СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 934
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Остана си в неговото училище. То то му беше наредено веднага след 1 АЕГ.

Аз вчера получих добра оферта от школата на Ния за индивидуален учител и план по АЕ и мисля така да процедирам тази година. От октомври. Лятото е за ваканция. Само книжките ще изчете. Тя ги мина половината. Хич не са нейните, но ги действа като горчиво лекарство.
Мария 77,аз вчера се обаждах,за да разбера дали има незаписани момичета и ми казаха,че има в паралелката  с руски.
Към колко часа звъня и само за момичета ли ти казаха?

# 1 156

Остана си в неговото училище. То то му беше наредено веднага след 1 АЕГ.

Аз вчера получих добра оферта от школата на Ния за индивидуален учител и план по АЕ и мисля така да процедирам тази година. От октомври. Лятото е за ваканция. Само книжките ще изчете. Тя ги мина половината. Хич не са нейните, но ги действа като горчиво лекарство.
Мария 77,аз вчера се обаждах,за да разбера дали има незаписани момичета и ми казаха,че има в паралелката  с руски.
Към колко часа звъня и само за момичета ли ти казаха?
Към 3 часа и да за момичета.Мен ме интересуваше АЕ/ФЕ но всички се бяха записали.Не ни достигна 0.5 точки за да влезе,а и беше мечта

# 1 157
Добрутро!
Гледам, че има доста чакащи за 1 АЕГ.
Късмет и успех на децата, дано се похвалите тия дни. Heart
Куражът да участваш на трето трябва да бъде възнаграден, така си мисля аз.

Само книжките ще изчете. Тя ги мина половината. Хич не са нейните, но ги действа като горчиво лекарство.
И моята така. Само Декамерон я заинтригува, заради пикантериите. Някои неща не ги е и разбрала, за Антигона каза, че и трябва смилаем преразказ, та ще помагам там.
Взех поредицата "Семейство Роял" (по съвет на съфорумка от темата Heart) да я възнаградя като свърши задължителната литература.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 09:42 от Анонимен

# 1 158
  • София
Включвам се и за в очакване на списъка със свободни места.
Вчера късно следобед мъжът ми все пак записа Ваня в 127-мо природни науки. Каза, че е била последната незаписана в паралелката, тоест там поне вече свободни места няма.
Изненадах се от споделеното тук за трети и четвърти профилиращ в с127-мо предвид обявеният ДПП с два профилиращи само. Благодарение на една позната открихме документ, където ясно са си обявени и останалите профилиращи. Не ми се струва правилно, защото езиковите паралелки, към които се бяхме насочили имат профилиращ история. Това не го знаехме и примерно би повлияло на подредбата ни.

# 1 159
mumble-bumble,  биографията на Фрида Кало? Но пък не знам какво се разбира под успяла..  зависи в какви области  и за какво се търси пример За мен е много интересна и вдъхновяваща.

# 1 160
  • sofia
Много го преживявам детенцето, което не влезе в 1АЕГ. И много искам да има места и ако се престрашат да рискуват и то да успее на трето.
То къде влезе, че последните дни са ми мъгла.
Иначе на списъка който гледахме с детето в училище видях, че тя и още едно дете са приети с равен брой точки.
    А този списък само за второ класиране ли беше, по езици или по пол бяха разделени децата?

# 1 161
Вчера си откраднах идеята за филма "Хамлет" и Моника реши, че ще го гледа.
Днес трябва да получа христоматията на Просвета и ще започне четенето😏

Успех на трето класиране!
Нека смелите спечелят!

# 1 162
natalia 76, много благодаря!

mumble-bumble, има едни книжки с успели жени Истории за лека нощ. Има и за българки. Там са кратки истории на жени и може да реши коя много я впечатлява и после да вземе нейна подробна биография.

За Декамерон коментарът беше: сигурна ли си, че това е в списъка на МОН Simple Smile

Aila, пиши на директора. Не е редно в ДПП на РУО да са само 2 профила, а те да записват за 4.

