СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 048
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 840
Сега е момента да се появи родител с по-голямо дете в 127-мо и да сподели дали в девети клас има паралелки с по-малко деца Simple Smile
Свободните места по паралелки ги има на сайта.

# 841
  • Пловдив
Аз пък на записването днес подписах декларация, че знам, че нямам право да се местя в друга паралелка (с друг водещ език имам предвид), а то от другото няма смисъл така и така. Понеже не са дали ПП от сега, извън езика и БЕЛ, попитах какви ще са профилите, казаха по избор на децата, но трябва да се формира група. Което означава, че зависим от желанията на другите деца. Иначе така е по-добре, да има време да решат какво искат да учат натам. Казаха, сега най-много желаещи имало за география, история, философия, може би и химия. За математика обаче е под въпрос. Пху.

# 842
  • Sofia
Ние чакаме да мине 23-ти. Това е някаква сакрална дата - 10 години от създаването ли, разпускането ли на 1Д. Ще има международни тържества 😂 След това щяла да започне да чете.
От създаването, от създаването 😘

# 843
  • София
Ние чакаме да мине 23-ти. Това е някаква сакрална дата - 10 години от създаването ли, разпускането ли на 1Д. Ще има международни тържества 😂 След това щяла да започне да чете.
Ама, тези съществуват ли, че ще се празнува създаването?

# 844
  • софия
Срам ме да я питам, че сигурно 10 пъти е казала, а аз съм се правила, че слушам. И календар си направи, който виси на стената. Голяма мания. Мислех, че ще мине, но вече около 2 години е последователна.

Не съществуват, разбира се. Отдадените фенове се самозаблуждават и надъхват, че някой ден ще се съберат. @Бендива

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 16:49 от zvаnchе

# 845
  • Sofia
Ама, тези съществуват ли, че ще се празнува създаването?
Не, ама са една от групите в поп музиката с милиони продадени копия🙂 Take That от 21 век🙂

# 846
Айла, дано се появи шанс да ви премести още сега на 4-то класиране.
Звънче, за малко да се изложа да питам какво е 1Д, ама ми просветна. Simple Smile

# 847
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен още не ми е просветнало. Днес стоплям бавно. Какво е това 1Д?

# 848
1Д = One Direction.
Ние вече ги преодоляхме и сме на вълна K-Pop. Ще търси съмишленици в новото училище.

# 849
Бети,момче 31 СУ исп.и англ.

Здравейте, има ли дете в 32- ро с английски и френски? И тъй като в последния момент си промени желанието от това да не учи немски, а английски, може ли мнение за училището. Благодаря и успех на всички!
Здравейте, дъщеря ми е приета АЕ/НЕ. И аз доста време събирах мнения за училището и за нивото на обучение и за учителите, до момента няма лош отзив. Хората ми казват, че са доволни, децата спокойни, учителите изискващи, преподаването на ниво! Simple Smile Вече съм спокойна Simple Smile

# 850
Притесних се , че всички четат и го подканих да почва и той.
 Каза ми, че  старогръцката митология отдавна я е чел. Не ми съобщавал всичко, което прави. Свалял си някакви неща, които са му интересни и ги чете.

# 851
  • Sofia
Моята хич не й се чете, абсурд да прочете друго освен христоматия с тези произведения.

# 852
  • София
Моето неученолюбиво дете много се измъчи първо с ДО, а после и с НВО. До края на месеца (най-малко) не мисля да не я занимавам с каквото и да било.

Както казват, ако не натегнеш достатъчно струната, няма да свири, но ако прекалиш, ще се скъса.

# 853
Изобщо не ги знам кои са тези 1D. Явно не следя тенденциите в музиката, все слушам някакви групи дето са ми набори. Ще питам тийновете у дома, дъл са ги чували тия.
Ох, понякога и аз само се правя, че слушам, но кимам окуражаващо. Обаче и те са така, значи сме квит 🤣

# 854
Луди ли сте, тая библия после толкоз време я дъвчат. Оставете децата на заслужена почивка

Общи условия

Активация на акаунт