СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 055
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 825
Тази година няма да настоявам да чете книгите. Христоматията да си прочете и ако и стане интересно нещо- тогава целите произведения.

# 826
  • у дома
Местенето от една в др паралелка в едно училище става само при наличието на обявени свободни места и при условия,обявени от ръковозството.
на сайта на у-щето ли ги обявават?
В нашето училище-да.

# 827
Понеже 3то класиране е малко по различно да добавя и обобщя, че има два варианта. Записвате и отписват, ако прецените, но така няма шанс да се върнете на същото си място, защо то ще се покаже като свободно чак на 4то класиране.
Втория вариант бях споменал по рано, но бях обвинена че съм в бъдещето или миналото. Повтарям. Изчаквате късния следобед на 22юли, звъните поред на интересуващите ви училища и получавате отговор има ли незапълнени места.Едва ли някой ще чака 16ч на крайния срок и обучайно тези места са обявени на др. ден. Но вие ще сте крачка в бъдещето, а все още ще можете да запишете с резултата от второ. Хубавото на този вариант е , че ако прецените да не записвате, тогава мястото ще бъде публикувано като свободно за 3то.Сами си преценете

# 828
  • София
Моят човек вече чете Хамлет. Даже било интересно!
Към отиващите на трето класиране - ще се записвате ли, където сте приети на второ?
Ако се запишем, няма ли да отпадне възможността за трето класиране?

# 829
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята сега мъчи Илиада. Взех и Хамлет. Не кипи от ентусиазъм.

Днес ходихме с Ема да мери униформи, олекнах с 300 лв. Отгоре на всичко като не ги купих миналата седмица, когато я записвах, тогава имаше много налични, сега вече повечето неща с нейния размер бяха свършили и дадох заявка. Сега разбирам защо ми казаха, че е хубаво още тогава да ги купя. Ако й бяхте видели физиономията на наборката като й казах, че на 15 септември трябва да са с униформите Sweat Smile Тя мислела "да се нагласяла", хахахаха. Искрено се смях.

За учебниците казаха, че септември ще пуснат актуален списък на сайта.

# 830
Понеже 3то класиране е малко по различно да добавя и обобщя, че има два варианта. Записвате и отписват, ако прецените, но така няма шанс да се върнете на същото си място, защо то ще се покаже като свободно чак на 4то класиране.
Втория вариант бях споменал по рано, но бях обвинена че съм в бъдещето или миналото. Повтарям. Изчаквате късния следобед на 22юли, звъните поред на интересуващите ви училища и получавате отговор има ли незапълнени места.Едва ли някой ще чака 16ч на крайния срок и обучайно тези места са обявени на др. ден. Но вие ще сте крачка в бъдещето, а все още ще можете да запишете с резултата от второ. Хубавото на този вариант е , че ако прецените да не записвате, тогава мястото ще бъде публикувано като свободно за 3то.Сами си преценете
Обаче свободното място не гарантира прием , защото не се знае дали няма да бъде заето от дете с по-висок бал . Ей това е драматизма в 3-то класиране , уви !

# 831
  • София
После ще трябва да се отпишете, че да подадете за трето. По-добре е това, което пише Cool Baby. Така всички свободни места ще са обявени за трето.

# 832
Бети,момче 31 СУ исп.и англ.

Здравейте, има ли дете в 32- ро с английски и френски? И тъй като в последния момент си промени желанието от това да не учи немски, а английски, може ли мнение за училището. Благодаря и успех на всички!
Донка, моята дъщеря учи там от 1 до 7 клас. Сега пак там се класира - АЕ/РЕ. До 4 клас беше добре, до 7 - не съвсем. ДО - прилично. За гимназиалния етап, за нивото на английския език и преподавателите, съм чувала добри отзиви. Казват, че има атмосфера и децата са доволни. Според мен е добър вариант при невъзможност за ЕГ.

# 833
  • софия
Ние чакаме да мине 23-ти. Това е някаква сакрална дата - 10 години от създаването ли, разпускането ли на 1Д. Ще има международни тържества 😂 След това щяла да започне да чете.

# 834
  • Велико Търново
Моята си чете незадължителна литература Wink на задължителната още й се кани само...не лъха ентусиазъм ни за Хамлет, ни за Илиада /била гледала "Троя" с Брад Пит Wink/, май и аз няма да я мъча с целите произведения, ако не са й интересни.
Имаме драма с училищните униформи, щото видите ли, панталоните били тип чарлстон и били грозни, пола не иска да носи, то само ризата и сакото останаха..А, и нямало да ходи с обувки, искала спортни такива или маратонки /изискването е да са напълно черни, без рекламни надписи, без нищо цветно. Тепърва ще търсим. Иначе, още юни мина проба за униформите и началото на септември ще ги вземем.

# 835
Здравейте, има ли дете в 32- ро с английски и френски? И тъй като в последния момент си промени желанието от това да не учи немски, а английски, може ли мнение за училището. Благодаря и успех на всички!
Донка, моята дъщеря учи там от 1 до 7 клас. Сега пак там се класира - АЕ/РЕ. До 4 клас беше добре, до 7 - не съвсем. ДО - прилично. За гимназиалния етап, за нивото на английския език и преподавателите, съм чувала добри отзиви. Казват, че има атмосфера и децата са доволни. Според мен е добър вариант при невъзможност за ЕГ.
                    Нашият младеж учи там и сме доволни.Не,че успяхме да получим преки впечатления,защото докато започнат и....ИП - останаха си у дома.Сега ще видим как ще започнат и що ще стане от септември!
                    Имам позната и нейното момиче ще бъде абитуриентка тази година в 32-ро.Знам,че август ще се явява на изпит по АЕ ,защото иска да учи в Холандия.Не е взимала частни уроци и школи по АЕ.Успехът обаче зависи и от мотивацията на самото дете.

# 836
  • Пловдив
Местенето от една в др паралелка в едно училище става само при наличието на обявени свободни места и при условия,обявени от ръковозството.
В нашето училище-да.
ама това става след 4-то класиране, нали?

# 837
Тази година няма да настоявам да чете книгите. Христоматията да си прочете и ако и стане интересно нещо- тогава целите произведения.
Така е най-разумно, да. Особено за "Дон Кихот" и останалите дълги произведения, където ще е мисия невъзможна цялостното прочитане.
Моята прочете вече всичко, без откъсите на Библията. Свалила съм оригиналните Стар и Нов завет, но ако са и трудни, без угризения ще купя детската Библия. Жалко, че още е малка за "На изток от Рая", като съвременен прочит на сюжета за Каин и Авел.
Хареса ми идеята на Звънче за запознаване с Шекспир чрез филмите на Брана.
Макар че пиесите му сами по себе си са си интересни за четене, де.

# 838
  • София
Да похваля 127-мо училище и директора. Пратих запитване през сайта на училището и пет минути по-късно получих отговор от директора. Беше ми изпратил линк към запитването ми за учебните планове, тъй като не бях открила точно това. А на въпроса, дали вътрешно може да се сменят паралелките в девети или десети клас, отговора е че теоретично е възможно, но няма как да се знае дали ще се освободи място.
Сега е момента да се появи родител с по-голямо дете в 127-мо и да сподели дали в девети клас има паралелки с по-малко деца Simple Smile

# 839
В нашето училище-да.
ама това става след 4-то класиране, нали?
Да. Ако искаш за 3то - по реда както си е през системата...
Местенки по паралелки - с връзки или ако има свободни места ...

Общи условия

Активация на акаунт