЕ/ФЕ, момче
V. Blagoeva - НЕ/РУ, момиче
Mateda – НЕ/ФЕ, момиче

133 СУ
Медунка - 133 СУ, ФЕ/РЕ, момче
nata - 133 СУ, AE/РЕ

ТУЕС
Inna_78 - системно програмиране, момиче
Lagertha, момиче
citron - КМ, момче

НТБГ
gadamer - НТБГ, Икономическа информатика с АЕ, момиче

НФСГ
Алиена - момче

1 СУ
blueeye® -  1 СУ, ИЕ/АЕ БЕЛ и Биология

3 СУ "Марин Дринов"
Furia - Графичен дизайн - АЕ, момиче

18 СУ
Amanda.D - 18 СУ с френски и испански
Didia - 18 СУ, ЯЕ/АЕ, момиче
ninanb - 18 СУ, ФЕ/ИЕ, момче

19 СУ
Gina L. - момиче

22СЕУ
stanislavchen - 22 СЕУ, ИЕ, момиче
moni-m - 22 СЕУ, ИЕ
*Noel* - 22 СЕУ, АЕ/ИЕ, момиче
Бояна Давидкова 672579 - ИЕ/АЕ, момиче

30 СУ
Просто_майка - 30 СУ ИЕ/АЕ/БЕЛ, момиче

31 СУЧЕМ
clevermary - 31 СУЧЕМ, ИЕ/АЕ, момиче
perunika77 - ИЕ/АЕ, момче
RanaGrig - НЕ/АЕ, момиче

32 СУ
sara7 - 32 СУ, АЕ/РЕ, момиче
firosmidia - АЕ/НЕ, момиче

35 СЕУ
ghellebore - 35 СЕУ, НЕ/РЕ/БЕЛ, момиче
tania5678 - 35 СЕУ, НЕ/РЕ/БЕЛ, момиче
Vanessy - НЕ/РЕ/Гео, момиче
Selvaggia* - НЕ/РЕ/Гео, момче
Kemi Kemito - НЕ, момиче
Madkatt – НЕ/РЕ/БЕЛ, момиче

44 СУ
sofy - Графичен дизайн и НЕ интензивно, момиче

127 СУ
Betty L. - 127 СУ, АЕ/ИЕ, момиче
Дикси - Математически, АЕ/ФЕ
Vesana - 127 СУ, АЕ/ИЕ
letka73, момче
bubcheto15 - ИЕ/АЕ, момиче
LussyMila – АЕ/Математика

138 СУ
lila – ЯЕ, момиче

СПГЕ "Джон Атанасов"
catnadeen - КМ, момиче
veenii - КМ, момче
mar_bella81 - КМ
Vesika

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 18:08 от Betty L.

# 862
  • София
Леле...само на мен ли не ми хрумва да настоявам изобщо на тема четене на литературата...Чувствам се бвзотговорна майка.Този път аз съм "омекнала"покрай карантината
Спи до късно,после се разсънва дълго,мотае се нещо,в тоя момент давам някакви задачи домашни в стил-събери прането,изпразни миялната, пусни прахосмукачка.След 15 излиза с приятели до към 20.Това е

# 863
Момичета, ако искате може да направим списък по училища, който да си сложим на първа страница в следващата тема. Може да ми пращате на лично съобщение информацията, който желае да бъде включен.

момче, 9 ФЕГ, паралелка с ФЕ/АЕ

Момиче , 164 ИГ, Испански/ АЕ

# 864
Здравейте,
Дъщеря ми я записах в ПГ по Дизайн, специалност Графичен дизайн, беше и първо желание. Някой има ли впечатления от училището.

# 865
Бети, може да добавиш и моята девойка - НГДЕК. Май е само тя от наборчетата в темата .

Девойката прочете Декамерон , беше изненадана , че е задължителна литература . Няколко пъти ме пита , сигурна ли съм, че се учи в училище 😉

Направила си е план за четене, защото има и доста препоръчителна литература от училището.

Тези дни ще я водя за мерки за униформа. Родителската среща и информацията за учебниците при нас ще са в началото на септември . Аз съм доволна , че тази учебна година ще са в сградата в центъра. Чисто логистически ще е голямо облекчение, защото ги карам и двете със сестра й ,която е в друго училище.

Успех на всички, които ще участват на 3-то класиране 🍀

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 18:32 от mama vili

# 866
  • Пловдив
Бети, присъединявам се към малобройната пловдивска група - момиче, ЕГ "Иван Вазов", Пловдив, НЕ/РЕ - официално записана от сутринта.

Имам христоматия от Духи (Purple Heart), каза, че ще чете след средата на август.
Сега страстта й е момичешка денс група Кей поп - 2 часа на ден тренировки, а следобед навън.
От ентусиазъм вчера и днес изгледа по 2 урока в Уча се по немски SmileySmileySmiley

Стискам палци на чакащите трето - Айла, Грийн Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Туиг, честито и браво на младежа, че вече се е ориентирал!

За учебниците на нас ни казаха да изчакаме първата родителска среща. Запознахме се с много мил учител по руски и щерката отсега се моли да й преподава той догодина Laughing

# 867
  • София
След 2 дена заминаваме на море. Чак края на август ще я пробвам с христоматията. Въобще не мисля да я карам отсега да чете.

# 868
  • Sofia
Утре ще се записваме ние в 127мо. Ще се засечем ли с някои от вас?

# 869
  • Пловдив
Срам ме да я питам, че сигурно 10 пъти е казала, а аз съм се правила, че слушам. И календар си направи, който виси на стената. Голяма мания. Мислех, че ще мине, но вече около 2 години е последователна.

Не съществуват, разбира се. Отдадените фенове се самозаблуждават и надъхват, че някой ден ще се съберат. @Бендива

Звънче, имам почти нова раница с тях - ако я иска, веднага ще ти я пратя като подарък за колежанката.

Общи условия

Активация на акаунт