СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 945
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Пловдив
Ние сме иновативни, без учебници
Чудно Joy
И намери някаква група на класа, да не ме мислите, спокойна съм вече Wink
Успех на 3 класиране, аз няма да го гледам, да не ме изкуши нещо
е как създадоха група...??? Как се намериха децата?

# 1 141
От тази група Къде сте приети се намират и си се отделят, мистик Hug
Аз мисля, че един неприсъствен ден има повече логика от смесен ден- с онлайн и присъствени часове. Логиката е да няма скупчване на много хора.
Мислих върху разминаващите се междучасия. Организационно не виждам как да стане, нали делят учители,учителя няма как да си направи програмата така.
Абе...лоша работа отвсякъде. Все пак каквото и да направят, децата ползват ГТ. А там за мен е голямата гнус.

# 1 142
  • София
Кога и къде ще излезе списъка със свободните места, пусто любопитство.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 09:08 от ✿ Надежда ✿

# 1 143
  • у дома...
До края на деня е казала Михайлова...

# 1 144
  • София
До края на деня пишеше. Ама кой ден - работния или въобще....не става ясно.

# 1 145
Аз рефрешвам руо и в профила на детето в секция план-прием и после Трети етап.

# 1 146
Аз рефрешвам руо и в профила на детето в секция план-прием и после Трети етап.
Мария, ти се пристрасти към F5😊

# 1 147
Много го преживявам детенцето, което не влезе в 1АЕГ. И много искам да има места и ако се престрашат да рискуват и то да успее на трето.

# 1 148
  • софия
Аз се опитвам да си представя как ще се случва неприсъственият ден. Ще е неприсъствен за всички паралелки - 5-6 бр., или част ще присъстват, а другата ще са дистанционно?
Напр. 3 паралелки са ДО. Учителят по език присъства в училище и на паралелките ДО преподава от класна стая, а на другите 2-3 - ходи в стаите? Или как?
Мисля, че учителите ще станат бръм.

# 1 149
  • София
Много го преживявам детенцето, което не влезе в 1АЕГ. И много искам да има места и ако се престрашат да рискуват и то да успее на трето.
То къде влезе, че последните дни са ми мъгла.
Иначе на списъка който гледахме с детето в училище видях, че тя и още едно дете са приети с равен брой точки.

# 1 150
С набор 2009 се събрахте много, с 2008 няма ли? Само една физиономия от тук виждам в петокласната тема.
Единственото, което исках от моя за ваканцията е да наблегне малко на английския. А той ми казва, че имал много голямо желание да учи, но уви свободна
минутка нямал, или спи или е навън.

# 1 151
Остана си в неговото училище. То то му беше наредено веднага след 1 АЕГ.

Аз вчера получих добра оферта от школата на Ния за индивидуален учител и план по АЕ и мисля така да процедирам тази година. От октомври. Лятото е за ваканция. Само книжките ще изчете. Тя ги мина половината. Хич не са нейните, но ги действа като горчиво лекарство.

# 1 152
  • София
И моят няма фейсбук и не иска и ад има, било за по-възрастни. Казах му, че може да намери съученици и така да не се притеснява толкова на първия учебен ден, но нещо не прояви желание. Аз с Инстаграм съм на вие. Имам профил, но не ползвам и ако има там група на ФЕГ или в месинджъра мога да му кажа, за да се включи (въобще там има ли групи като във фейса?).
И на мен ми е интересно какви места са останали за трето - стискам палци на всички, които решат да играят. И да не забравя - добре дошло на момчето на Мими75 във ФЕГ - гледам, че е с испански и могат пък да се паднат с моя в един клас.

# 1 153
Остана си в неговото училище. То то му беше наредено веднага след 1 АЕГ.

Аз вчера получих добра оферта от школата на Ния за индивидуален учител и план по АЕ и мисля така да процедирам тази година. От октомври. Лятото е за ваканция. Само книжките ще изчете. Тя ги мина половината. Хич не са нейните, но ги действа като горчиво лекарство.
Мария 77,аз вчера се обаждах,за да разбера дали има незаписани момичета и ми казаха,че има в паралелката  с руски.

# 1 154
  • София
Здравейте Simple Smile
Докато чакаме свободните места за трети етап, да споделя къде се записа детето - очаквано, в испанската гимназия с втори италиански език. Това ѝ беше второ желание, с бал 476. Нямаше голямо движение на второто класиране, но аз приемам, че това е по-добрият вариант и даже се радвам, че ще има допир с този красив италиански език.
И още нещо извън основните теми - търся биография на някоя успяла жена, или автобиография. Иска ми се детето да си намери вдъхновяващ пример за подредба на приоритетите в живота. Аз на тази възраст четох "Отнесени от вихъра" и "Вечната Амбър", но за сегашното поколение това са почти средновековни романи.

Общи условия

Активация на акаунт