# 1 163
  • Plovdiv
https://smg.bg/priem-sled-7-klas-novini/2020/07/23/3916/%D1%81%D … %B0-%D0%BF%D1%80/

Не ми се получава добре с линка, но погледнете на страницата на СМГ, има обявени свободни места след второ класиране. Общо четири.
Може би и другаде има обявени вече. РУО се бавят обикновено.

# 1 164
  • София
Здравейте Simple Smile
Докато чакаме свободните места за трети етап, да споделя къде се записа детето - очаквано, в испанската гимназия с втори италиански език. Това ѝ беше второ желание, с бал 476. Нямаше голямо движение на второто класиране, но аз приемам, че това е по-добрият вариант и даже се радвам, че ще има допир с този красив италиански език.
И още нещо извън основните теми - търся биография на някоя успяла жена, или автобиография. Иска ми се детето да си намери вдъхновяващ пример за подредба на приоритетите в живота. Аз на тази възраст четох "Отнесени от вихъра" и "Вечната Амбър", но за сегашното поколение това са почти средновековни романи.
mumble-bumble, ето ти две предложения. Аз съм с момче, но я купувах за момичета, после една и за моята библиотека, защото много ми хареса. Сега видях, че са издали и втора част. Ако нещо впечатли твоето момиче, после може да търси по-разширена информация, за конкретна личност.

Докато напиша и maria77bg ме е изпреварила Simple Smile

# 1 165
Здравейте, дами!
Звънях в Руо София, за да попитам къде и как да проверя еднаквия бал на дъщера ми с последното прието дете, но ми казаха да се обадя след 12:00, защото в момента приемат списъците със записали се ученици от училищата.
Някъде след този час, ще публикуват и свободните места, ако добавим и обедната почивка, да се надяваме, че в 14:00 часа ще има списъци със свободните места.
Имам чувството, че съм непоправим оптимист, обаче Simple Smile

# 1 166
  • София
Бре, тия от СМГ! Ама май няма да са много такива училища.

# 1 167
  • София
Много го преживявам детенцето, което не влезе в 1АЕГ. И много искам да има места и ако се престрашат да рискуват и то да успее на трето.
То къде влезе, че последните дни са ми мъгла.
Иначе на списъка който гледахме с детето в училище видях, че тя и още едно дете са приети с равен брой точки.
    А този списък само за второ класиране ли беше, по езици или по пол бяха разделени децата?
По паралелки (езици) мисля, че само от второ класиране беше, защото бяха по малко, просто видях, че са еднакъв брой точки.

# 1 168
  • София
https://smg.bg/priem-sled-7-klas-novini/2020/07/23/3916/%D1%81%D … %B0-%D0%BF%D1%80/

Не ми се получава добре с линка, но погледнете на страницата на СМГ, има обявени свободни места след второ класиране. Общо четири.
Може би и другаде има обявени вече. РУО се бавят обикновено.
Линкът работи. Интересно е, че тази година има и 1 място с НЕ. Ако записано вече дете в СМГ АЕ реши да се пробва и да участва - означава отписване и сигурно св. място и за 4то класиране там... Интересно лято се заформя отново...
Миналата година списъкът със св. места РУО София публикува към 16 ч. Помня, че беше голямо чакане...Дано ви зарадват днес по-рано!
П.П. Наглеждам ви още вълненията. Носталгично ми е. И аз имам една девойка 2009 - видях, че имате сериозна група за този набор..

# 1 169
  • Plovdiv
Бре, тия от СМГ! Ама май няма да са много такива училища.
Миналата година пак те обявиха по това време свободните си места, затова влязох да проверя. РУО София ги обяви всички чак късния следобед. А останалите РУО обавиха към обед.
Още малко и ще започнат да ги публикуват.

Общи условия

Активация на акаунт